Όταν υπάρχει πλήρης χιονοκάλυψη, οπως το βίντεο, και οδηγία να μην εχει βγάλει το δασαρχείο, απαγορεύεται το κυνήγι.Το πότε επιτρέπεται και το πότε απαγορεύεται προϋποθέτει να έχει και κάποια σοβαρότητα αυτός που θα στο πεί
Έχουμε δεί να εκδίδεται γενική απαγόρευση επειδή ήταν τέζα στο χιόνι το λεκανοπέδιο Αττικής
Το να ρίξει απλά χιόνι δεν φέρνει την καταστροφή στα θηράματα, έχω τύχει σε χρονιές που ενώ ήταν ξέχιονο τα πάντα ήταν κόκαλο και κάτω από τα πουρνάρια,τότε ήταν πιό λογική η απαγόρευση από άλλες φορές που απλά χιόνισε αλλά δεν έκανε τέτοιο παγετό
Και καλά κάνεις και δεν το ρισκάρειςΌταν υπάρχει πλήρης χιονοκάλυψη, οπως το βίντεο, και οδηγία να μην εχει βγάλει το δασαρχείο, απαγορεύεται το κυνήγι.
Εγώ τουλάχιστον αυτό ξέρω και δεν το ρισκάρω...
Σε πια περιοχι αν επιτρεπετεΔυο άτομα σήμερα λίγα πουλιά στο περπατητο περισσότερα στο καρτέρι
Αν δεν πήγαινε σήμερα το κλαμπανι σύννεφο θα περνάμε αρκετα πουλιά
15 πλια μονο
Φυσίγγια?Δυο άτομα σήμερα λίγα πουλιά στο περπατητο περισσότερα στο καρτέρι
Αν δεν πήγαινε σήμερα το κλαμπανι σύννεφο θα περνάμε αρκετα πουλιά
15 πλια μονο
Ενα απόγευμα πιάνω σε ένα ωραίο καρτερακι πάνω σε δρόμο. Περνανε δύο γνωστοί και πάνε παρακάτω. είχε πουλια και μου πέρναγαν τόσο ωραία που με 28 τουφεκιες είχα πάρει 19 όλα στο χέρι. Περναει η ώρα και έρχονται οι γνωστοί που είχαν ρίξει αρκετές τουφεκιες. Μήτσο λέει ο ένας δεν πρέπει να σου πέρασαν πουλιά. Δεν έριξες πολλές τουφεκιες! Του σηκώνω την πουλιαστρα και έμεινε παγωτό!!!Όταν ακούς σε καρτερια 3αρες....και παραπάνω,είναι "χαιρετίσματα στους δικούς μας"!!!
Είναι γλυκοσκανταλος ο παίχτης!![]()
ειχε κοσμο αλλα τα πουλια ειναι πολυ αγριεμεναΚαρτέρι ή περπατητό;
Κυνηγούς είχε;
Ναι!τα πουλια ειναι πολυ αγριεμενα
Μα αν δεν ρίξεις στο καρτέρι ζυγισμενες τουφεκιές που θα τις ρίξεις?Ενα απόγευμα πιάνω σε ένα ωραίο καρτερακι πάνω σε δρόμο. Περνανε δύο γνωστοί και πάνε παρακάτω. είχε πουλια και μου πέρναγαν τόσο ωραία που με 28 τουφεκιες είχα πάρει 19 όλα στο χέρι. Περναει η ώρα και έρχονται οι γνωστοί που είχαν ρίξει αρκετές τουφεκιες. Μήτσο λέει ο ένας δεν πρέπει να σου πέρασαν πουλιά. Δεν έριξες πολλές τουφεκιες! Του σηκώνω την πουλιαστρα και έμεινε παγωτό!!!
Για Τιθορέα μου είπε φίλος ότι είναι πεντακάθαρη.Από Θηβα μέχρι Δαυλεια Τιθορεα έχει κάνα ξεχιονο μπας και κάνουμε καμία βολτούλα το πρωί.
Πάρε browning,τα 150 είναι μέσα στο ωφέλιμο βεληνεκέςΝαι!
Μια κίνηση να κάνεις "κλωτσανε"από τα 150 μέτρα!
Δε μου αρέσει!Πάρε browning,τα 150 είναι μέσα στο ωφέλιμο βεληνεκές![]()
Από μαύροματι και μετά δεν έχει χιονιΑπό Θηβα μέχρι Δαυλεια Τιθορεα έχει κάνα ξεχιονο μπας και κάνουμε καμία βολτούλα το πρωί.
Ε ναι πως να σου αρέσει μετά τις πενελες που έχουν λιιιιγο κυνηγετική τουφεκιά στα τσιχλοειδηΔε μου αρέσει!![]()