Αυτή είναι η 391 η σούπερ μαγκνουμ; ;; η εχει βάλει τα πλαστικά μέρη στην κανονική; ;;
Αυτή είναι η 391 η σούπερ μαγκνουμ; ;; η εχει βάλει τα πλαστικά μέρη στην κανονική; ;;
Εχει βγει καλο το impala? ακουμε καλα πραγματα γενικα...Δε βαριέσαι!
Φτηνό είναι,έχεις περιθώρια για "παιχνίδια"!
Εδώ ματσακονιαζουμε τα ακριβότερα!![]()
Πρέπει να καταλαβαίνουμε και πότε κάνουμε χαβαλέ και πότε μιλάμε σοβαράΧτες και σήμερα στο απογεματινό με μπόλικη παγωνιά, έριξα κάμποσα Lambro skeet-oφούσεκα (24γρ., Νο9μισό) από τη σειρά 3, με τα σκληρά σκαγάκια με 3% αντιμόνιο... Ε λοιπόν, μια χαρά επαρκέστατα μού φανήκανε κι αυτά (ωσάν τα Japan skeet της NobelSport) και πολύ μαλακά κι ευχάριστα στον ώμο, με καλές καταβολές, είτε κοντά είτε μακριά, είτε σε μπηχτές, είτε σε καλοζυγιασμένες ντουφεκιές...!!
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σνομπάρετε κατ' εξακολούθηση τον Ναυπλιώτη και τα φυσίγγια του τα Lambro... Μια χαρά φυσίγγια είναι, σε τεράστια γκάμα, με διεθνή κυκλοφορία κι αναγνωρισιμότητα...!! Και με πιστοποίηση Τράπεζας Δοκιμής (CIP)...!! Νοικοκυρεμένα πράματα και πολιτισμένα...!!
Εγώ πάντως, άμα στραβοντουφεκάω στον ''γάμο του καραγκιόζη'' δεν μου φταίνε καθόλου τα φυσίγγια μου, όποια κι αν είν' αυτά...!!! Η κούτρα μου φταίει και η κακή μου επώμιση (λόγω βιασύνης ή οτιδήποτε άλλο...)!!
Το ίδιο θα πρέπει να μάθετε, πλέον, να το ενστερνίζεστε κι εσείς...!! Έτσι συνηδειτοποιούμε τα λάθη μας και μαθαίνουμε να μην τα επαναλαμβάνουμε...!! Μόνο έτσι βελτιωνόμαστε...!!
Ειδάλλως, ψάξτε να βρείτε το "μαγικό/θαυματουργό" φυσίγγι ή το "μαγικό/θαυματουργό" όπλο ή το "μαγικό/θαυματουργό" τσοκ, που να σας δίνουν όλο επιτυχίες... Κι άμα ποτέ τα βρείτε όλ' αυτά...!!! Χαιρετάτε μου τον πλάτανο, μ' όλα τα κουμπουρέλια...!!!
Πέτρο,για να το χρησιμοποιώ σημαίνει ότι βλέπω καλά πράματα.Εχει βγει καλο το impala? ακουμε καλα πραγματα γενικα...
Γιατί έχω ανοίξει κάτι λογαριασμούς με γερακοτσιχλες .Σήμερα μας πήρανε τα όπλα
Χτες και σήμερα στο απογεματινό με μπόλικη παγωνιά, έριξα κάμποσα Lambro skeet-oφούσεκα (24γρ., Νο9μισό) από τη σειρά 3, με τα σκληρά σκαγάκια με 3% αντιμόνιο... Ε λοιπόν, μια χαρά επαρκέστατα μού φανήκανε κι αυτά (ωσάν τα Japan skeet της NobelSport) και πολύ μαλακά κι ευχάριστα στον ώμο, με καλές καταβολές, είτε κοντά είτε μακριά, είτε σε μπηχτές, είτε σε καλοζυγιασμένες ντουφεκιές...!!
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σνομπάρετε κατ' εξακολούθηση τον Ναυπλιώτη και τα φυσίγγια του τα Lambro... Μια χαρά φυσίγγια είναι, σε τεράστια γκάμα, με διεθνή κυκλοφορία κι αναγνωρισιμότητα...!! Και με πιστοποίηση Τράπεζας Δοκιμής (CIP)...!! Νοικοκυρεμένα πράματα και πολιτισμένα...!!
Εγώ πάντως, άμα στραβοντουφεκάω στον ''γάμο του καραγκιόζη'' δεν μου φταίνε καθόλου τα φυσίγγια μου, όποια κι αν είν' αυτά...!!! Η κούτρα μου φταίει και η κακή μου επώμιση (λόγω βιασύνης ή οτιδήποτε άλλο...)!!
Το ίδιο θα πρέπει να μάθετε, πλέον, να το ενστερνίζεστε κι εσείς...!! Έτσι συνηδειτοποιούμε τα λάθη μας και μαθαίνουμε να μην τα επαναλαμβάνουμε...!! Μόνο έτσι βελτιωνόμαστε...!!
Ειδάλλως, ψάξτε να βρείτε το "μαγικό/θαυματουργό" φυσίγγι ή το "μαγικό/θαυματουργό" όπλο ή το "μαγικό/θαυματουργό" τσοκ, που να σας δίνουν από μόνα τους όλο επιτυχίες... Κι άμα ποτέ τα βρείτε όλ' αυτά...!!! Χαιρετάτε μου τον πλάτανο, μ' όλα τα κουμπουρέλια...!!!
Γιατί να μην επιτρέπεται ρε Νίκο κρυφά δεν είναι τίποτα και ότι γνωρίζουμε καλά είναι να λέγονταιΓια πού περίπου μιλάς Χάρη, αν επιτρέπεται...?
Διότι εγώ εφέτος εις την ορεινή Φωκίδα, δεν τις έχω πετύχει σε ικανοποιητικούς αριθμούς... Έως την περασμένη Κυριακή τουλάχιστον... Έκτοτε δεν ξανανέβηκα εις τα έλατα... Αναφέρομαι στις τσαρτσάρες (turdus viscivorus). Με εξαίρεση ένα πρωί στα τέλη του Νιόβρη, αλλά εκείνη την ημέρα επρόκειτο περί μπασίματος... Απ' την επομένη κιόλας, είχαν εξαφανιστεί...!
Ρε φίλε τελικά τι όπλο έχεις?ρωτάω γιατί μου θυμίζεις γνωστό Κερκυραίο γυαλιστερό ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει πενελι αλλά δεεεεεενΠ
Πέτρο,για να το χρησιμοποιώ σημαίνει ότι βλέπω καλά πράματα.
Το έχω τρία χρόνια στην κατοχή μου(από σποντα).
Λειτουργικά,δε μου άρεσε η διαδρομή της σκανδάλης...
Διορθώθηκε.
Δε μου άρεσε η υπερυψωμένη(πολυυυ υπερυψωμένη).
Έφυγε.
Δεν γουστάρω τα πλαστικά.
Αντικαταστάθηκαν.
Κλωταγε σαν χρονιαρικο μουλάρι.
Πορτινγκ και κώνος,έγινε βελούδο!
Βλητικα,εξαιρετικο.
Βάρος,3 κιλά.
"Κλικ",δεν το ξέρει!
Ούτε μισό!
Μην το στολίσει αύριο εκεί πάνω!Γιατί να μην επιτρέπεται ρε Νίκο κρυφά δεν είναι τίποτα και ότι γνωρίζουμε καλά είναι να λέγονται
Κάνουμε τόσα έξοδα φεύγουμε απο τις οικογένειες για τη τρέλα μας
Δερβενοχώρια ήμουν την προηγούμενη βδομάδα είχε πολλά μου είπε το παιδί που ήμασταν μαζί
Αυτός ήταν για μπεκάτσα και είδε πολύ τσίχλα
Σήμερα δεν είχε παρά μόνο αυτή τη στιγμή που αναφέρω έγινε ένας μικρος χαμός για κάνα τέταρτο και αυτό ήταν μακάρι να μείνουν τα πουλιά
Σίγουρα είναι πιασμένος ο καιρόςΜην το στολίσει αύριο εκεί πάνω!
Ααααα,δεν ξέρω τι νταραβερια έχεις με τα γυαλιστερά παγανελια...Ρε φίλε τελικά τι όπλο έχεις?ρωτάω γιατί μου θυμίζεις γνωστό Κερκυραίο γυαλιστερό ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει πενελι αλλά δεεεεεεν![]()
Κάτω από το αυλάκι κυνηγάς κανονικά... Δήμαινα το πρωί κ ότι γίνει.. Ήταν κ η Αταλάντη στο πλάνο αλλά δεν...Το κερατο μου θα μεινουμε μεσα αυριο
Όλοι κάτω από το αυλάκι!Κάτω από το αυλάκι κυνηγάς κανονικά... Δήμαινα το πρωί κ ότι γίνει.. Ήταν κ η Αταλάντη στο πλάνο αλλά δεν...
Μμμ και προς το ναυπλιο θα μπορουσεΚάτω από το αυλάκι κυνηγάς κανονικά... Δήμαινα το πρωί κ ότι γίνει.. Ήταν κ η Αταλάντη στο πλάνο αλλά δεν...
Έτσι ακριβώςΜμμ και προς το ναυπλιο θα μπορουσε
Να φοραμε.καπελακι.hunters life αμα γινει καμια.μ@λακια και κολλησουμε αττικη οδο να ειμαστε ολοι μαζι να λεμε τι μ@λακια.καναμε χαχαχ αΌλοι κάτω από το αυλάκι!
Άστρος Κυνουρίας, στο Ρέμα.Μμμ και προς το ναυπλιο θα μπορουσε