Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Διότι για σένα το έσπασα, να σου ξηλώνονται τα πουλιά προς το μέρος σου, οπότε εσύ θα τα ακούσεις.
Την άλλη φορά θα μπαίνω στο πυκνό με ντενέκα κ μια μικρή βέργα σαν κάποιους λίγο πιο δυτικά από μας. .terror..terror.
Σου χρωστάω μια μπερεττα 🤣😂🤣😂🤪

Σου χρωστάω μια μπερεττα 🤣😂🤣😂🤪
Με μια 92fs, δε θα σου κρατάω κακία.
Τέλος τώρα, topic. γιατί θα μας βρίζουν.
Σφίγγει ο καιρός γύρω εκεί που πάμε.
Για να δούμε, έχουν μείνει άλλες τσίχλες..
Στο επόμενο ρεπό μου, ετοιμάσου.

Κ εγώ παιδευομαι αρκετά με τη μαξους 2... Η τουφεκιά μου φεύγει οριακά από κάτω... Έχω σπάσει το κεφάλι μου, πέφτουν τα πουλιά αλλά τα παπιά ας πούμε πέφτουν ζωντανά κάποιες φορές με τα τελευταία περιφέρειακα σκάγια... Κ μιλάω για τουφεκιές στα σούρουπα που τις είχα για πλάκα... Τα βαράω τα πουλιά αλλά όχι όπως θέλω...
Δύο πράγματα έχω σκεφτεί... Το ένα είναι επειδή έχω δει από την κάμερα ότι μπαίνω στην πορεία του στόχου όχι παράλληλα αλλά από κάτω προς τα πάνω, ίσως επειδή είναι πιο γρήγορη η σκανδάλη της να πατιεται ένα κλικ πιο γρήγορα από ότι πρέπει βάση της εικόνας που έχω συνηθίσει με τη μ2...
Το δεύτερο είναι περίπου αυτό που λέτε... να θέλει κ άλλο ανέβασμα το κοντάκι για να βλέπω ρίγα περισσότερη... Από κλίσεις εχθές έβαλα την τέρμα ψιλή να δώ τι γίνεται μήπως κ έρθω εκεί που θέλω... Θα δούμε...
Όταν την φερεις εκεί που θες την μ2 θα την έχεις για νεροπίστολο να παίζει ο μικρός!!!!!!εγω την έφερα πολύ εύκολα αν και αριστερόχειρας με κυρίαρχο δεξι ματι!!

Με μια 92fs, δε θα σου κρατάω κακία.
Τέλος τώρα, topic. γιατί θα μας βρίζουν.
Σφίγγει ο καιρός γύρω εκεί που πάμε.
Για να δούμε, έχουν μείνει άλλες τσίχλες..
Στο επόμενο ρεπό μου, ετοιμάσου.

Έτοιμος είμαι αλλά δεν θα χω αμάξι.
😭😭😭

Αύριο θα το δώσω.😭😭😭

Κ εγώ παιδευομαι αρκετά με τη μαξους 2... Η τουφεκιά μου φεύγει οριακά από κάτω... Έχω σπάσει το κεφάλι μου, πέφτουν τα πουλιά αλλά τα παπιά ας πούμε πέφτουν ζωντανά κάποιες φορές με τα τελευταία περιφέρειακα σκάγια... Κ μιλάω για τουφεκιές στα σούρουπα που τις είχα για πλάκα... Τα βαράω τα πουλιά αλλά όχι όπως θέλω...
Δύο πράγματα έχω σκεφτεί... Το ένα είναι επειδή έχω δει από την κάμερα ότι μπαίνω στην πορεία του στόχου όχι παράλληλα αλλά από κάτω προς τα πάνω, ίσως επειδή είναι πιο γρήγορη η σκανδάλη της να πατιεται ένα κλικ πιο γρήγορα από ότι πρέπει βάση της εικόνας που έχω συνηθίσει με τη μ2...
Το δεύτερο είναι περίπου αυτό που λέτε... να θέλει κ άλλο ανέβασμα το κοντάκι για να βλέπω ρίγα περισσότερη... Από κλίσεις εχθές έβαλα την τέρμα ψιλή να δώ τι γίνεται μήπως κ έρθω εκεί που θέλω... Θα δούμε...
Άρη καλημέρα, πιστεύω οτι εκτος απο πιο γρήγορη η σκανδαλη της maxus ειναι και πιο βαριά. Το είχα το όπλο και μου φαινόταν τουλάχιστον εμένα πιο βαρια απο της xlr

ίσως επειδή είναι πιο γρήγορη η σκανδάλη της να πατιεται ένα κλικ πιο γρήγορα από ότι πρέπει βάση της εικόνας που έχω συνηθίσει με τη μ2
Το ιδιο βλεπω και εγω απο μεταβαση Beretta σε Benelli.

Άρη καλημέρα, πιστεύω οτι εκτος απο πιο γρήγορη η σκανδαλη της maxus ειναι και πιο βαριά. Το είχα το όπλο και μου φαινόταν τουλάχιστον εμένα πιο βαρια απο της xlr
Το πρωτο που σκεφτομαστε σε χαμηλοτουφεκισμα ειναι η βαρια σκανδαλη. Αλλα αφου ειπε οτι ειναι γρηγορη, εγω καταλαβα ...ελαφρια

Καλό μηνα είπαμε; ρεπό σήμερα λέω στον πατέρα μου πάμε μια βόλτα Θήβα. Αφού φτάσαμε το πρωί και μας θέρισε η παγωνιά κι ο αέρας ,κλαμπάνισα την μοναδική τσίχλα της περιοχής. Γυρίζοντας κάπου στην κηφισιας σαν να μην είχα καλη αίσθηση του συμπλέκτη μέχρι να φτάσω σπίτι έχασε τα 2/3 της διαδρομής του. Λέω στον πατέρα μου φεύγω για τη mitsubishi συνεργείο κι έλα σε κανα μισαωρο να με πάρεις. Αφού εφτασα με την δευτερα ( αλλη ταχυτητα δεν έπαιρνε) στο συνεργείο και τελικά η βλαβη ηταν μαρκούτσι αμπραγιαζ που όμως το ανταλλακτικό θα κανει 10 μερες, με παιρνει τηλ ο πατέρας μου και μου λέει εμεινε το τεριος απο μπαταρία! Αντε καλό μήνα παιδια!

Το πρωτο που σκεφτομαστε σε χαμηλοτουφεκισμα ειναι η βαρια σκανδαλη. Αλλα αφου ειπε οτι ειναι γρηγορη, εγω καταλαβα ...ελαφρια
Εγώ πάντως τη θυμάμαι σφιχτή αλλά με ελάχιστη διαδρομή.

Ναι αλλά γιατί το λες εμενα🤣😂

Λες και το έκανα εγώ!!!🤪
Ναι αλλά εσύ τον άκουγες και δεν έλεγες κουβέντα!
Είδα σας αρέσει η φύση και τα ομολογουμένως πανέμορφα λουλουδακια. Είσαστε και ομορφοπαιδα, γιατί δεν ασχολείστε με ανθοδέσμες καλύτερα; 😄😄😄
326676428_864651098098249_342823628210455793_n.jpg

Είδα σας αρέσει η φύση και τα ομολογουμένως πανέμορφα λουλουδακια. Είσαστε και ομορφοπαιδα, γιατί δεν ασχολείστε με ανθοδέσμες καλύτερα; 😄😄😄
View attachment 66087
Μ αυτή που ανέβασες θα βαρουσα μέχρι να σπάσει ο σιδηρόδρομος μου.

Πέρα απ την πλάκα δεν ξέρω αν φταίει αυτό ακόμη και τώρα αλλα και πριν γίνει η ζημια δεν θα το περίμενα ότι θα σπάσει επειδή το ανοιγοκλείνει συχνότερα.

Γιατί να το κάνει αυτό;
Θα χειροτερέψει την αναπήδηση του στομίου και μπορεί να τρώει και σφαλιάρα απ' τη ράχη μετά...
Το πιτς θα το πείραζα μόνο για τον αντίθετο λόγο, για κατέβασμα
Για μένα με τις φλάντζες παίξε, ή βάλε κοντύτερο πέλμα.
Δύο ροδέλες κατω δεν προκαλούν έντονη αναπήδηση αρκεί να πατάει το πέλμα σωστά. Εφόσον οι φλαντζες δεν τον καλύψουν η μόνη άλλη λύση είναι ένα ένθετο από πάνω να ψηλώσει το κοντακι και να ανέβει το μάτι. Βέβαια όλα αυτά δεν ξέρουμε τι κατάληξη θα έχουν σε μπηχτή τουφεκια.

View attachment 66087
Βλέπω όλοι για κυνήγι είστε ρε μπαγασηδες!

Μ αυτή που ανέβασες θα βαρουσα μέχρι να σπάσει ο σιδηρόδρομος μου.

Πέρα απ την πλάκα δεν ξέρω αν φταίει αυτό ακόμη και τώρα αλλα και πριν γίνει η ζημια δεν θα το περίμενα ότι θα σπάσει επειδή το ανοιγοκλείνει συχνότερα.
Άβυσσος η ψυχή των εξαρτημάτων, είδες τι έγραψε και ο Ευρυπιδης για τα πρώτα κομμάτια ότι είχαν κάποια θέματα εκεί γύρω. Έτσι γίνεται στα πρώτα όπλα μιας σειράς και μετά διορθώνονται οι ατέλειες που εμφανίζονται.

Άβυσσος η ψυχή των εξαρτημάτων, είδες τι έγραψε και ο Ευρυπιδης για τα πρώτα κομμάτια ότι είχαν κάποια θέματα εκεί γύρω. Έτσι γίνεται στα πρώτα όπλα μιας σειράς και μετά διορθώνονται οι ατέλειες που εμφανίζονται.
Ντάξει δεν είναι τίποτα αθάνατο.

Πιο πολύ βλέπω σαν θέμα το να σε αφήσει σε κάποιο απομακρυσμένο κυνηγοτοπο και να σου χαλάσει τη μέρα ή να αργεί να ρθει το ανταλλακτικό και να χάνεις μέρες κυνηγιου πάρα τη ζημιά.

Σαν ζημιά δεν μου λέει τίποτα Ούτε σαν κόστος ακόμη κι αν κάνει 100ευρώ.
Διότι τα 100ευρώ αυτά τα έχει βγάλει όταν σου κάνει τα γούστα τόσα χρόνια.

Αυτή είναι η άποψη μου για το περιστατικό.

Καιρος φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπουλια όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε και επιεικώς απλά μπούρδες... 40 λεπτά να είχα ξεκινήσει πιο νωρις θα έκανα όριο και ολα αυτα με ενα ψευτοχιονο που κανονικα επρεπε να το κανει τελος Νοεμβρίου. Στο καρτέρι σχεδόν τίποτα όμως. Εχει ξαστερωσει και έχει ήδη 2 βαθμούς το πρωί-3 -4 σίγουρα!20230201_173206.jpg

ενα ωμορφω απογευματινο καρτερακι ,,παιξανε απο της 5,30ωρα εως της 6και,,ερχωντουσαν 2 3 4 μαζι 8 στοχερι 2 χαμενες,της τουφεκιες και τον μεζε τον βγαλαμε,,,αυριω παλι,,ΥΓ τι να κανω ρε παιδες 300μετρα απο το σπιτιμου περνανε να μην παω .think. .yel.

Status
Not open for further replies.
Back