Βρωμυλοι ρε παντού. Τα παρατάνε όλα εκει που κάθονται τα ζώα. Καφεδες, νερά, χαρτιά από φαγητό , τα πάντα. Μια φορά μάζευα κάλυκες και καφεδες που ήταν δίπλα και μέσα στη άσφαλτο και περνάει ένας και μου λέει χαχανιζοντας, ο σκουπιδιαρης της περιοχής είσαι? Πεσαν τα καντήλια και οι πολυελαιοι βροχή.Καρτέρι με χιόνι στα βουνά, μόνο 2 πουλιά πέρασαν....2 στα 2 με κένταυρος,τοζ και Ήρα!!View attachment 66096View attachment 66098View attachment 66099View attachment 66100View attachment 66101
Αι στο διάολο βρωμιάρηδες....
Είπαμε ο καθένας δείχνει το ήθος και την αγωγή του. Πολλοί δεν ξέρουν ούτε τις λέξεις....Βρωμυλοι ρε παντού. Τα παρατάνε όλα εκει που κάθονται τα ζώα. Καφεδες, νερά, χαρτιά από φαγητό , τα πάντα. Μια φορά μάζευα κάλυκες και καφεδες που ήταν δίπλα και μέσα στη άσφαλτο και περνάει ένας και μου λέει χαχανιζοντας, ο σκουπιδιαρης της περιοχής είσαι? Πεσαν τα καντήλια και οι πολυελαιοι βροχή.
Μακάρι όλα τα μακάρι για τους ανίδεους πανίβλακες...Βρωμυλοι ρε παντού. Τα παρατάνε όλα εκει που κάθονται τα ζώα. Καφεδες, νερά, χαρτιά από φαγητό , τα πάντα. Μια φορά μάζευα κάλυκες και καφεδες που ήταν δίπλα και μέσα στη άσφαλτο και περνάει ένας και μου λέει χαχανιζοντας, ο σκουπιδιαρης της περιοχής είσαι? Πεσαν τα καντήλια και οι πολυελαιοι βροχή.
Παίξε και κανά τζόκερ!Καλό μηνα είπαμε; ρεπό σήμερα λέω στον πατέρα μου πάμε μια βόλτα Θήβα. Αφού φτάσαμε το πρωί και μας θέρισε η παγωνιά κι ο αέρας ,κλαμπάνισα την μοναδική τσίχλα της περιοχής. Γυρίζοντας κάπου στην κηφισιας σαν να μην είχα καλη αίσθηση του συμπλέκτη μέχρι να φτάσω σπίτι έχασε τα 2/3 της διαδρομής του. Λέω στον πατέρα μου φεύγω για τη mitsubishi συνεργείο κι έλα σε κανα μισαωρο να με πάρεις. Αφού εφτασα με την δευτερα ( αλλη ταχυτητα δεν έπαιρνε) στο συνεργείο και τελικά η βλαβη ηταν μαρκούτσι αμπραγιαζ που όμως το ανταλλακτικό θα κανει 10 μερες, με παιρνει τηλ ο πατέρας μου και μου λέει εμεινε το τεριος απο μπαταρία! Αντε καλό μήνα παιδια!
Έλα, εντάξει, ελήφθη, οβερ, εγώ δε θα κάνω κώνο στη δικιά μου(Βασιλη για σενα τα λεω...)
+1000% και από εδώ απλος εξαφανισμένα ούτε φτερο….
Φανταστικό τοπίο!! Που είναι;Καλά που υπάρχουν και κάποιοι που κάνουν και κανένα πουλάκι στις εξόδους τους - άν συνεχιστεί αυτό το πράγμα το κυνήγι των τσιχλοκότσυφων θα γίνει σαν τα σαφάρι για λιοντάρια και τίγρεις των περασμένων αιώνων.... Άν βρεθεί και πέσει καμία θα είναι κανονικό τρόπαιο !
Σήμερα ήταν η δεύτερη τσιχλο-έξοδος της χρονιάς στο ίδιο μέρος με την πρώτη.
Δυστυχώς άν και ο καιρός ήταν κάπως καλύτερος (ηλιοφάνεια αλλά με αρκετό κρύο) και οι ελπίδες ζωντανές με την λήξη της βόλτας ψόφησαν κι αυτές.
Ακούστηκαν κάτι δεντρότσιχλες αλλά δεν βγήκαν ποτέ σε ανοιχτό μέρος. Μόνο κάτι μικρόπουλα που έπαιζαν στα χωράφια, ούτε κοτσύφια φάνηκαν, κανά - δυό κίσσες μόνο πέταξαν. Κρανίου τόπος - που πήγαν όλοι;
Τουλάχιστον ξεσκάσαμε λίγο. Μαζεύουμε ελπίδες για την επόμενη φορά πρίν τελειώσει ο μήνας.
View attachment 66107View attachment 66108
View attachment 66105View attachment 66106
Νομός Ημαθίας υψόμετρο κάπου στα 650 m - στο βάθος είναι η Εγνατία οδός και στη κορυφογραμμή (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ) ανεμογεννήτριες της συμφοράς...Φανταστικό τοπίο!! Που είναι;
Και τα πατήματα τι είναι; Λύκος;
Μάλλον Ζαρκάδι είναιΝομός Ημαθίας υψόμετρο κάπου στα 650 m - στο βάθος είναι η Εγνατία οδός και στη κορυφογραμμή (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ) ανεμογεννήτριες της συμφοράς...
Για άνθρωπος της πόλης μου φαίνονται σαν ελαφιού ή ζαρκαδιού.
Οι πιο περπατημένοι φίλοι θα ξέρουν καλύτερα.
ΖαρκάδιΦανταστικό τοπίο!! Που είναι;
Και τα πατήματα τι είναι; Λύκος;
Ρε Σακη....μεσα απο βαρκα τραβηξες τη φωτο....ζαλίστικα ρε κουμπαρε....