Τα λαμπρό είναι μια χαρά αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.Με Lambro θα τον έπαιρνες...
Τα λαμπρό είναι μια χαρά αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.Με Lambro θα τον έπαιρνες...
Τσιπουράκι ήπιες?Μια δόση στην Οινόη κάτω στα αρχαία έχει -8C και έναν αέρα που πέφτουν αφτιά.Μετα από 1 ώρα καρτέρι ξεκολλάει ένας κότσυφας από το ντυμένο και μπαίνει τραβέρσα.Πρεπει να έριξα 50 μέτρα πίσω του με τα αντανακλαστικά που είχα![]()
Και με πετρέλαιο να λουζομουν...Τσιπουράκι ήπιες?
Impala plus, αφαιρέθηκε η ρίγα και αντικαταστάθηκαν τα πλαστικά μέρη με ξύλινα.Μπραβο παλικαρια! Το κατω το τουφεκι ποιο ειναι; φαινεται πολυ ομορφο, και ειναι αρριγο ή μου φαινεται
Θα φάμε μουλωμα πιστεύω εμείς. Κατι ανάλογο με το περσινό μπορεί να βγει. Και εδώ βλέπω ετοιμασίες σήμερα. Ο δημαρχος χθες μας ελεγε οτι του εχουν πει για πανω απο μετρο στα ορεινα χωρια μας. Σεττα , Στροπωνες , Τσεργες , Καμπια θα δοκιμαστουν παλι! Εχουν φέρει και σακιά με αλάτι στο κοινοτικό γραφείο από το πρωί.εχει στείλει 2 μηνύματα το 112 μέχρι τώρα κι απ τις 18:00 και μετά πλάκωσαν μαύρα συννεφα, πέφτουν και κεραυνοί απέναντι Αττική
μετα τα περσινα παθηματα και ρεζιλικια με εγκλωβισμους κλπ φετος το φυσανε απο τωρα για να κρυωσει
απο σημερα ανεβαιναν ετοιμα με χιονοαλυσιδες JCB για Σέττα και αγροτικά της τοπικής εθελοντικής πολιτικης προστασίας.
περιμένουν μούλωμα μάλλον........
αϊ ρε Γιάννη! Το χάλασες το όπλο!Impala plus, αφαιρέθηκε η ρίγα και αντικαταστάθηκαν τα πλαστικά μέρη με ξύλινα.
Οποιος εχει καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι!!!!!!!Τα λαμπρό είναι μια χαρά αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Δε βαριέσαι!αϊ ρε Γιάννη! Το χάλασες το όπλο!![]()
Τα φθηνά κάνουν τα κέφια !!!Δε βαριέσαι!
Φτηνό είναι,έχεις περιθώρια για "παιχνίδια"!
Εδώ ματσακονιαζουμε τα ακριβότερα!![]()
Γεια στα χαρια σου Μαστρογιαννη κουκλι εγινε!Impala plus, αφαιρέθηκε η ρίγα και αντικαταστάθηκαν τα πλαστικά μέρη με ξύλινα.
Σ'ευχαριστω!Γεια στα χαρια σου Μαστρογιαννη κουκλι εγινε!
Πανο,δεν έχω ενδοιασμούς σ'αυτα!Τα φθηνά κάνουν τα κέφια !!!
Σταμάτησε το τσιφτετέλι?Impala plus, αφαιρέθηκε η ρίγα και αντικαταστάθηκαν τα πλαστικά μέρη με ξύλινα.
Δεν το 'πιασα κ.συν/λφε!Σταμάτησε το τσιφτετέλι?![]()
Άλλοτε μία χαρά άλλοτε δυό τρομάρες υπάρχουν διακυμάνσειςΤα λαμπρό είναι μια χαρά αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Η Breda είναι ίδια με την 304 της Beretta?Ξεκινώντας σήμερα πρωί για την καθιερωμένη πλέον Σαββατιακη βολτουλα το θερμόμετρο στο αμάξι έδειχνε 5 βαθμούς. Φτάνοντας στον κυνηγότοπο έδειχνε 1 βαθμό και καθόλου αέρας. Φτάσαμε στις 6:30 και μέσα από ένα ποταμάκι που έχει ακούγονταν κοτσύφια εκείνη την ώρα. Δέσαμε τα όπλα, φτιάξαμε τα πράγματα, παπούτσια και δρόμο για τις μαύρες. Έριξα δύο ντουφεκιες και καμία στο χέρι και ο πατέρας μου δυο στις δύο. Από ένα μέρος μακριά από εμάς γινόταν πανυγήρι. Μέσα σε ένα μισάωρο δεν ξέρω κι εγώ πόσες ντουφεκιες έπεσαν. Αρχίζοντας το περπατητο καταλάβαινες ότι έχει και καινούργια πουλιά γιατί σε μέρη που είχαμε καιρό να σηκώσουμε, σήμερα είχε. Ο ουρανός συννεφιασμένος και η θερμοκρασία ότι πρέπει. Και μόνο αυτό το σκηνικό σου ανέβαζε την διάθεση για κυνήγι. Τα φυσίγγια σήμερα στον ξερό καιρό ήταν μια χαρά ( 32γρ Ρουμελιώτη psb) αλλά παρ'οτι δεν είχα τραυματισμένα πουλιά, είχα χαμένα μέσα σε πυκνά. 5 χαμένα εγώ κι ένα ο πατέρας μου. Απολογισμός 18 στο χέρι εγώ κι 9 ο πατέρας μου. Καπια στιγμή βαράω μια τσίχλα και την βλέπω ξερή. Πάμε και ψάχνουμε 25 λεπτά και δεν μπορούσαμε να την βρούμε. Σε καθαρό μέρος είχε πέσει ανάμεσα σε δύο φύλλα και είχε το τέλειο καμουφλάζ. Μπροστά στα μάτια μας.
Ωραίο κυνήγι με ωραίο καιρό κι ωραίες ντουφεκιες. Ξέχασα να αναφέρω ότι πάλι στο μέρος ειμασταν μόνοι παρ'ολο που στην εθνική είδαμε πολλούς κυνηγούς. Καλά να περάσετε παλικάροι όσοι το επιχειρήσετε αύριο. Καλές βολτουλες. View attachment 66254
Έλα ρε Χρήστο... Τώρα σε κατάλαβα.Πως πάει ο στρατός?skeet-oφούσεκα (24γρ., Νο9μισό)
Ένα τελάρο μπύρες στο παιδί από εμένα.Άλλοτε μία χαρά άλλοτε δυό τρομάρες υπάρχουν διακυμάνσεις