Κι εμείς εκεί στη γύρα θα είμαστε
Το σύνθημα είναι : Ούτε μια Κυριακή χαμένη!!!
Μιτσο σε τι υψόμετρο μενειςΧαλαρα απόψε εδώ κοντά. 4 μαύρα 1 τσίχλα. Τα πουλιά σκορπίσαν αν και έχει χιόνι αρκετό ακόμα και στα χαμηλά. Η φωτογραφία ανάμεσα Λουτσα Καθενους σε μια βόλτα που έκανα νωρίς για να δω. Το κρατάει από την προπερασμενη Κυριακή που έστρωσε το πρώτο!!!View attachment 67151
Μεχρει τα 25/30 μέτρα το 8αρι της μαζεύει μπάλαΡιτσωνα μεριά φάνηκαν και κάτι γερακοτσιχλες που πέρυσι έβλεπες μόνο κυριαρια .Ήρθαν απάνω μου αλλά διάλεγα την πιο "παχιά" και από την χαρά μου πήρα τον "Γκιώνη".
Κοτσύφια και τσίχλες είχε ,δεν ξέρω σε τι αριθμούς γιατί δεν έχει ντουφέκια.
Λάσπη υπάρχει σε σημεία και κάτι σκόρπιες τούφες με λίγα χιόνια που και που.Ενα κοπάδι φασσες κατά τις 8 και πέρασε από πάνω μου αλλά με τα 8αρια δεν.Τελος πάντων και με λίγη βόλτα στα Καλοχωριτικα μαζέψαμε 15 τσίχλοκοτσυφα και μια γερακοτσιχλα.
Μπορεί να σας πετύχω εκείΚι εμείς εκεί στη γύρα θα είμαστε
Πήραν χαμπάρι ότι φεύγεις και ξεψαρωσαν!Σημερα απι το πρωί ειδα πολλα κοτσύφια. Πανω στο δρομο και στους κισσούς. Σε κάποια στιγμή που ψάχναμε για μπεκατσα ,ειδα να περνάνε και να κλαρώνουν δυο κοπαδια δεντρότσιχλες απο 50 με 70 πουλια το καθ ενα. Οι πρώτες που βλεπω φετος κοπαδιαστές
Ασε τα σάπια μάθτοραΠήραν χαμπάρι ότι φεύγεις και ξεψαρωσαν!![]()
Ο Τομ είναι;Δευτέρα ξεκινάω πρωί.Παμε κανά απόγευμα...Περιμένοντας τα γουρούνια βρήκα καρτεράκι που για καμιά ώρα 5-6 τις παίρνω για πλάκα ... το καλό είναι ότι περνούσαν μέχρι το μεσημέρι.
Μετά την κάναμε για μαμ ...
@Πάρης τον ξέρεις τον κύριο στην φωτό ?
Εκεί λίγο παρακάτω είναι το καρτέρι, αλλά μόνο καθημερινή γιατί θα σε τουφεκίσω αχαχαχαχ
Πάμε μαζί αν θες καμιά μέρα, γιατί μόνος μου βαριέμαι ...
Σακη στο βουνό μας στραβωσανε δυο μερες τώρα, κοπάδια..και εμης εδω παιδεςςς εδω και λιγες μερες στα απογευματινα κωψανεεεεε πωλη τα πουλιααα,,ακουω και ενα 300αρι και καρτερι μακριαμου κανη 3 4 τουφεκιες σχεδων την ιδια στιγμη με μενααα ,παμε για 1 2 αντε 3 πουλια τωρα το τι παιζη δεν ξερωωωλετε να της εφαγαααα ολες και μηνανε η τελευταιεςςςςς
![]()