Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Εννοειται δεν επρεπε να του πεις!! Επεσες ομως και σε καραγκιοζη ... Δεν ρωταω πλεον τπτ γενικα για να μην φαω πορτα γιατι δεν αντιδρω ομορφα.. αντε να ρωτησω σε πιο μερος π.χ λαμια. αρτα και μεχρι εκει ...απλα τα χρονου θα κανω αλλο παιχνιδι . Θα χαλασω 500-600ευρο αλλα θα βγαλω ακρη
Ρε φίλε θες να πας παράδειγμα άγιο Θωμά έτσι και ξέρω δε θα σου πω που βρήκα πουλιά άμα ξέρω τι κολλήματα είναι αυτά
Για μένα είναι αλλά άμα είσαι καρτέρι και έρθει και μπαστακοθη ο άλλος μπροστα εκεί είναι που τρελαίνεσαι

Για μένα υπάρχει ένας άγραφος νόμος, που τον ακολουθώ: στο μέρος που σου λέει κάποιος ότι έχε πουλιά, πηγαίνεις πάντα μαζί του. Αν θέλεις να πάρεις και άλλον, τον ρωτάς αν είναι σύμφωνος. Αν αυτός που σου υπέδειξε το μέρος δεν μπορεί να έρθει, ρωτάς αν είναι σύμφωνος να πας χωρίς αυτόν.

Αν αυτά (τα μάλλον αυτονόητα) τα τηρούσαν όλοι, τα φαινόμενα που περιγράφει ο liakos θα περιορίζονταν.
Ακριβώς όπως τα έγραψες ,δεν αλλάζω ούτε κόμμα.

Δεν θα σου πω αν συμφωνώ η διαφωνώ αλλά θα σου πω μια ιστορία.ειχα βρει ένα ωραίο μέρος σ ένα χωριό και πήγαινα κάθε δεύτερο Σάββατο για ν αφήνω τα πουλιά να ηρεμούν.μια μέρα πάω και όπως κατεβάζω τον σκύλο απ' τ αμάξι εκεί που καθόμουνα βλέπω πρόβατα.κατευθειαν ο σκύλος μέσα και πάω να φύγω.εκεινη την ώρα με βλέπει ο βοσκός που ερχόταν και μου φωνάζει δε βλέπεις τα πρόβατα?κατεβαίνω και του εξηγώ όμορφα ότι για αυτό το λόγο έφευγα.τεσπα με τα πολλά γνωριστήκαμε και μου λέει να έρχεσαι γιατί δε σε κόβω για κανίβαλο αλλά μην φέρεις άλλους.τεσπα με πίεζε ένας να του πω του λέω πήγαινε κάθε μέρα και με άλλους μάλιστα μέχρι που ο βοσκός δεν ξαναφησε κανέναν κι έτσι χάθηκε το πέρασμα.πες μου τώρα έκανα καλά που είπα που ήταν το πέρασμα?
Έχεις ακούσει την έκφραση : ποιός σού βγάλε το μάτι;

Ρε φίλε θες να πας παράδειγμα άγιο Θωμά έτσι και ξέρω δε θα σου πω που βρήκα πουλιά άμα ξέρω τι κολλήματα είναι αυτά
Για μένα είναι αλλά άμα είσαι καρτέρι και έρθει και μπαστακοθη ο άλλος μπροστα εκεί είναι που τρελαίνεσαι
Χαρη εγω δεν εχω πολλους κυνηγους στον κυκλο μου και ειδικα κοντα στην ηλικα μου.... Ειναι ολοι αρκετα πιο μεγαλοι ..δεν ρωταω εδω και πολυ καιρο για τετοια spicy θεματα .my man.....εκει που με εχουν παει δεν εχω παει κανεναν μεχρι σημερα και ειμαι απο ολους ο μικροτερος.

Χαρη εγω δεν εχω πολλους κυνηγους στον κυκλο μου και ειδικα κοντα στην ηλικα μου.... Ειναι ολοι αρκετα πιο μεγαλοι ..δεν ρωταω εδω και πολυ καιρο για τετοια spicy θεματα .my man.....εκει που με εχουν παει δεν εχω παει κανεναν μεχρι σημερα και ειμαι απο ολους ο μικροτερος.
οποτε θες στείλε μήνυμα

Σου εύχομαι από την καρδιά μου να μην δεις ποτέ τον τόπο σου όπως εγώ το δικο μου… κανενας κυνηγός εδώ ακόμα και τα γερόντια δεν έχουν ξανα ζήσει κάτι τέτοιο εδώ… χωρίς υπερβολές έχω βαρεση 1,5 κουτι από τον Οκτωβρίου μεχρει τώρα… πηστευω ότι τελιοσαμε εδώ με την κυχλα θα έχουμε ναι αλλά όχι αυτά που ξεραμε
Ποια περιοχη Ηλία;

Εγώ όσες φορές μου είπαν μέρη κάποια άτομα κι απο δώ μέσα, κι οφείλω να τους ευχαριστήσω αλλά και να τους βοηθήσω αν θέλουν κάποιο μέρος που ξέρω, πήγα με τον πατέρα μου ή τον συγκυνηγό μου που αν δεν πάω εγώ κυνήγι δεν πάνε μόνοι τους ποτέ. Παιδιά σας ευχαριστώ, ξέρετε ποιοι είστε, εκτίμησα πολύ οτι χωρίς να έχουμε συναντηθεί με εμπιστευθήκατε.

Πάω πέντε και τέταρτο να πιάσω το καρτέρι, βρίσκω τρία παλικάρια, κάθομαι στην άκρη λέω νταξει ότι κάνω ευθεία και ψηλά.
Έχει πάει έξι και τέταρτο και δεν έχουμε ρίξει μια ντουφεκιά. Βλέπω τα παιδιά κατηφορίζουν χαιρετούν φεύγουν. Ε λέω τόσα χλμ ας κάτσω να απολαύσω τη φύση.
Σε 10 λεπτά έχω πάρει 6 πουλιά και τα έχω βρει όλα. Θέλει υπομονή και επιμονή. Πότε δε ξέρεις τι σου επιφυλάσσει.

Last edited:
Δεν θα σου πω αν συμφωνώ η διαφωνώ αλλά θα σου πω μια ιστορία.ειχα βρει ένα ωραίο μέρος σ ένα χωριό και πήγαινα κάθε δεύτερο Σάββατο για ν αφήνω τα πουλιά να ηρεμούν.μια μέρα πάω και όπως κατεβάζω τον σκύλο απ' τ αμάξι εκεί που καθόμουνα βλέπω πρόβατα.κατευθειαν ο σκύλος μέσα και πάω να φύγω.εκεινη την ώρα με βλέπει ο βοσκός που ερχόταν και μου φωνάζει δε βλέπεις τα πρόβατα?κατεβαίνω και του εξηγώ όμορφα ότι για αυτό το λόγο έφευγα.τεσπα με τα πολλά γνωριστήκαμε και μου λέει να έρχεσαι γιατί δε σε κόβω για κανίβαλο αλλά μην φέρεις άλλους.τεσπα με πίεζε ένας να του πω του λέω πήγαινε κάθε μέρα και με άλλους μάλιστα μέχρι που ο βοσκός δεν ξαναφησε κανέναν κι έτσι χάθηκε το πέρασμα.πες μου τώρα έκανα καλά που είπα που ήταν το πέρασμα?
Καλά έκανες απλά το είπες σε λάθος άνθρωπο.Που δεν ξέρει να εκτιμήσει και να σεβαστεί κάποια πράγματα

Δεν ειναι θεμα αισιοδοξιας. Απλα και αυτα οπου τα παει ο καιρος πανε. Αν με ρωτησεις για την φετινη χρονια θα πω με σιγουρια οτι ΔΕΝ ειναι η χειροτερη που εχω ζησει στα 25 χρονια που κυνηγαω τσιχλα. Το 20-21 ηταν κατα πολυ χειροτερο. Ηταν η καραντινα τοτε , οι κυνηγοι των πολεων δεν ειχαν την δυνατοτητα να δουν το μαυρο χαλι τοτε. Και δεν λεω οτι κυνηγουσα αν και μετα την κοροιδια των γιορτων βγηκα μερικες φορες. Πηγαινα για χορτα και μανιτες με... sms η για περπατημα και δεν ειχε ΤΙΠΟΤΑ!!! Μονο μετα τα χιονια του Φλεβαρη φανηκαν λιγα πουλια. Τρισχειροτερο ηταν το 2005. Λες οτι αποψε ειδες μια τσιχλα και ηταν το χειροτερο καρτερι ever. Το 2005 λοιπον ειχα ενα κουτι πυρκαλ μαυρα και πηγαινα καθε μερα στο απογευματινο. Απο Δευτερα μεχρι Παρασκευη ειχα ριξει τεσσερα(4) φυσιγγια!!!

Καλημερα και απο εδω!!!
Δημητρη εδω τα πραγματα ειναι διαφορετικα.....Εννοω ουτε καραντινα μας επιασε ουτε τιποτε αλλο....
Αυτο που θυμαμαι....οσα χρονια κυνηγαω.....τετοια σεζον σαν την φετινη σεζον δεν εχω ξανα ζησει
σε φτερωτο θηραμα...
Και ουτε πιστευω οτι θα δω μερες οπως του 16 παρ'ολη την αισιοδοξια που εχω....φιλε μου !!!

Αν πεις μέρος κατά 99% έχει καεί.
Δυστηχώς έτσι είναι τα πράγματα.

Αν πεις μέρος κατά 99% έχει καεί.
Δυστηχώς έτσι είναι τα πράγματα.
Η μαγκια ειναι, να μπορεις να διαβαζεις τον τόπο κ να βρισκεις νεα καρτερια μονος σου, ετσι δεν εχεις κανεναν αναγκη και δεν καις συνεχεια τα ιδια καρτερια..εχεις εναλλακτικες....

Υ.Γ.
Αυτοι που επιμενουν να μαθαινουν που πας σόνι κ καλά, αυτοι ειναι καρνάβαλοι κ μονο καλο δεν κανουν...δεν ισχυει για ολους βεβαια.

Η μαγκια ειναι, να μπορεις να διαβαζεις τον τόπο κ να βρισκεις νεα καρτερια μονος σου, ετσι δεν εχεις κανεναν αναγκη και δεν καις συνεχεια τα ιδια καρτερια..εχεις εναλλακτικες....
Όποιος κάνει πολλά χιλιόμετρα άρα και πολλά έξοδα, θέλει στάνταρ πληροφορίες και δεν ρισκάρει και εύκολα γιατί το ρίσκο έχει το ενδεχόμενο να φάς παπά
Όποιος είναι επαρχία και έχει την ευχέρεια να πετάγεται και μετά την δουλειά για κυνήγι και καβάτζες μπορεί να έχει και το ρίσκο είναι μικρό
Έχασες μια μέρα και πέντε ευρώ καύσιμο δεν έγινε και τίποτα αύριο δοκιμάζεις αλλού
Όποιος θέλει 50-100 ευρώ έξοδα για να βγεί σου λέει πάω πάνω κάτω εκεί που ξέρω και ότι γίνει έγινε

Status
Not open for further replies.
Back