Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Παιδιά καλησπέρα, πήρα μια μικρή άδεια και πήγα στο χωριό μου κεντροανατολικη Εύβοια. Φυσικά με τη καραμπίνα μου. Δεν περίμενα να κάνω πουλιά, αλλά σε δυο μέρες που είμαι εδώ έχω ήδη 30 πουλιά, κυρίως τετραπαχα κοτσύφια. Αφού κουραστικά και χόρτασα κυνήγι, λέω αύριο μετά το πρωινό κυνήγι να επιστρέψω Αθήνα.

Τελικός απολογισμός 3 πρωινά και 2 απογευματινά κυνήγια στην Εύβοια 39 πουλιά. Δυστυχώς πρέπει να είχα πάνω από 10 χαμένα στα πυκνά. Πολλά κοτσύφια και κοκκινοτσιχλες τα πρωινά ψηλά σε βουνό και πολλά κοτσύφια με λίγες τσίχλες χαμηλότερα στο χωριό απογευματινό. Σήμερα το πρωί είχε απίστευτο ανεμοβροχι και μόλις έκοψε η βροχή δυνάμωσε απίστευτα ο αέρας και παρόλα αυτά πετούσαν συνέχεια οι κοκκινοτσιχλες, αλλά μεγάλη δυσκολία στο να τις πετύχεις και χαιρομουν παρά πολύ όταν έβγαζα κάποια δύσκολη ντουφεκια. Επιστροφή Αθήνα δυστυχώς 😀😭.

Πολύ ωραίο και αναλυτικό σχέδιο ! .RESPECT.
Στο Monte Carlo δεν είναι ίδια η κλίση της ράχης του κοντακιού σε όλο της το μήκος ;
Δεν υπάρχει κλίση.
Από μπρος έως πίσω ακριβώς παράλληλο με την σκοπευτική ευθεία.

Δεν υπάρχει κλίση.
Από μπρος έως πίσω ακριβώς παράλληλο με την σκοπευτική ευθεία.
Αυτό λέω ακριβώς .
Στο σκίτσο είναι εμφανώς παράλληλη αλλά τα νούμερα που αναγράφει εμπρός και πίσω διαφέρουν - έτσι το βλέπω τουλάχιστον ίσως να κάνω λάθος - εμπρός γράφει 41 και πίσω 51.

Μετα απο πολυ καιρο.....εδεησε ο κυριος....και ειδαμε επιτελους λιγα πουλια!!!
Ολα κοτσυφια....6 στο χερι...2 χαμενα και 2 πεταλωματα !!! :)

View attachment 65915
Τζάμπα ξεκίνησες την ιδιογομωση.Κλαμπανης ήσουν τελικά.Αναψε κανένα κερί στον Λεό...

Τζάμπα ξεκίνησες την ιδιογομωση.Κλαμπανης ήσουν τελικά.Αναψε κανένα κερί στον Λεό...
Μου αρεσει οταν εχεις τα κεφια σου!!!
Απαιχτος εισαι φιλαρα μου !!!:)

ΥΓ. Τι κερι βρε....Λαμπαδα εισα με το μπο'ι' μου του αναψα !!! :)

Έγινε παιχνίδι λιγάκι σήμερα αν τις έβρισκα κιόλας 5 σκοτωμένα 2 τραυματισμένα είδα καμία εικοσαριά μακρινές κοντινές
Ένα ωραίο κοπαδακι με γερακοτσιχλες πέρασε πολύ ψηλά
Όσο για τα Ψαρονια ακόμα πέφτουν

Περπατητο είχε κατι πουλιά και πήρα 13 στο χέρι. Στο καρτέρι πήρα 1 τσίχλα από τις 3 που είδα και μετά παρέα με τον θηροφυλακα έξι (6) μπεκατσες!!!!

Αυριο πρωινό και περπατητο μέχρι τελικής πτώσεως. Μετα έρχεται η Μπαρμπαρα και στοπ για πολλές μέρες.

Τελικός απολογισμός 3 πρωινά και 2 απογευματινά κυνήγια στην Εύβοια 39 πουλιά. Δυστυχώς πρέπει να είχα πάνω από 10 χαμένα στα πυκνά. Πολλά κοτσύφια και κοκκινοτσιχλες τα πρωινά ψηλά σε βουνό και πολλά κοτσύφια με λίγες τσίχλες χαμηλότερα στο χωριό απογευματινό. Σήμερα το πρωί είχε απίστευτο ανεμοβροχι και μόλις έκοψε η βροχή δυνάμωσε απίστευτα ο αέρας και παρόλα αυτά πετούσαν συνέχεια οι κοκκινοτσιχλες, αλλά μεγάλη δυσκολία στο να τις πετύχεις και χαιρομουν παρά πολύ όταν έβγαζα κάποια δύσκολη ντουφεκια. Επιστροφή Αθήνα δυστυχώς 😀😭.
Είσαι ωραίος! Είδες καθόλου κόσμο?( Θα καεί το πελεκουδι το σκ)

Status
Not open for further replies.
Back