Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
View attachment 66015View attachment 66016View attachment 66017View attachment 66018

Κρατάμε από σήμερα:
1) Το ότι είμαστε για ζουρλομανδύα και μόνο που ξεκινήσαμε το περπατητό με τρελή βροχή κ δεμένο καιρό πίσω.
2) Ο επιμένων νικά. Σχεδόν στα μισά του περπατητού είχαμε από μια τσίχλα στο χέρι αλλά συνεχίσαμε και δικαιωθήκαμε (8 εγώ + 5 ο Στέλιος).
3) Άψογος ο Φρίξος, ξήλωνε κ απόρταρε. Χωρίς αυτόν θα είχαμε χάσει τουλάχιστον τα μισά.
4) Οι τουφεκιές σχεδόν ταυτόχρονα σε δυο τσίχλες στην ίδια φάση κ σε αντίθετες κατευθύνσεις που ο Στέλιος ήταν ένα κλικ μπροστά. + Άλλη μια που τουφεκίσαμε ανεπιτυχώς κ ακούστηκε σαν μια τουφέκια, τέτοιος συγχρονισμός.
5) Ο κοτσυφός που πήρε τη 2η, η 3η στις σβούρες στον αέρα δε τον πήρε κ πήγε κ έπεσε στην πιο ψηλή ελιά της περιοχής. Άλλη μια στο κλαδί, για να ξανασταλίσει στο.. απο κάτω κλαδί κ να χρειαστεί κ 5η.
6) Στο τέλος κ ενώ έπαιζα με το κλείστρο μπας κ σηκωθεί καμιά τσίχλα διαπίστωσα στο κλείσιμο του κλείστρο σα να κάνει "διπλό" ήχο. Έλυσα κ βρήκα να χει κόψει "αγγούρι" αυτό που φαίνεται στη φωτο. Πολύ άντεξε μάλλον (γύρω στα 15000 φυσέκια)
Ελπίζω να βρω ανταλλακτικό.
Ακριβώς έτσι έγιναν 💪👌👍

View attachment 66015View attachment 66016View attachment 66017View attachment 66018

Κρατάμε από σήμερα:
1) Το ότι είμαστε για ζουρλομανδύα και μόνο που ξεκινήσαμε το περπατητό με τρελή βροχή κ δεμένο καιρό πίσω.
2) Ο επιμένων νικά. Σχεδόν στα μισά του περπατητού είχαμε από μια τσίχλα στο χέρι αλλά συνεχίσαμε και δικαιωθήκαμε (8 εγώ + 5 ο Στέλιος).
3) Άψογος ο Φρίξος, ξήλωνε κ απόρταρε. Χωρίς αυτόν θα είχαμε χάσει τουλάχιστον τα μισά.
4) Οι τουφεκιές σχεδόν ταυτόχρονα σε δυο τσίχλες στην ίδια φάση κ σε αντίθετες κατευθύνσεις που ο Στέλιος ήταν ένα κλικ μπροστά. + Άλλη μια που τουφεκίσαμε ανεπιτυχώς κ ακούστηκε σαν μια τουφέκια, τέτοιος συγχρονισμός.
5) Ο κοτσυφός που πήρε τη 2η, η 3η στις σβούρες στον αέρα δε τον πήρε κ πήγε κ έπεσε στην πιο ψηλή ελιά της περιοχής. Άλλη μια στο κλαδί, για να ξανασταλίσει στο.. απο κάτω κλαδί κ να χρειαστεί κ 5η.
6) Στο τέλος κ ενώ έπαιζα με το κλείστρο μπας κ σηκωθεί καμιά τσίχλα διαπίστωσα στο κλείσιμο του κλείστρο σα να κάνει "διπλό" ήχο. Έλυσα κ βρήκα να χει κόψει "αγγούρι" αυτό που φαίνεται στη φωτο. Πολύ άντεξε μάλλον (γύρω στα 15000 φυσέκια)
Ελπίζω να βρω ανταλλακτικό.
Κοίτα να δεις που βρήκε να σπάσει 😟

Κοίτα να δεις που βρήκε να σπάσει 😟
Δεν πειράζει θα το φτιάξει.

Αυτό το τουφέκι με 4* τσοκ τις ρίχνει απ τ ανάθεμα.

Ακόμη και σε τρελές αποστάσεις.

Και πολύ αντέχει γιατί ο Χάρης δεν το προσέχει.

Ας πούμε στις φωτο εγώ κρατάω το όπλο για να μην τ αφήσω κάτω 🤣😂🤣😂

Άλλη σχολή ο Χάρης!

Άλλη σχολή ο Χάρης!
Εκεί που έσπασε δεν είναι από απροσεξία,είναι καθαρα από τα 15000 τουφεκια που έχει ρίξει.

Άλλη σχολή ο Χάρης!
80-85€ σε site του εξωτερικού, καταλαβαίνεις εδώ πόσο θα το 'χουν. Αν το έχουν.

Δεν είναι υπερβολική χρήση τα 15.000 φυσίγγια!!
Οι παλιές Α300-303 στις παλιές καλές εποχές αυτά τα έριχναν στην πρώτη 5ετια της ζωής τους. Τα πιο πολλά έχουν περάσει τα διπλάσια φυσίγγια και ξέρω μερικά που ίσως πέρασαν τις 50000 φυσίγγια και συνεχιζουν χωρίς τέτοια ζημιά. Κατασκευαστικο το λάθος για εμένα ή λάθος υλικό.

80-85€ σε site του εξωτερικού, καταλαβαίνεις εδώ πόσο θα το 'χουν. Αν το έχουν.
Ατυχία αλλά όσο και να κάνει πρέπει να το πάρεις.

Οι στιγμές που θα σου χαρίσει όταν το φτιάξεις έχουν μεγαλύτερη αξία!!!

Αν είναι ίδιο με το παλιό θα βρει σίγουρα. Ίσως κολλιέται από καλό οπλουργο.
Εκεί που είναι το θεωρώ απίθανο για κοληση.

Βέβαια μόνο ένας μάστορας μπορεί να μας πει.

Νομίζω έχουμε εδω και έναν οπλουργο αλλά δε θυμάμαι το όνομα.

Εκεί που είναι το θεωρώ απίθανο για κοληση.

Βέβαια μόνο ένας μάστορας μπορεί να μας πει.

Νομίζω έχουμε εδω και έναν οπλουργο αλλά δε θυμάμαι το όνομα.
Γεγονός ότι είναι δύσκολο σημείο γιαυτό έγραψα ίσως. Πάντως μια ερώτηση δεν βλάπτει. Και καλοί μηχανουργοι μπορούν να το φτιάξουν.

Από τι λες Γιάννη?
Ένας λόγος είναι "δυναμιτης"φυσιγγι.
Αν ήταν κάτι τέτοιο,θα το καταλάβαινε ο χειριστής.
Εκτός κι είχε ραγίσει πιο πριν και τώρα έσπασε έστω και με νορμάλ φυσιγγι από άποψη πιέσεων.
Ελλειπή συντήρηση, επιδεινώνει λόγω περισσότερων τριβών.
Εγώ θα έριχνα και μια ματιά στις τρύπες αερίων,μήπως έχουν φράξει...

Οι παλιές Α300-303 στις παλιές καλές εποχές αυτά τα έριχναν στην πρώτη 5ετια της ζωής τους. Τα πιο πολλά έχουν περάσει τα διπλάσια φυσίγγια και ξέρω μερικά που ίσως πέρασαν τις 50000 φυσίγγια και συνεχιζουν χωρίς τέτοια ζημιά. Κατασκευαστικο το λάθος για εμένα ή λάθος υλικό.
Η γριά μου έχει ρίξει πάνω από 130.000 φυσίγγια.
Κανένα πρόβλημα εκτός από αλλαγή επανατατικου και προληπτικά έχει αλλαχτεί το ελατήριο του κόκκορα.

Η γριά μου έχει ρίξει πάνω από 130.000 φυσίγγια.
Κανένα πρόβλημα εκτός από αλλαγή επανατατικου και προληπτικά έχει αλλαχτεί το ελατήριο του κόκκορα.
Αν η Μπερέτα είχε βάλει gun pod στη 302 αγορασμενη το 80 θα είχε μηδενίσει ίσα με 3 φορές μέχρι σήμερα

Κατι έγινε απόψε! Με λυσσαλεο βορια και χιονόνερο κατά διαστήματα στα 300 μέτρα! Αν δεν φυσαγε τόσο ήταν για αλλά τόσα. Δεν τους έριχνα γιατί απλώς ούτε τα μάτια δεν προλάβαινα να γυρίσω, πόσο μάλλον το όπλο! Δεν εχασα κανενα! Παρολο που μερικές τις πήρε και τις πέταξε 50 μέτρα μακριά! Με το που έφυγα, αστραπές, βροντές και άνοιξαν οι ουρανοί. Βαζει χιονι η Διρφαρα!!!!IMG-bd80cd51efce3a724505b8236aefbafa-V.jpg

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back