Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Εκεί την πατησες
Αυτή την κίνηση θα την έχει κάνει κάποιες χιλιάδες φορές.

Μέσα στη μέρα το κάνει πολύ συχνά.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά σίγουρα είναι μια έξτρα ταλαιπωρία.

Εμένα στην 391 μου το μόνο που έπαθε στα 10 χρόνια έσπασε ένα κομματάκι απ τον οπλιστηρα στην έξω μεριά.

10 ευρώ έκανε και όλα καλά.

Τι κατάντια είναι αυτή φέτος, ξεμείναμε από καρτέρια. Δεν μπορούμε να βρούμε μια μεριά να καταφέρουμε να κάψουμε 15 φυσίγγια τον τελευταίο μήνα...
Έλεγα σήμερα μπας και αλλάξουν συμπεριφορά με το Βοριά αλλά δεν. Τελευταίο τέταρτο ως συνήθως και μόνο σε σφιχτά σημεία. Περπατητό κι Άγιος ο Θεός
cUL31l1.jpg
Μαικ
Την προσθετη ταχη πως την εχεις στερεωσει στο κοντακι;

Μαικ
Την προσθετη ταχη πως την εχεις στερεωσει στο κοντακι;
Το θέμα είναι ότι μου πήρε 3 εξόδους για να το βρω με τις κλίσεις, και ευτυχώς που έχω την shotkam. Εντελώς άλλη οπτική από το χαμηλό. Όταν επωμίζω πλέον είμαι κάτω από το στόχο οπότε εκεί που νόμιζα ότι έπρεπε να κατεβάσω φλάντζα ανέβασα τελικά...και βλέπω ρίγα πλέον με πιο όρθιο το κεφάλι εννοείται

50 .000 φυσίγγια όταν υπάρχει συντήρηση και ρίχνεις σωστά φυσίγγια και όχι δυναμίτες δεν είναι τίποτε το τραγικό για οποιοδήποτε όπλο.Ο Αμερικανός λιουτις όπλο διορθωτής και κατασκευαστής όπλων το όπλο της συζύγου του που ήταν και πρωταθλήτρια Τραπ έχει ρίξει περίπου 1.5 εκατομμύρια φυσίγγια και δεν έχει κάνει κιχ.

Το θέμα είναι ότι μου πήρε 3 εξόδους για να το βρω με τις κλίσεις, και ευτυχώς που έχω την shotkam. Εντελώς άλλη οπτική από το χαμηλό. Όταν επωμίζω πλέον είμαι κάτω από το στόχο οπότε εκεί που νόμιζα ότι έπρεπε να κατεβάσω φλάντζα ανέβασα τελικά...και βλέπω ρίγα πλέον με πιο όρθιο το κεφάλι εννοείται
Πολύ σωστά κατέληξες εκεί. Στην υπερυψωμένη ρίγα ψηλώνουμε το κοντάκι ώστε να βλέπουμε κάμποση. Τις διαφορετικές εικόνες τις συνηθίζεις πάρα πολύ γρήγορα.

Αυτή την κίνηση θα την έχει κάνει κάποιες χιλιάδες φορές.

Μέσα στη μέρα το κάνει πολύ συχνά.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά σίγουρα είναι μια έξτρα ταλαιπωρία.

Εμένα στην 391 μου το μόνο που έπαθε στα 10 χρόνια έσπασε ένα κομματάκι απ τον οπλιστηρα στην έξω μεριά.

10 ευρώ έκανε και όλα καλά.
Γιατί δεν τα γράφετε αυτά εξ αρχής και γράφουμε ότι μας κατέβει και άκρη δεν βγάζουμε; 🙉😆

Γιατί δεν τα γράφετε αυτά εξ αρχής και γράφουμε ότι μας κατέβει και άκρη δεν βγάζουμε; 🙉😆
Δεν το σκέφτηκα.
Το σκέφτηκα μόνο μετά που το είπε ο Χάρης.

Βέβαια δεν ξέρω αν έχει παίξει κάποιο ρόλο αυτό.

Τσοκάκια ή σταθερη;
Την δίνεις;
Την έχω κάνει 61cm με εξωτερικά τσοκ.
Magnum, είναι η A302 extra.
Μια φορά την έβαλα αγγελία και την κατέβασα σε μισή ώρα γιατί εννοιωθα τύψεις.
Παρόλα αυτά με πήρε άτομο τηλέφωνο για την αγγελία!!!!.

Δεν το σκέφτηκα.
Το σκέφτηκα μόνο μετά που το είπε ο Χάρης.

Βέβαια δεν ξέρω αν έχει παίξει κάποιο ρόλο αυτό.
Τα οπλα δεν είναι κουδουνιστρες για να παίζουμε χωρίς λόγο. Είναι φτιαγμένα για συγκεκριμένη χρήση. 🤔
Δηλαδή αν ανοιγοκλεινεις χιλιάδες φορές ένα δίκαννο όπλο χωρίς λόγο, τα κλειδιά του δεν θα αποκτήσουν ανοχές πιο γρήγορα; Ή αν ρίχνεις τις σκανδάλες σε άδειες θαλαμες... 😢
Κάποτε (1970) υπήρχε και το τακα-τακα, να βαράτε στα περπατητα να σηκώνονται οι τσίχλες αλλά τώρα είναι δυσεύρετο! 😆
Πάρτε έστω ένα μπεγλερι πιο φτηνά θα σας έρθει! 😃

Status
Not open for further replies.
Back