Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Σημερα πολυ κλαμα !!!
Τα πουλια των προηγουμενων ημερων χαθηκαν ως δια μαγειας...
Τιποτα σημερα 2 τουφεκιες σε δυο πουλια που περασαν...κρατησα το ενα....Ο Γιωργος ενα πεταλωμα
σε μια μοναδικη τουφεκια που εριξε...
Που πηγαν τοσα πουλια των προηγουμενων ημερων ??? :oops:

ΥΓ, Φετος εαν την γλυτωσω....και δεν μουρλαθω....καλο θα ειναι !!!

Σημερα πολυ κλαμα !!!
Τιποτα σημερα 2 τουφεκιες σε δυο πουλια που περασαν...κρατησα το ενα....Ο Γιωργος ενα πεταλωμα

Τουλαχηστον πήρες μια τζούρα από πουλια !!!!! Εδώ δεν πετάει τιποτα

Σημερα πολυ κλαμα !!!

Κρατα γερά άλλες 26 μέρες και μετά το πρόβλημα ....πααααει !

Κρατα γερά άλλες 26 μέρες και μετά το πρόβλημα ....πααααει !

Το προβλημα Μητσαρα ειναι αυτα τα μεγαλα σκαμπανεβασματα...
Τι συμβαινει δεν ξερω...
Να σου πω και το αλλο....Η Τουρκια ''βουλιαζει'' απο φασσες....και εδω εχουμε μονο την φωτογραφια
τους... :confused:

Το προβλημα Μητσαρα ειναι αυτα τα μεγαλα σκαμπανεβασματα...
Τι συμβαινει δεν ξερω...
Να σου πω και το αλλο....Η Τουρκια ''βουλιαζει'' απο φασσες....και εδω εχουμε μονο την φωτογραφια
τους... :confused:
Η τελευταία ελπίδα για καποιες περιοχές ειναι ενα πολύ ζόρικο χιόνι στην Τουρκια μπας και μετακινηθούν προσωρινά μερικά πουλιά.
Κι εγω θα ανέβω για 9 μέρες στο χωριό και οτι κάτσει.

Παιδιά καλησπέρα, πήρα μια μικρή άδεια και πήγα στο χωριό μου κεντροανατολικη Εύβοια. Φυσικά με τη καραμπίνα μου. Δεν περίμενα να κάνω πουλιά, αλλά σε δυο μέρες που είμαι εδώ έχω ήδη 30 πουλιά, κυρίως τετραπαχα κοτσύφια. Αφού κουραστικά και χόρτασα κυνήγι, λέω αύριο μετά το πρωινό κυνήγι να επιστρέψω Αθήνα.
Νομίζω ότι η Εύβοια είναι νησί ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ όσον αφορά τσίχλες και κότσυφες...

Η τελευταία ελπίδα για καποιες περιοχές ειναι ενα πολύ ζόρικο χιόνι στην Τουρκια μπας και μετακινηθούν προσωρινά μερικά πουλιά.
Κι εγω θα ανέβω για 9 μέρες στο χωριό και οτι κάτσει.
δηλαδη εωρταζωμεναιιι και να εισαι παντα καλαααα,,εγω ειμαι απωτι βλεπω απο τους τυχερους που περνω κανα τσιχλακι εδω πανω.think.και εμης εδω τον οκτωβριο ειχε κανη κατι μπασιματα καλαααα,,μετα καλοκαιριασε και κωψανε λιγο,,αλα κρατησε πουλια οχι αμαννν αλα της τουφεκιεσου της κανηςςς,,,περπατιτο δεν της κανω διωτι και σκυλι δεν εχω αλα το πρωι μπεκατσα και καπακι περπατιτο δεν λεηηηη,,απλα εχω 2 3 καρτερακια και βγαζω γουστα στης τουφεκιεςςς με τα τσιχλονιαααα,ασε που ειναι μεζες πρωτοςςςς,,ΥΓ παντως και εμης εδω στα βορεια τα κυνηγια στο φτερο ητανε και ειναι μετριααα για φετως,,,σημασια εχη να μπωρουμε να βγαινουμε στους καμπους και στα βουνα και να γυρναμε με εναν μεζε στο σπιτι βεβαια εχωντας χαρη τα σκυλακιαμας και την φυσηηηη,,,και παλι πωληχρονοςςςςς;)
.shake hands.

Σημερα, ηταν παλι για οριο αλλα....
Τα φυσιγγια δε μου καναν τα χατηρια!!!!
Βαρεσα 12 τσιχλες, βρηκα τις 7.
1 βαθμο το πρωι, φυσιγγια club 28 gr sporting, οπλο πλαγιο baikal. Περιοχη, στα μερη του @PredatoZ .
Το πρωι, ειχε αρκετες μαυρες μεχρι τις 7:30. Πηρα 2. Μετα μαχαιρι. Περπατημα μεχρι τις 9:30. Βογκαγε ο τοπος απο πουλια, αλλα λακαγανε απο μακρια.
Γιάννη καλημέρα.Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πόσο βάρος έχει το δίκανο σου και ποιές είναι η μεγάλη και η μικρή κλίση του κοντακιού?

Γιάννη καλημέρα.Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πόσο βάρος έχει το δίκανο σου και ποιές είναι η μεγάλη και η μικρή κλίση του κοντακιού?
Δεν εχω ζυγαρια για να το ζυγισω. Οσον αφορα τις κλισεις, με μεγαλη μου χαρα να σε εξυπηρετησω, αλλα θα χρειαστω οδηγιες κσι σχεδιαγραμμα, διοτι δεν ξερω ποια ειναι η μεγαλη και ποια η μικρη κλιση..

Δεν εχω ζυγαρια για να το ζυγισω. Οσον αφορα τις κλισεις, με μεγαλη μου χαρα να σε εξυπηρετησω, αλλα θα χρειαστω οδηγιες κσι σχεδιαγραμμα, διοτι δεν ξερω ποια ειναι η μεγαλη και ποια η μικρη κλιση..
Βάλε το όπλο να κάθεται με την ρίγα σε ένα τραπεζι και με ένα μέτρο να μετρήσεις την απόσταση από το τραπέζι μεχρι το τελείωμα του πάνω μέρος του κοντακιού όπως επωμίζεις.

Βάλε το όπλο να κάθεται με την ρίγα σε ένα τραπεζι και με ένα μέτρο να μετρήσεις την απόσταση από το τραπέζι μεχρι το τελείωμα του πάνω μέρος του κοντακιού όπως επωμίζεις.
Το στόχαστρο έξω από το τραπέζι.
Δεν αρκεί μόνο το μέτρημα στο σημείο που κάθεται το ζυγωματικο.
Το μέτρημα της μικρής και μεγαλης κλισηςειναι μια αρχή...

Με τη πρωτη ευκαιρια..

Status
Not open for further replies.
Back