Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλό μπασιμο στην Σάμο αλλά περνούσαν ψηλά αλλά ευτυχώς κατέβασα κάμποσες τό θέμα τώρα είναι ότι τραυμάτισα μία ίσα ίσα την πήρε ένα μολύβι στο φτερό αλλά δεν της έσπασε την φτερούγα και δεν μου πήγαινε η καρδιά να την σκοτώσω και την πήρα σπίτι τι τρώει μέχρι να γίνει και να την αφήσω?
αστην να φυγη ρε ανδρεα αστην στην τυχιτηςςς,στο κλουβι δεν θα αντεξη το πουλι ;)

αστην να φυγη ρε ανδρεα αστην στην τυχιτηςςς,στο κλουβι δεν θα αντεξη το πουλι ;)
φοβάμαι μην την φαει καμία γάτα δεν είναι έτοιμη δεν μπορεί να πετάξει καλα. δεν θα την κρατήσω πολύ ισα ισα να πάρει λιγο τα πάνω της

φοβάμαι μην την φαει καμία γάτα δεν είναι έτοιμη δεν μπορεί να πετάξει καλα. δεν θα την κρατήσω πολύ ισα ισα να πάρει λιγο τα πάνω της
εκη που ειναι να την φαη η γατα πιες εναν τσιπουρομεζε εσηηηη,,θα την θυμασε για παντααααα ;) .sarcastic.

Κράτησε την ναι Ανδρέα, της αξίζει μια ευκαιρία , για την ακρίβεια 2η
Άσε που αν καταφέρει και επιβιώσει απ το κλαμπάνι , θα σου φέρει τις κόρες της του χρόνου 😊

Και σήμερα πρωί, καθόλου μπασιματιάρες...
Μόνον κάτι πιασμένες έπαιζαν πότε-πότε, και με μπόλικη δόση υπομονής, κατάφερα να καταρρίψω 9 (έχω κολλήσει σ' αυτό το νούμερο τελευταίως!), εκ των οποίων έμασα τις 6. Και μια κυργιαρίνα μες στις καρπωθείσες, καθότι μπήκανε μερικές (πολύ λίγες) από δαύτες!

Έστω κι έτσι πάντως, δηλαδή δίχως γερό τσιχλομπάσιμο, το κέφι μου το κάνω και τον μεζέ μου τόνε βγάζω... Πάντως αντούφεκος δεν μένω...
Αρκεί μόνον, λίγη παραπάνω υπομονή και... όλα καλά!

Φασσιά μήτε σήμερα φανήκανε...!

Μήπως να της ρίξουμε και ένα γκόμενο να περνάει την ώρα της?
Σοβαρομιλω ρε
Εχω λευκοστικτο σπινο στο κλουβι στο σπιτι
Ειχε πεσει απο την φωλια στο μπαλκονι οταν ειμουν με κορονοιο
Τον πηρα τον ταιζα με συριγγα μεχρι να στηθει και μετα κανονικα μηλο αυγο ψωμι και τροφη
Ερωτευμενο με την κορη μου, το φωναζει μπαρμπι το πουλακι και εχει μαθει το ονομα του κανονικα
Να δεις να παιζει φλογερα το μωρο και να κελαιδαει πισω ο σπινος να παλαβωσεις!!!

Χεραιτω τη παρέα. Για μια ωρίτσα καλά ήτανε, έκαμαν ένα ντου από παντού για 15 λεπτά, σαν χορεύτρια γυρναγα γύρω γύρω, ερχόταν από παντού......μετά που έκοψαν το πανικό έκανα κάποιες ωραίες τουφεκιες...... δυστυχώς έχασα και μια στα ψηλά χόρτα, επιλεγμένες τουφεκιές να τις βρίσκω...... κλαμπανισα και τρεις......τα 30αρια Navarro δεν με τρέλαναν κιόλας..... καμιά σχέση με τα tordo αλλα φυσικά θα τα ξαναριξω......νοτιαδουρα και μούχλα ο καιρός.
Μου πρηξανε τα ουμπαλα στα τηλέφωνα από τη δουλειά.....σε μια κουταλιά νερό πνίγονται ρε πουστη μου.....9 παρά έφυγα, δεν άντεξα άλλο .......
Πέρναγαν ακόμα κάποια πουλάκια, ωραία στρωτά.....
View attachment 81070
Πάντως για μπαλαρίνα,καλά τα πηγές !!!!μπράβο ρε εργαλειο!!

Καλημέρα τίποτα απολύτως είδαμε 15-20 πουλιά από διάφορες κατευθύνσεις και αυτά πανύψηλα δυστυχώς άλλη μια μέρα μείναμε με το ονειρο
Αυτά είναι για τους προνομιούχους της επαρχίας φίλε ... .yel.
Ξημέρωμα στο Γραμματικό , μας φάγαν τα κουνούπια ... Από Ραμνούντα μέχρι πίσω Γραμματικό , δυο τρία σμπάρα σε καρακάξες... τσίχλες είδα ενα ζευγάρι πολύ ψηλά και 2-3 μονές πιασμένες ... :oops:
Και θα έπαιρνα όρκο ότι σήμερα κάτι θα γινόταν προς τα εκεί.
Αφού πηγαίνει συχνά ο ξάδελφος γραμματικό κι όταν τις ακούει απ το σπίτι του, είναι σημάδι. Ίσως να πέρασαν κάποιες λίγες μόνο νύχτα

Πρώτο απογευματινό στους αμπελώνες του κάμπου σε ένα τόπο που δεν έχει κλασσικά τσιχλοκάρτερα αλλά τον αγαπώ ιδιαίτερα γιατί ειναι πολύ κοντά στο σπίτι (5 λεπτά) και ποτέ δεν με αφήνει χωρίς καρπωση.Λοιπον σήμερα είδα πολλά πουλιά στο καρτέρι πάντα σε σχέση με την εποχή που διανύουμε,συνολικά πάνω από 80 τσίχλες και κοτσύφια περάσανε από της 1820εως 1850.Τουφεκισα το 1/4 από αυτά που ήταν εντός βολής και χτύπησα τελικά 8 πουλάκια.Τα Ρουμελιώτης skeet ν.9,5 συνεργάστηκαν άψογα με το 3* τσοκ μαμά της remington 870.
Το να έχει κάποιος αυτό που περιγράφεις στα 5 λεπτά απ' το σπίτι ισοδυναμεί με όνειρο.

Κάποιοι θα πουλούσαν την ψυχή τους στο διάβολο για να το έχουν αυτό.

Ενώ είχε φουλ ξαστεριά χθες το βράδυ το πρωί ξημέρωσε με συννεφιά..τα πουλιά έμπαιναν από βόρεια οπότε ανάποδα από ότι μας έχουν συνηθίσει και όλα αρκετά ψηλά..οπότε άλλαξα το τσοκ σε full και κατεύθυνση που κοίταζα..δεν περασε μισή ωρίτσα και τσουπ πετάγεται μία φάσσα πάνω από το καρτέρι σε ωραία απόσταση..δύο 9αρια κ έπεσε ξερή. Από τσίχλες τίποτα γιατί περνούσαν πολύ ψηλά. Έριξα κάποιες ντουφεκιες αλλά μας χαιρετησαν.View attachment 81060
Και στα ταίρια τους Νικόλα καλή αρχή.

Το να έχει κάποιος αυτό που περιγράφεις στα 5 λεπτά απ' το σπίτι ισοδυναμεί με όνειρο.

Κάποιοι θα πουλούσαν την ψυχή τους στο διάβολο για να το έχουν αυτό.
Αυτος ειναι ο λογος που λατρευω το χωριο μου.
Αναβω τσιγαρο σπιτι παω με τα ποδια και το σβηνω στην φυλαχτρα ..
Και το πρωι και το απόγευμα..
😍😍😍😍

Θα κατεβαινουν και με τις ζεστες και τον νοτια λιγες λιγες. Απλα δεν θα ειναι τιποτα το μαζικο ουτε το εντυπωσιακο και κυριως θα ειναι νυχτα. Σημερα αν βασαμε μια κλιμακα απο 1 εως 10 στον αριθμο που ειδα και οχι στην καρπωση θα εβαζα 4-4,5.
Το σ.κ που μας πέρασε εαν σου ελεγα οτι την Πέμπτη θα δεις αυτα που είδες σημερα ,θα ελεγες το αγοράζω φιλε..
Ηταν χαμενη μερα πριν λιγες μερες..
..Μην το ξεχνας φίλε αυτο..

Status
Not open for further replies.
Back