Κυριακή ΌχιΕγώ περιμένω εκπομπή Ευαγγελάτου
Φήμες λένε ότι έχει ετοιμάσει 3D απεικόνιση που βγαίνει μέσα από ιγκλού ντυμένος εσκιμώος
Δεν θέλω να το χάσω με τίποτα αυτό....
από αύριο θα σαλιαρισει αυτός.
Κυριακή ΌχιΕγώ περιμένω εκπομπή Ευαγγελάτου
Φήμες λένε ότι έχει ετοιμάσει 3D απεικόνιση που βγαίνει μέσα από ιγκλού ντυμένος εσκιμώος
Δεν θέλω να το χάσω με τίποτα αυτό....
Εντυπωσιακό το φυσιγγάκι που ρίχνεις .Ωραίες καταβολές .
Στο βιντεο αυτο θα δείτε ορισμενα πλάνα απο μερικα κυνηγια τσίχλας που εγιναν τέλη Γενάρη μαζι με το κυνηγοσκυλο μου. Ξεκινωντας στην εισαγωγη και τελείωμα του βιντεο το κλαρινο που συνοδεύει τα ομορφα πλανα απο την Ελληνική υπαιθρο αγγίζουν ψυχές
Πετά πετονιά με σακούλα αντί για αγκίστρια.Έχω αλλά προβλήματα τώρα, σκάβω να ανοίξω διάδρομο για το περίπτερο.
Κυνηγοί είμαστε Νικόλα μου, ξέρεις κανένα να πηγαίνει καλά? Ανέλπιστα τουλάχιστον κ σχετικά με τα φετινά δεδομένα κάναμε ένα όμορφο κυνήγι σήμερα...Βρε Παναώτη, πάτε καλά βρε σεις...???
(Αστεία και φιλικά το λέω φίλε, να γελάσουμε...)
Magic bus!Φίλε Hawkeye καλημέρα ,
Σήμερα ο φίλος μου θα φτιάξει τα μανιτάρια που του έδωσες , δεν πιστεύω να έχει κανένα θέμα ;;![]()
Πως λέγεται τα συγκεκριμένο είδος ;;
Βάλε κεραλοιφή. Θα δεις διαφορά!Σήμερα χαλάρωση με τσαγάκι Βαρδουσίων και Βολταρέν![]()
Νικόλα μου το εύχομαι ολόψυχα. Η εικόνα από τα πούπουλα έδειχνε τραύμα σε κοιλιακά φτερά και λίγο φτερούγα. Πιστεύω ότι άντεξε μάλλον την τουφεκιά και κατέβηκε χαμηλότερα στο ρέμα. Μακάρι να επιβιώσει και να ήταν απλά επιφανειακά τραύματα. Καλό βράδυ.Υπάρχει και το αρκετά πιθανό ενδεχόμενο, να μην έπαθε τίποτα η μπεκάτσα και να μην έπεσε ποτέ... Απλώς, τα σκάγια να τις "γρατζούνισαν" το πτέρωμα και τίποτε το σοβαρό, εξ ου και τα αιωρούμενα πουπουλάκια αμέσως μετά τη ντουφεκιά...
Ρε μπαγάσα και εγώ με Jordan mple κοπαναγα σήμερα! Φυσιγγαρα.Αέρας που ξυριζε κ ήλιος με λίγη συννεφιά ανά διαστήματα...
Περισσότερο βγήκα για να περπατησω παρά για τίποτε άλλο....
Δεν μπορώ να πω ότι ειδα κάτι το ιδιαίτερο από τσιχλοκοτσυφα, καθώς αρκετες μεριές που άλλοτε ήταν "κοφτήρια" ήταν αδειες..
Ωστόσο αν το συγκρίνω με τα φετινά (...και προηγουμενα δεδομένα...) ήταν εμφανώς καλυτερα...
Αρκετό περπατημα κ προσεκτικό "ψαχτήρι" μου απέφερε 7 πουλάκια...
Ολα καλά κ να μην λέω κ τίποτα.........
Η επιλογη των πυρομαχικων ήταν Jordan μπλε 33γρ ν8 κ τα πηγαν μια χαρά.....
View attachment 66329
Τι κάναμε??? είχε??? μαύρα????Ρε μπαγάσα και εγώ με Jordan mple κοπαναγα σήμερα! Φυσιγγαρα.
Κλαίω ρε...Jordan mple
Giati;Κλαίω ρε...
Άνοιξες το λογαριασμό της ΔΕΗ;Κλαίω ρε...
Άμα σου βάλω καρδούλα θα πας για νάνι?Άνοιξες το λογαριασμό της ΔΕΗ;![]()
Αχά!Άμα σου βάλω καρδούλα θα πας για νάνι?
Θα του μπήκε μπαρούτι στο μάτι μάλλον.Giati;