Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Επιστροφή από Πολιτικά με δύο τσίχλες με το ζόρι!!!
Άδειος ο τόπος και από κυνηγούς και από πουλιά!!!
Πάντως την προηγούμενη Κυριακή μια χαρά τις γλεντήσανε τις τσίχλες κι ας ήταν χιονισμένα!!! Κάτι μου λέει ότι σήμερα το ίδιο θα έγινε και στους Καθενούς....

Πολιτικά και λίγο ποίο ψηλά τα πουλιά χαμένα, ότι ήταν με τα τα χιόνια χάθηκε πιστεύω τέλος η χρονιά μακάρι η επόμενη να είναι καλύτερη και να βλέπουμε πάντα το ποτήρι μισογεμάτο όσοι έκαναν χλμ για εδώ πιστεύω το μετάνιωσαν από θέμα καρπωσης αλλά ας δικαιωθούν από θέμα μέρας και την αξιοποιήσουν σε κανένα τσιπούραδικό που έχουμε φανταστικά.

Έχει κανείς νέα από Μόδι γιατί έπεφτε ντουφεκιδι μου είπε ένα πουλάκι και κυκλοφόρησαν τσιχλιτσες στα πέριξ
Ακόμα ντουφεκάνε!!!
Μίλησε φίλος με γνωστό του πριν λίγο,το πρωί οι κυνηγοί ήτανε κομβόι αλλά δικαιώθηκαν... πολλά πουλιά!!!
Κι εγώ εκεί θα πήγαινα αλλά ο ξάδερφος δεν μπορούσε να έρθει και βαρέθηκα να κάνω τόσα χιλιόμετρα μόνος...Περαστικά μας!!!!

Ακόμα ντουφεκάνε!!!
Μίλησε φίλος με γνωστό του πριν λίγο,το πρωί οι κυνηγοί ήτανε κομβόι αλλά δικαιώθηκαν... πολλά πουλιά!!!
Κι εγώ εκεί θα πήγαινα αλλά ο ξάδερφος δεν μπορούσε να έρθει και βαρέθηκα να κάνω τόσα χιλιόμετρα μόνος...Περαστικά μας!!!!
φιλοι που πηγαν παιξανε πουλακια στο καρτερι και σφηνες για καμια 10ρια μου ειπαν μεσο ορο...

Έκατσα απογευματινό χωρίς προσδοκίες και φυσίγγια και ξαφνικά γέμισε ο ουρανός κοτσύφια και μόνο κοτσύφια. Μονά, διπλά, τετραπλά, ψηλά, χαμηλά, λες και ήταν μπάσιμο. Μισή ώρα ασταμάτητα. Τα χασα. Κατέβασα τέσσερα αστόχησα σε άλλα δεκατέσσερα και γύρισα με ένα φυσίγγι στο αμάξι.
Τι παίχτηκε και ήταν μόνο κοτσύφια; Επιστρόφια;
που εγινε αυτο το θαυμα??? .pray to God.

Επιστροφή από Πολιτικά με δύο τσίχλες με το ζόρι!!!
Άδειος ο τόπος και από κυνηγούς και από πουλιά!!!
Πάντως την προηγούμενη Κυριακή μια χαρά τις γλεντήσανε τις τσίχλες κι ας ήταν χιονισμένα!!! Κάτι μου λέει ότι σήμερα το ίδιο θα έγινε και στους Καθενούς....
ποιος στο λέει? ούτε τουφεκιά δεν έπεσε την περασμένη Κυριακή στα Πολιτικα. Ειμασταν στα Ψαχνα στα ξεχιονα και μεχρι τις 9μιση που φυγαμε δεν ακουστηκε ουτε μπαμ την περασμένη Κυριακή. Και μέχρι χθες δεν έπεσε ουτε τουφεκια στους Καθενους. Σημερα Καθενοι και Παλιουρας είναι ξεχιονα στο νοτιοδυτικό τους μέρος και έγινε παιχνίδι. Την φωτογραφία από το βορειονατολικο μερος προς Λουτσα πιστεύω την είδατε χθες. Στα Πολιτικα τις πελεκισαν μεσοβδόμαδα με περπατητο και απογευματινά και πολύς κόσμος μάλιστα.

ποιος στο λέει? ούτε τουφεκιά δεν έπεσε την περασμένη Κυριακή στα Πολιτικα. Ειμασταν στα Ψαχνα στα ξεχιονα και μεχρι τις 9μιση που φυγαμε δεν ακουστηκε ουτε μπαμ την περασμένη Κυριακή. Και μέχρι χθες δεν έπεσε ουτε τουφεκια στους Καθενους. Σημερα Καθενοι και Παλιουρας είναι ξεχιονα στο νοτιοδυτικό τους μέρος και έγινε παιχνίδι. Την φωτογραφία από το βορειονατολικο μερος προς Λουτσα πιστεύω την είδατε χθες. Στα Πολιτικα τις πελεκισαν μεσοβδόμαδα με περπατητο και απογευματινά και πολύς κόσμος μάλιστα.
Δύο διαφορετικά άτομα που μίλησα στον κυνηγότοπο!!!

Κοίτα εγώ δεν είχα πάει οπότε αν λέγανε π@π@ριές π@π@ριές λέω κι εγώ...
το ξέρω ότι δεν είχες πάει την περασμένη Κυριακή, αφού σε πήρε ο ύπνος!!!! Ειλικρινα μου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψες γιατί θα ακούγονταν καμπάνα οι τουφεκιες απο εκει που ημασταν . Και Καθενους χθες ούτε μπαμ δεν ακουστηκε αλλά σήμερα στα ξεχιονα κάτι έγινε.

το ξέρω ότι δεν είχες πάει την περασμένη Κυριακή, αφού σε πήρε ο ύπνος!!!! Ειλικρινα μου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψες γιατί θα ακούγονταν καμπάνα οι τουφεκιες απο εκει που ημασταν . Και Καθενους χθες ούτε μπαμ δεν ακουστηκε αλλά σήμερα στα ξεχιονα κάτι έγινε.
Το Σάββατο ήταν αυτό την Κυριακή δεν πήγα γιατί προέκυψε ένα θέμα!

Status
Not open for further replies.
Back