Απο Τρίπολη είσαι
Απο Τρίπολη είσαι
ΝαιΑπο Τρίπολη είσαι
Έρχομαι! συχνά κατω
τα εχω φαει και εγω.secous askarthamictiusAmanitous thanatoacarieous![]()
τωρα ζω στον κοσμο μου.τα εχω φαει και εγω.secous askarthamictius
Στο υπερπέραν;;τωρα ζω στον κοσμο μου.
μπα,στα εγκατα.Στο υπερπέραν;;
Ήσουν κακό παιδί;μπα,στα εγκατα.
Εγω σε είχα για Πόντιο
κακιστοΉσουν κακό παιδί;
Δεν μασάει το Vitara.Καλημέρα,η τρέλα δεν πάει στα βουνά λένε.Ωραιο κυνήγι σήμερα με πολύ κρύο κ ωραίες τουφεκιες. 19 στο χέρι με καμία 10αρια χαμένες γιατί είχε παγώσει το σκυλί κ δεν έψαχνε στο τέλος καθόλου! Μια Κυριακή έχουμε προσπαθήσαμε να μη την χάσουμε!
Μπράβο σας,περιοχή?Καλημέρα,η τρέλα δεν πάει στα βουνά λένε.Ωραιο κυνήγι σήμερα με πολύ κρύο κ ωραίες τουφεκιες. 19 στο χέρι με καμία 10αρια χαμένες γιατί είχε παγώσει το σκυλί κ δεν έψαχνε στο τέλος καθόλου! Μια Κυριακή έχουμε προσπαθήσαμε να μη την χάσουμε!
Μπράβο για την εξόρμηση. Τι φυσίγγια δούλεψες;Καλημέρα,η τρέλα δεν πάει στα βουνά λένε.Ωραιο κυνήγι σήμερα με πολύ κρύο κ ωραίες τουφεκιες. 19 στο χέρι με καμία 10αρια χαμένες γιατί είχε παγώσει το σκυλί κ δεν έψαχνε στο τέλος καθόλου! Μια Κυριακή έχουμε προσπαθήσαμε να μη την χάσουμε!
Παναγιώτη γνώμη μου είναι μπορεί και λάθος τη πινακίδα στο αυτοκίνητο καλά είναι να την καλύψειςΚαλημέρα,η τρέλα δεν πάει στα βουνά λένε.Ωραιο κυνήγι σήμερα με πολύ κρύο κ ωραίες τουφεκιες. 19 στο χέρι με καμία 10αρια χαμένες γιατί είχε παγώσει το σκυλί κ δεν έψαχνε στο τέλος καθόλου! Μια Κυριακή έχουμε προσπαθήσαμε να μη την χάσουμε!
Μπράβο φίλε έτσι πρέπει μάχιμος.Καλημέρα,η τρέλα δεν πάει στα βουνά λένε.Ωραιο κυνήγι σήμερα με πολύ κρύο κ ωραίες τουφεκιες. 19 στο χέρι με καμία 10αρια χαμένες γιατί είχε παγώσει το σκυλί κ δεν έψαχνε στο τέλος καθόλου! Μια Κυριακή έχουμε προσπαθήσαμε να μη την χάσουμε!
Δεν μασάει το Vitara.
Έριξε πράμα εκεί Παναγιώτη βλέπω. Αν κατάλαβα καλά από την φωτογραφία είσαι στα ορεινά της Αττικοβοιωτίας.
Μπράβο σας,περιοχή?
Μπράβο για την εξόρμηση. Τι φυσίγγια δούλεψες;
Φίλε hunter97 δεν χαμπαριαζει είναι κ ψηλό φοράει κ καινούργια λάστιχα κ πάει μπάλαΠαναγιώτη γνώμη μου είναι μπορεί και λάθος τη πινακίδα στο αυτοκίνητο καλά είναι να την καλύψεις