Τομάρας ... έχω και μια άλλη φωτό που το έχει κόψει στον ύπνοΟ Τομ είναι;
Πάμε ...Δευτέρα ξεκινάω πρωί. Παμε κανά απόγευμα...
Ακόμα ντουφεκάνε!!!Έχει κανείς νέα από Μόδι γιατί έπεφτε ντουφεκιδι μου είπε ένα πουλάκι και κυκλοφόρησαν τσιχλιτσες στα πέριξ
φιλοι που πηγαν παιξανε πουλακια στο καρτερι και σφηνες για καμια 10ρια μου ειπαν μεσο ορο...Ακόμα ντουφεκάνε!!!
Μίλησε φίλος με γνωστό του πριν λίγο,το πρωί οι κυνηγοί ήτανε κομβόι αλλά δικαιώθηκαν... πολλά πουλιά!!!
Κι εγώ εκεί θα πήγαινα αλλά ο ξάδερφος δεν μπορούσε να έρθει και βαρέθηκα να κάνω τόσα χιλιόμετρα μόνος...Περαστικά μας!!!!
που εγινε αυτο το θαυμα???Έκατσα απογευματινό χωρίς προσδοκίες και φυσίγγια και ξαφνικά γέμισε ο ουρανός κοτσύφια και μόνο κοτσύφια. Μονά, διπλά, τετραπλά, ψηλά, χαμηλά, λες και ήταν μπάσιμο. Μισή ώρα ασταμάτητα. Τα χασα. Κατέβασα τέσσερα αστόχησα σε άλλα δεκατέσσερα και γύρισα με ένα φυσίγγι στο αμάξι.
Τι παίχτηκε και ήταν μόνο κοτσύφια; Επιστρόφια;
ποιος στο λέει? ούτε τουφεκιά δεν έπεσε την περασμένη Κυριακή στα Πολιτικα. Ειμασταν στα Ψαχνα στα ξεχιονα και μεχρι τις 9μιση που φυγαμε δεν ακουστηκε ουτε μπαμ την περασμένη Κυριακή. Και μέχρι χθες δεν έπεσε ουτε τουφεκια στους Καθενους. Σημερα Καθενοι και Παλιουρας είναι ξεχιονα στο νοτιοδυτικό τους μέρος και έγινε παιχνίδι. Την φωτογραφία από το βορειονατολικο μερος προς Λουτσα πιστεύω την είδατε χθες. Στα Πολιτικα τις πελεκισαν μεσοβδόμαδα με περπατητο και απογευματινά και πολύς κόσμος μάλιστα.Επιστροφή από Πολιτικά με δύο τσίχλες με το ζόρι!!!
Άδειος ο τόπος και από κυνηγούς και από πουλιά!!!
Πάντως την προηγούμενη Κυριακή μια χαρά τις γλεντήσανε τις τσίχλες κι ας ήταν χιονισμένα!!! Κάτι μου λέει ότι σήμερα το ίδιο θα έγινε και στους Καθενούς....
Δύο διαφορετικά άτομα που μίλησα στον κυνηγότοπο!!!ποιος στο λέει? ούτε τουφεκιά δεν έπεσε την περασμένη Κυριακή στα Πολιτικα. Ειμασταν στα Ψαχνα στα ξεχιονα και μεχρι τις 9μιση που φυγαμε δεν ακουστηκε ουτε μπαμ την περασμένη Κυριακή. Και μέχρι χθες δεν έπεσε ουτε τουφεκια στους Καθενους. Σημερα Καθενοι και Παλιουρας είναι ξεχιονα στο νοτιοδυτικό τους μέρος και έγινε παιχνίδι. Την φωτογραφία από το βορειονατολικο μερος προς Λουτσα πιστεύω την είδατε χθες. Στα Πολιτικα τις πελεκισαν μεσοβδόμαδα με περπατητο και απογευματινά και πολύς κόσμος μάλιστα.
Σωστότατος.View attachment 67201καρτέρι πρωινό για μαύρες και μετά ξεποδαριασμα για κάνα τρίωρο...
Πρώτο πρωϊνό κυνήγι για φέτος.
Τώρα το πρόγραμμα έχεικαι μετά νάνι ξερός
Ε τότε η έχουμε κουφαθεί ομαδικώς εδώ γύρω η βγήκαν λειοκανα με σιγαστήρα.Δύο διαφορετικά άτομα που μίλησα στον κυνηγότοπο!!!
Κοίτα εγώ δεν είχα πάει οπότε αν λέγανε π@π@ριές π@π@ριές λέω κι εγώ...Ε τότε η έχουμε κουφαθεί ομαδικώς εδώ γύρω η βγήκαν λειοκανα με σιγαστήρα.
το ξέρω ότι δεν είχες πάει την περασμένη Κυριακή, αφού σε πήρε ο ύπνος!!!! Ειλικρινα μου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψες γιατί θα ακούγονταν καμπάνα οι τουφεκιες απο εκει που ημασταν . Και Καθενους χθες ούτε μπαμ δεν ακουστηκε αλλά σήμερα στα ξεχιονα κάτι έγινε.Κοίτα εγώ δεν είχα πάει οπότε αν λέγανε π@π@ριές π@π@ριές λέω κι εγώ...
Το Σάββατο ήταν αυτό την Κυριακή δεν πήγα γιατί προέκυψε ένα θέμα!το ξέρω ότι δεν είχες πάει την περασμένη Κυριακή, αφού σε πήρε ο ύπνος!!!! Ειλικρινα μου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψες γιατί θα ακούγονταν καμπάνα οι τουφεκιες απο εκει που ημασταν . Και Καθενους χθες ούτε μπαμ δεν ακουστηκε αλλά σήμερα στα ξεχιονα κάτι έγινε.
Πληροφορίες λένε ότι και οι κήποι είχαν αρκετά πουλάκια πάντως,κυρίως κόκκινες!Και Προκοπι στα καλά καρτέρι χεστηκαν στο τουφεκιδι ΚΑΙ σήμερα.