Δεν είμαστε μόνο εμείς μάγκες, κι αυτά ξέρουν που και πως να προστατευθούν και να φάνε.πρωινό τουφεκισα 4 και έπεσαν οι δύο. περπατητο μετά μέχρι τις 10:30 πήρα 13 βρήκα 12 . Ολα μα ολα μεσα σε ζαβά σημεία. Καναλιες με βάτους και τσαπουρνιες και κισσο βογγουσαν από κοτσυφια και κόκκινες σημερα. Αλλα αντε μπες εκεί μέσα με τα βατια να φτάνουν ως το στήθος. Οσα έβγαιναν οριακά τους έριχνα. πιο πολύ έψαχνα πάρα περπατούσα. Παλι καλά που έχασα μόνο 1.
Προσαρμοζονται και αλλάζουν συμπεριφορά ανάλογα τον τόπο , την πιεση και τους καιρούς όσο και αν μερικοί αρνούνται να το καταλαβουν. Χαζα δεν είναι σε καμία περίπτωση, αν και για τις γερακοτσιχλες έχω μια επιφύλαξη(!!!) , και το ξεβρακωμα από τις τσιχλιτσες δεν είναι καθόλου σπανιο για κανέναν!Δεν είμαστε μόνο εμείς μάγκες, κι αυτά ξέρουν που και πως να προστατευθούν και να φάνε.
Θα πιάνετε τσίχλα και θα είναι σαν να πιάσατε πέρδικα.View attachment 66231ειδα μια τσιχλα και τις φωναζα: ΣΗΜΑΔΙ ΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΗΜΑΔΙ ΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙΣ!!!!! το κλαμα του κλαρινου λεμε!!!
Ισοπαλία το σκορ!!!
Ευτυχώς που τα όπλα έχουν καλό χαρακτήρα και δεν παρεξηγουνε.Εντομεταξυ εριξα ενα κλαμπανι σε μιαααα νομισα θα βγαλει το οπλο ποδια και θα φυγει !!! Ντρεπομουνα να το κοιταξω στα ματια![]()
10-9 ξαναμετραΙσοπαλία το σκορ!!!
Σωστά!10-9 ξαναμετρα![]()
ναι ειναι πολυ καλο οπλακι δεν βγαζει κουβεντα!!! αρσενικο πρεπει νανε χαχαχαχαΕυτυχώς που τα όπλα έχουν καλό χαρακτήρα και δεν παρεξηγουνε.
browning 525?ναι ειναι πολυ καλο οπλακι δεν βγαζει κουβεντα!!! αρσενικο πρεπει νανε χαχαχαχα
ναι ναι 525browning 525?
Εγώ έχω το 325. Εξαιρετικό και ελαφρύ.ναι ναι 525
Ειναι πολυ καλο εργαλειο ...Εγώ έχω το 325. Εξαιρετικό και ελαφρύ.
Το αρθρο αναφερει οτι ηταν τον Γεναρη του 2017https://www.kynigesia.gr/kynigi/fte...-i-karposi-itan-megali-i-ikanopoiisi-apolyti/
Ήταν κανείς προς εκείνα τα μέρη τις προηγούμενες μέρες;
Αν έχει πουλιά και όπλα να τα ανεμίζουν είναι ωραία σημεία για καρτεράκι.
Ωραιότατα.