Το καθιερωμένο τρίωρο περπάτημα ,3 στο χέρι μια χαμένη .3 έκανε και ο φίλος.Με το κλαμπανι να κοντεύει μόνιμη κατάσταση , γιατί δεν πάνε τα χέρια το πρωί;;;
Λυπάμαι...Το μείον στη μερα ηταν μετα απο συγιρισμένη γλίστρα με άσχημο πέσιμο , στράβωμα στη ρίγα ,γρατσουνιες και χτύπημα στην πάπια της 391.
Δεν γράφει όλλοι η Ελλάδα εδώ μέσα ευρι… υπάρχουν μέρη ακόμα που είναι παράδεισος κρίμα αυτή κρεατοσηλογη … πραγματικά λοιπηρωΈχω μια απορία ρε παίκτες.αυτοι που τις βρίσκουν?
Espressaki ήπιες?γιατί δεν πάνε τα χέρια το πρωί;;;
Ελληνικό , ξεκούραστος ήμουν ,όταν φτάσαμε κατά τίς εννιά είχε σπάσει η παγωνιά , υποψιάζομαι ότι είναι το περπάτημα + τα κιλά που έχω πάρει και είμαι στο όριο που αρχίζουν και ενοχλούν.Την ώρα της τουφεκιας δεν έχω την σωστή αναπνοή ,μένω πίσω.Espressaki ήπιες?
Γάντια φορας;Ελληνικό , ξεκούραστος ήμουν ,όταν φτάσαμε κατά τίς εννιά είχε σπάσει η παγωνιά , υποψιάζομαι ότι είναι το περπάτημα + τα κιλά που έχω πάρει και είμαι στο όριο που αρχίζουν και ενοχλούν.Την ώρα της τουφεκιας δεν έχω την σωστή αναπνοή ,μένω πίσω.
Όχι ,δεν με βολεύουνΓάντια φορας;
Εμ....Όταν τα χέρια είναι πάγος πως να πάνε...Όχι ,δεν με βολεύουν
Έχω κάποια Φλις για την πολύ παγωνιά και έχω κόψει αντίχειρα και δείκτη για να μπορώ να βάζω βγάζω φυσίγγια.Εμ....Όταν τα χέρια είναι πάγος πως να πάνε...
Εγώ φοράω και το καλοκαίρι.
Άμα συνηθίσεις τα γάντια δεν ξανά βγαίνεις χωρίς.
Φοράω καλοκαιρινό γάντι αλλά και το χειμώνα είναι καλύτερα με αυτα πάρα χωρίς.
Σε όλα τα σώματα ασφαλείας φοράνε...σε αγώνες αυτοκινήτου...στο γκολφ αλλά και οπουδήποτε αλλού απαιτείται καλή λαβή.
Μια δόση στην Οινόη κάτω στα αρχαία έχει -8C και έναν αέρα που πέφτουν αφτιά.Μετα από 1 ώρα καρτέρι ξεκολλάει ένας κότσυφας από το ντυμένο και μπαίνει τραβέρσα.Πρεπει να έριξα 50 μέτρα πίσω του με τα αντανακλαστικά που είχαEspressaki ήπιες?
Τελικα στις καθυστερήσεις πέρασαν 10-12 πουλιά και 3 κοτσυφια και 2 τσίχλες έπεσαν θύματα των σκητακιων του Ρουμελιώτη. Επεσαν κάτι τουφεκιδια γύρω γύρω. Αυριο αν δεν μας έχει μουλωσει θέλω να περπατήσω με νιφαδοπτωση ένα δίωρο το πρωί και μετά ας κάνει ότι θέλει!!!
Μπραβο παλικαρια! Το κατω το τουφεκι ποιο ειναι; φαινεται πολυ ομορφο, και ειναι αρριγο ή μου φαινεται
εχει στείλει 2 μηνύματα το 112 μέχρι τώρα κι απ τις 18:00 και μετά πλάκωσαν μαύρα συννεφα, πέφτουν και κεραυνοί απέναντι ΑττικήΤελικα στις καθυστερήσεις πέρασαν 10-12 πουλιά και 3 κοτσυφια και 2 τσίχλες έπεσαν θύματα των σκητακιων του Ρουμελιώτη. Επεσαν κάτι τουφεκιδια γύρω γύρω. Αυριο αν δεν μας έχει μουλωσει θέλω να περπατήσω με νιφαδοπτωση ένα δίωρο το πρωί και μετά ας κάνει ότι θέλει!!!
Με Lambro θα τον έπαιρνες...Μια δόση στην Οινόη κάτω στα αρχαία έχει -8C και έναν αέρα που πέφτουν αφτιά.Μετα από 1 ώρα καρτέρι ξεκολλάει ένας κότσυφας από το ντυμένο και μπαίνει τραβέρσα.Πρεπει να έριξα 50 μέτρα πίσω του με τα αντανακλαστικά που είχα![]()
Θα του τράβαγα μια χωρίστρα...Με Lambro θα τον έπαιρνες...
Καλησπέρα και εγώ ξεκίνησα με το φίλο μου για Λιβανατες περπατητο από τις 8 έως 13,30 λίγα πουλιά και φοβισμένα 6 εγώ στο χέρι και 3 Ο φίλος ωραίος καιρός για περπατητο αύριο θα δούμε να είμαστε καλάΤελικα στις καθυστερήσεις πέρασαν 10-12 πουλιά και 3 κοτσυφια και 2 τσίχλες έπεσαν θύματα των σκητακιων του Ρουμελιώτη. Επεσαν κάτι τουφεκιδια γύρω γύρω. Αυριο αν δεν μας έχει μουλωσει θέλω να περπατήσω με νιφαδοπτωση ένα δίωρο το πρωί και μετά ας κάνει ότι θέλει!!!