Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Μπράβο φίλε έτσι πρέπει μάχιμος.
Έμαθα πολλά από σένα φίλε Γιάννη, τα πρώτα χρόνια που έβγαλα την άδεια εσύ κ ο Βασίλης ήσασταν δάσκαλοι. (Το Centro τι τουφεκιες βγάζει ρε φίλε?οπλαρα)

Μη ξεχνάς ότι έχει και έναν καλό κώνο από το ψιλακη και φυσικά είναι οπλαρα ,τώρα πήρα μια sezaer guerini kaliston,αλλά φίλε επειδή έχω μπλέξει με δουλειές και τρέχω όλη μέρα σήμερα που ήθελα να την διαλύσω να την δω ολόκληρη δεν έχω καμία διάθεση μόνο την επωμιζω .Την καλύτερη έξοδο έκανες σήμερα μου θυμίζεις εμένα που οπότε είχε το ασχημοτερο καιρό ήθελα να είμαι στα βουνά.

Ανεβαίνω μέσα στα σπάρτα να την ψάξω και ακούω το φτερό μιάς μπεκάτσας. Σηκώθηκε καμμιά 15 μέτρα πιό πάνω πίσω από άλλη αγριλιά. Την είδα για λιγότερο από μισό δευτερόλεπτο δεξιά μου και πρόλαβα μία τουφεκιά. Είδα μόνο τα πούπουλα χωρίς να δω τι έγινε το πουλί. Έχασα πάνω από 2 ώρες ψάχνοντας. Δυστυχώς ούτε καί ένα κόκερ που έφερε ένας συνάδελφος μπόρεσε να την βρει.

Υπάρχει και το αρκετά πιθανό ενδεχόμενο, να μην έπαθε τίποτα η μπεκάτσα και να μην έπεσε ποτέ... Απλώς, τα σκάγια να τις "γρατζούνισαν" το πτέρωμα και τίποτε το σοβαρό, εξ ου και τα αιωρούμενα πουπουλάκια αμέσως μετά τη ντουφεκιά...

Last edited:
Παντού αλλού χιονόνερο, ψιλόβροχο... Για σιχτίρι η δουλειά. Ας έριχνε νερό τουλάχιστον που το έχουμε ανάγκη

Απείρως καλύτερο το χιόνι Mike, απ' ό,τι η βρόχα!!
Άσε να ρίξει κάργα χιονάκι για να καργάρουν τα "χαμπίπια" στα όρη, ούτως ώστε να έχουμε αρκετό κι άφθονο νεράκι το ερχόμενο καλοκαίρι, διότι εάν αυτό είναι ιδιαιτέρως θερμό, δίχως επαρκές νεράκι, δεν θα την "παλέψουμε" καθόλου...!!
Το νεράκι είναι, κυριολεκτικά, ζωή...!!!

Καλημέρα,η τρέλα δεν πάει στα βουνά λένε.Ωραιο κυνήγι σήμερα με πολύ κρύο κ ωραίες τουφεκιες. 19 στο χέρι με καμία 10αρια χαμένες γιατί είχε παγώσει το σκυλί κ δεν έψαχνε στο τέλος καθόλου! Μια Κυριακή έχουμε προσπαθήσαμε να μη την χάσουμε!

Βρε Παναώτη, πάτε καλά βρε σεις...??? :eek::eek::eek:

(Αστεία και φιλικά το λέω φίλε, να γελάσουμε...)

Καλημέρα,η τρέλα δεν πάει στα βουνά λένε.Ωραιο κυνήγι σήμερα με πολύ κρύο κ ωραίες τουφεκιες. 19 στο χέρι με καμία 10αρια χαμένες γιατί είχε παγώσει το σκυλί κ δεν έψαχνε στο τέλος καθόλου! Μια Κυριακή έχουμε προσπαθήσαμε να μη την χάσουμε!
καρτέρι φίλε?

Βρε Παναώτη, πάτε καλά βρε σεις...??? :eek::eek::eek:

(Αστεία και φιλικά το λέω φίλε, να γελάσουμε...)
Όχι θα είμαστε σαν εσένα τον λόρδο, που δεν ξεκολλάς τον λόκω σου από το καρεκλάκι και το καρτέρι...Όπως δεν ξεκολλάς,επίσης, τον φακό από την κιοφάλα σου...sarcastic..yelling.

Υ.Γ πάντα φιλικά,
Χρήστος

Άσε να ρίξει κάργα χιονάκι για να καργάρουν τα "χαμπίπια" στα όρη, ούτως ώστε να έχουμε αρκετό κι άφθονο νεράκι το ερχόμενο καλοκαίρι, διότι εάν αυτό είναι ιδιαιτέρως θερμό, δίχως επαρκές νεράκι, δεν θα την "παλέψουμε" καθόλου...!!
Δυστυχώς φίλε Νικόλαε το χιόνι στα ορεινά της Κορινθίας δεν μεταφράζεται σε εμπλουτισμό του υδροφόρου ορίζοντα της ανατολικής πεδινής ζώνης. Γι' αυτό και θα προτιμούσα να βρέχει αρκετά σε ποσότητα ανά διαστήματα.

Άργησε το χιόνι φέτος και μάλλον το χάσαμε το τρένο
Τέτοια εποχή έπρεπε να έχει τρείς τέσσερις στρώσεις με προηγούμενο χιόνι παγωμένο και να ρίξει και αυτό επιπλέον, τόσο αργά που το έφερε φοβάμαι ότι δεν θα το κρατήσει για πολύ......

Αέρας που ξυριζε κ ήλιος με λίγη συννεφιά ανά διαστήματα...
Περισσότερο βγήκα για να περπατησω παρά για τίποτε άλλο....
Δεν μπορώ να πω ότι ειδα κάτι το ιδιαίτερο από τσιχλοκοτσυφα, καθώς αρκετες μεριές που άλλοτε ήταν "κοφτήρια" ήταν αδειες..
Ωστόσο αν το συγκρίνω με τα φετινά (...και προηγουμενα δεδομένα...) ήταν εμφανώς καλυτερα...
Αρκετό περπατημα κ προσεκτικό "ψαχτήρι" μου απέφερε 7 πουλάκια...
Ολα καλά κ να μην λέω κ τίποτα.........
Η επιλογη των πυρομαχικων ήταν Jordan μπλε 33γρ ν8 κ τα πηγαν μια χαρά.....

IMG_20230205_141536.jpg

Δεν μπορώ να πω ότι ειδα κάτι το ιδιαίτερο από τσιχλοκοτσυφα, καθώς αρκετες μεριές που άλλοτε ήταν "κοφτήρια" ήταν αδειες..
Ωστόσο αν το συγκρίνω με τα φετινά (...και προηγουμενα δεδομένα...) ήταν εμφανώς καλυτερα...

View attachment 66329
Έλα ρε Τασάρααα μάγκα!!!! Ωραίος!!!!!

View attachment 66329
Μπράβο Τασαρα με την καμπιναρα και την φυσιγγαρα!Τσιχλαρα κοτσυφαρα!

Έχω αλλά προβλήματα τώρα, σκάβω να ανοίξω διάδρομο για το περίπτερο.
Εγώ περιμένω εκπομπή Ευαγγελάτου
Φήμες λένε ότι έχει ετοιμάσει 3D απεικόνιση που βγαίνει μέσα από ιγκλού ντυμένος εσκιμώος
Δεν θέλω να το χάσω με τίποτα αυτό....

Status
Not open for further replies.
Back