Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ένας λόγος είναι "δυναμιτης"φυσιγγι.
Αν ήταν κάτι τέτοιο,θα το καταλάβαινε ο χειριστής.
Εκτός κι είχε ραγίσει πιο πριν και τώρα έσπασε έστω και με νορμάλ φυσιγγι από άποψη πιέσεων.
Ελλειπή συντήρηση, επιδεινώνει λόγω περισσότερων τριβών.
Εγώ θα έριχνα και μια ματιά στις τρύπες αερίων,μήπως έχουν φράξει...
Γιάννη οι τρύπες ήταν οκ.
Απ το τελευταίο καθαρισμα δεν είχε ρίξει 150-200 φυσίγγια.
Φυσίγγια έριχνα σήμερα τα lambro tordo 30gr, τα bior31gr κ τα jk6 του Oscar.

Οι παλιές Α300-303 στις παλιές καλές εποχές αυτά τα έριχναν στην πρώτη 5ετια της ζωής τους. Τα πιο πολλά έχουν περάσει τα διπλάσια φυσίγγια και ξέρω μερικά που ίσως πέρασαν τις 50000 φυσίγγια και συνεχιζουν χωρίς τέτοια ζημιά. Κατασκευαστικο το λάθος για εμένα ή λάθος υλικό.
Εμένα η 302 έσπασε ουρα κλυστρου μετά από κάποιες πολλές χιλιάδες φυσηγγια νούμερο δεν λεο!!!! Ολλες η καινούργιες καραμπίνες είναι ντενεκεδες ….

Εγώ θα έριχνα και μια ματιά στις τρύπες αερίων,μήπως έχουν φράξει...
Το φραξιμο στις τρύπες δεν θα αφηνε αρκετά αέρια να σπρώξουν με αρκετή δύναμη το κλείστρο και θα άρχιζαν εμπλοκές.
Το σπάσιμο αντίθετα δείχνει μεγάλες δυνάμεις ή μπλοκαρισμενο επανατατικό ελατήριο από βρωμια.

Υπάρχει και άλλη Βοιωτία?! Όπου πάμε εμείς δεν βρίσκουμε τπτ 😅. Είναι ωραίο να κυνηγάς με τον πατέρα σου! Κ εγώ μόνο μαζί του πηγαίνω. πάντα τέτοια, να περνάτε όμορφα!!
Οχι Κωστα, στην γνωστη Βοιωτια😁. Το μερος το κυνηγαμε πολλα χρονια. Περπαταγα εκει απο πιτσιρικι. Καποτε ειχε παρα πολλα πουλια, οπως κι ολα τα μερη. Μεχρι και το 2008 - 10 ειχε και πολλους κυνηγους. Απο τοτε που ξεσπασε η ''κριση'' αρχισε σιγα σιγα να ερημωνει και τωρα σε χρονιες οπως οι φετινες που δεν εχει πουλια θα πανε μερικοι κυνηγοι στις αρχες και μετα τιποτα. Εμεις επειδη οπως σου ειπα το κυνηγαμε πολλα χρονια το μερος, ξερουμε πως και απο που θα σηκωθει και που θα τα βρουμε. Γι'αυτο και βλεπεις και βαζουμε χερι σε μερικες. Εαν η χρονια ειχε τσιχλες ισως ουτε εμεις να πηγαιναμε εκει. Γιατι ενα 2ωρο - 3ωρο καρτερακι με πουλακια εχει αλλη χαρη...... και μετα περπατητο.

Βελισσαριο τον λενε τον ανθρωπο...
Φαγωθηκατε ολοι Χρηστο,Κωστακη κλπ...
Καλα δεν λεω ρε Στεφανε @outlander ???
.bye.
Πες μου οτι τον ξαναβαφτισα τον ανθρωπο?o_Oo_O
Πως μου ειχε κολλησει το Χρηστος?
Sorry ρε @outlander (Βελισσαριε?) Εσυ μου λες την αποψη σου κι εγω το παιζω ''νονος''.
Παντως σ'ευχαριστω για την βοηθεια περι φυσιγγιων.
ΥΓ. Δεν ξερω κι εαν μου κανει πλακα και ο Θοδωρας με το ''Βελισσαριος''.

Πες μου οτι τον ξαναβαφτισα τον ανθρωπο?o_Oo_O
Πως μου ειχε κολλησει το Χρηστος?
Sorry ρε @outlander (Βελισσαριε?) Εσυ μου λες την αποψη σου κι εγω το παιζω ''νονος''.
Παντως σ'ευχαριστω για την βοηθεια περι φυσιγγιων.
ΥΓ. Δεν ξερω κι εαν μου κανει πλακα και ο Θοδωρας με το ''Βελισσαριος''.
Εμένα σκεφτόσουν και όχι βρήκες που θα έλεγε ένας....Νονός της νύχτας!!! .my man.

Ψιλόβροχο λίγο κρύο καλό πλια ντιπ
Με ζέστη και νοτιάδες περνούσαν περισσότερα ρε γαμωτο
Μια φουντουκου δυο πλια έκανα σήμερα θα μπορούσα και κάνα ακόμα αν δεν ασχολιόμουν με τη φουντουκου
Για Τρίτη φορά γεράκι μου άρπαξε πάλι την τσίχλα
Την τουφεκαω πέφτει παω να την παρω για ποτε την άρπαξε δε κατάλαβα

Τι κατάντια είναι αυτή φέτος, ξεμείναμε από καρτέρια. Δεν μπορούμε να βρούμε μια μεριά να καταφέρουμε να κάψουμε 15 φυσίγγια τον τελευταίο μήνα...
Έλεγα σήμερα μπας και αλλάξουν συμπεριφορά με το Βοριά αλλά δεν. Τελευταίο τέταρτο ως συνήθως και μόνο σε σφιχτά σημεία. Περπατητό κι Άγιος ο Θεός
cUL31l1.jpg

Τι κατάντια είναι αυτή φέτος, ξεμείναμε από καρτέρια. Δεν μπορούμε να βρούμε μια μεριά να καταφέρουμε να κάψουμε 15 φυσίγγια τον τελευταίο μήνα...
Έλεγα σήμερα μπας και αλλάξουν συμπεριφορά με το Βοριά αλλά δεν. Τελευταίο τέταρτο ως συνήθως και μόνο σε σφιχτά σημεία. Περπατητό κι Άγιος ο Θεός
cUL31l1.jpg
Καλά έχεις μπενελι και θες να κάνεις τσιχλες;

Αφού αυτά λέει δεν κοβουνε.....

Γιάννη οι τρύπες ήταν οκ.
Απ το τελευταίο καθαρισμα δεν είχε ρίξει 150-200 φυσίγγια.
Φυσίγγια έριχνα σήμερα τα lambro tordo 30gr, τα bior31gr κ τα jk6 του Oscar.
Κατάλαβες τίποτα παράταιρο τελευταία?
Κάτι έντονο στο όπλο?

Το φραξιμο στις τρύπες δεν θα αφηνε αρκετά αέρια να σπρώξουν με αρκετή δύναμη το κλείστρο και θα άρχιζαν εμπλοκές.
Το σπάσιμο αντίθετα δείχνει μεγάλες δυνάμεις ή μπλοκαρισμενο επανατατικό ελατήριο από βρωμια.
Αν φράξουν οι τρύπες τρώει ζόρι το κλείστρο από την αδράνεια.

Κατάλαβες τίποτα παράταιρο τελευταία?
Κάτι έντονο στο όπλο?
Οχι. Μέχρι σήμερα ήταν μια χαρά. Σε κάποια φάση προς το τέλος σήμερα το πήρα χαμπάρι, απ το θόρυβο.
Ξέρεις, για να βγουν τα πουλιά απ το πυκνό κάποιες φορές αντί για πέτρες κ τα γνωστά μπρρρ τραβάω το κλείστρο. Στην επαναφορά του παρατήρησα σαν διπλό κλικ.
Εντωμεταξύ τουφεκούσα κανονικά κ χωρίς εμπλοκή στο τέλος.
Όταν άδειασα το όπλο πηγαίνοντας στ αμάξι κ έχοντας το κλείστρο ανοιχτό, είδα το σιδηρόδρομο να κάνει βόλτες μέσα. Το έλυσα κ το αποτέλεσμα ήταν αυτό στη φωτο που ανέβασα πριν.

Status
Not open for further replies.
Back