Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Πήγαμε σήμερα με το Χάρη λίγα πράγματα.

Δεν μου έχει στείλει όμως τις φωτο όμως ο κερατουκλης να ανεβάσω.🤣😂

Βέβαια έπαθε νιλα και μπορεί να ψάχνεται.. έσπασε ο σιδηρόδρομος αλλά πάλι δούλευε το μπερετα.

Πήγαμε σήμερα με το Χάρη λίγα πράγματα.

Δεν μου έχει στείλει όμως τις φωτο όμως ο κερατουκλης να ανεβάσω.🤣😂

Βέβαια έπαθε νιλα και μπορεί να ψάχνεται.. έσπασε ο σιδηρόδρομος αλλά πάλι δούλευε το μπερετα.
Ποια Beretta;

Ποια Beretta;
A300 Outlander νομίζω....
Έσπασε ακριβώς εκεί που μπαίνει στο κλειστρο και κουμπωνει.

Και δεν έσπαγε όλες τις άλλες φορές μόνο έσπασε σήμερα που του έδωσα κάτι φυσίγγια εγώ.

Δηλαδή έλεος.

A300 Outlander νομίζω....
Έσπασε ακριβώς εκεί που μπαίνει στο κλειστρο και κουμπωνει.

Και δεν έσπαγε όλες τις άλλες φορές μόνο έσπασε σήμερα που του έδωσα κάτι φυσίγγια εγώ.

Δηλαδή έλεος.
είναι από τις πρώτες outlander η τις δευτερες?οι πρώτες είχαν θεματακι εκεί και το βελτίωσαν στις δευτερες

Και τι μας τα δείχνεις αυτά ωρε??? Ειναι πάχος αυτό για κοτσυφι τέλος Γενάρη? Κανονικα δεν θα έπρεπε να σηκώνει τον κωλο του από το ξύγκι τώρα!!!
Και που να το καταλάβει το έρμο; Αυτό νομίζει οτι είναι ακόμα Οκτώβρης...

Λάμπρο τορντο 30 γραμμάρια.
Αυτά τα ριχνω νωρίς στα τρυγόνια. Πολύ μαλακά φυσίγγια ειδικά τον χειμώνα. Άλλα φυσίγγια έφταιγαν ή αστοχία κατασκευής ή θέλει αλλαγή το επανατατικό ελατήριο.
Στην παλιά σειρά δεν θυμάμαι τέτοια ζημιά, μόνο χαλάρωμα κάποια πριτσινια που αργότερα τα αντικατεστησαν με ηλεκτροκολληση.

Άτιμε Στέλιο, διπλό μπαρούτι μου είχες βάλει στα tordo και μου ανατίναξες το όπλο.
Χα χα χα.
Εδώ με γλωσσοφάγατε την άλλη φορά με τα μανουσάκια κ τα "μνημόσυνο σε καραμπίνα" κτλ.
Όλα καλά!
Πότε έχεις γενέθλια να σου πάρω ένα τόξο; 🤣😂🤣😂

Όπλα με ματοχαντρο βγαίνουν απ το εγοστασιο;

Θα το προτείνω στη μπερετα να βγάλω λεφτά.
Πάντα είχα μεγάλες ιδεες🤣😂

IMG_20230131_073023.jpgIMG_20230131_103859.jpgIMG_20230131_111837.jpgIMG_20230131_115607.jpg

Κρατάμε από σήμερα:
1) Το ότι είμαστε για ζουρλομανδύα και μόνο που ξεκινήσαμε το περπατητό με τρελή βροχή κ δεμένο καιρό πίσω.
2) Ο επιμένων νικά. Σχεδόν στα μισά του περπατητού είχαμε από μια τσίχλα στο χέρι αλλά συνεχίσαμε και δικαιωθήκαμε (8 εγώ + 5 ο Στέλιος).
3) Άψογος ο Φρίξος, ξήλωνε κ απόρταρε. Χωρίς αυτόν θα είχαμε χάσει τουλάχιστον τα μισά.
4) Οι τουφεκιές σχεδόν ταυτόχρονα σε δυο τσίχλες στην ίδια φάση κ σε αντίθετες κατευθύνσεις που ο Στέλιος ήταν ένα κλικ μπροστά. + Άλλη μια που τουφεκίσαμε ανεπιτυχώς κ ακούστηκε σαν μια τουφέκια, τέτοιος συγχρονισμός.
5) Ο κοτσυφός που πήρε τη 2η, η 3η στις σβούρες στον αέρα δε τον πήρε κ πήγε κ έπεσε στην πιο ψηλή ελιά της περιοχής. Άλλη μια στο κλαδί, για να ξανασταλίσει στο.. απο κάτω κλαδί κ να χρειαστεί κ 5η.
6) Στο τέλος κ ενώ έπαιζα με το κλείστρο μπας κ σηκωθεί καμιά τσίχλα διαπίστωσα στο κλείσιμο του κλείστρο σα να κάνει "διπλό" ήχο. Έλυσα κ βρήκα να χει κόψει "αγγούρι" αυτό που φαίνεται στη φωτο. Πολύ άντεξε μάλλον (γύρω στα 15000 φυσέκια)
Ελπίζω να βρω ανταλλακτικό.

Status
Not open for further replies.
Back