Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Εγώ περιμένω εκπομπή Ευαγγελάτου
Φήμες λένε ότι έχει ετοιμάσει 3D απεικόνιση που βγαίνει μέσα από ιγκλού ντυμένος εσκιμώος
Δεν θέλω να το χάσω με τίποτα αυτό....
Κυριακή Όχι

από αύριο θα σαλιαρισει αυτός.

Στο βιντεο αυτο θα δείτε ορισμενα πλάνα απο μερικα κυνηγια τσίχλας που εγιναν τέλη Γενάρη μαζι με το κυνηγοσκυλο μου. Ξεκινωντας στην εισαγωγη και τελείωμα του βιντεο το κλαρινο που συνοδεύει τα ομορφα πλανα απο την Ελληνική υπαιθρο αγγίζουν ψυχές

Στο βιντεο αυτο θα δείτε ορισμενα πλάνα απο μερικα κυνηγια τσίχλας που εγιναν τέλη Γενάρη μαζι με το κυνηγοσκυλο μου. Ξεκινωντας στην εισαγωγη και τελείωμα του βιντεο το κλαρινο που συνοδεύει τα ομορφα πλανα απο την Ελληνική υπαιθρο αγγίζουν ψυχές
Εντυπωσιακό το φυσιγγάκι που ρίχνεις .Ωραίες καταβολές .

Έχω αλλά προβλήματα τώρα, σκάβω να ανοίξω διάδρομο για το περίπτερο.
Πετά πετονιά με σακούλα αντί για αγκίστρια.
Τα λεφτά και η παραγγελία μέσα και ξεψαριζεις τσιγάρα,σοκολάτες,φοφικο,ότι ψωνίσεις τέλος πάντων!
Μην κάθεσαι και σκοτώνεται σε μισή ώρα θα το ξανακλισει το μονοπάτι!
Δεν ακούς ειδήσεις??

Βρε Παναώτη, πάτε καλά βρε σεις...??? :eek::eek::eek:

(Αστεία και φιλικά το λέω φίλε, να γελάσουμε...)
Κυνηγοί είμαστε Νικόλα μου, ξέρεις κανένα να πηγαίνει καλά? Ανέλπιστα τουλάχιστον κ σχετικά με τα φετινά δεδομένα κάναμε ένα όμορφο κυνήγι σήμερα...

Υπάρχει και το αρκετά πιθανό ενδεχόμενο, να μην έπαθε τίποτα η μπεκάτσα και να μην έπεσε ποτέ... Απλώς, τα σκάγια να τις "γρατζούνισαν" το πτέρωμα και τίποτε το σοβαρό, εξ ου και τα αιωρούμενα πουπουλάκια αμέσως μετά τη ντουφεκιά...
Νικόλα μου το εύχομαι ολόψυχα. Η εικόνα από τα πούπουλα έδειχνε τραύμα σε κοιλιακά φτερά και λίγο φτερούγα. Πιστεύω ότι άντεξε μάλλον την τουφεκιά και κατέβηκε χαμηλότερα στο ρέμα. Μακάρι να επιβιώσει και να ήταν απλά επιφανειακά τραύματα. Καλό βράδυ.

Αέρας που ξυριζε κ ήλιος με λίγη συννεφιά ανά διαστήματα...
Περισσότερο βγήκα για να περπατησω παρά για τίποτε άλλο....
Δεν μπορώ να πω ότι ειδα κάτι το ιδιαίτερο από τσιχλοκοτσυφα, καθώς αρκετες μεριές που άλλοτε ήταν "κοφτήρια" ήταν αδειες..
Ωστόσο αν το συγκρίνω με τα φετινά (...και προηγουμενα δεδομένα...) ήταν εμφανώς καλυτερα...
Αρκετό περπατημα κ προσεκτικό "ψαχτήρι" μου απέφερε 7 πουλάκια...
Ολα καλά κ να μην λέω κ τίποτα.........
Η επιλογη των πυρομαχικων ήταν Jordan μπλε 33γρ ν8 κ τα πηγαν μια χαρά.....

View attachment 66329
Ρε μπαγάσα και εγώ με Jordan mple κοπαναγα σήμερα! Φυσιγγαρα.

Status
Not open for further replies.
Back