Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Αυτος ειναι ο λογος που λατρευω το χωριο μου.
Αναβω τσιγαρο σπιτι παω με τα ποδια και το σβηνω στην φυλαχτρα ..
Και το πρωι και το απόγευμα..
😍😍😍😍
Δεν είναι μόνο η ευκολία και ο χρόνος είναι κυρίως το χρήμα που γλιτώνει μια τέτοια κατάσταση που μπορεί να γίνει Φυσιγγια όπλα ρούχα αρβύλα και κυνήγια.

Ένας τέτοιος κυνηγός μπορεί να πηγαίνει κάθε μέρα κυνήγι.

Ευχής έργον.

Το σ.κ που μας πέρασε εαν σου ελεγα οτι την Πέμπτη θα δεις αυτα που είδες σημερα ,θα ελεγες το αγοράζω φιλε..
Ηταν χαμενη μερα πριν λιγες μερες..
..Μην το ξεχνας φίλε αυτο..
Δεν με νοιαζει πλεον. Οτι μας δωσει. Το θετικοτατο της υποθεσης ειναι οτι πιανουν πουλια.

Σήμερα στην ΒΑ Αττική είχε ιδανικό καιρό... για κουλούρια, είδα μια τρελή και της έριξα ένα ντουμπλέ για να μη φύγω ατουφέκιστος.
Από Δευτέρα τώρα γιατί έχω βρει ένα φούρνο και έχω πάρει 1-2 κιλά.

Χεραιτω τη παρέα. Για μια ωρίτσα καλά ήτανε, έκαμαν ένα ντου από παντού για 15 λεπτά, σαν χορεύτρια γυρναγα γύρω γύρω, ερχόταν από παντού......μετά που έκοψαν το πανικό έκανα κάποιες ωραίες τουφεκιες...... δυστυχώς έχασα και μια στα ψηλά χόρτα, επιλεγμένες τουφεκιές να τις βρίσκω...... κλαμπανισα και τρεις......τα 30αρια Navarro δεν με τρέλαναν κιόλας..... καμιά σχέση με τα tordo αλλα φυσικά θα τα ξαναριξω......νοτιαδουρα και μούχλα ο καιρός.
Μου πρηξανε τα ουμπαλα στα τηλέφωνα από τη δουλειά.....σε μια κουταλιά νερό πνίγονται ρε πουστη μου.....9 παρά έφυγα, δεν άντεξα άλλο .......
Πέρναγαν ακόμα κάποια πουλάκια, ωραία στρωτά.....
View attachment 81070
Καλύτερα τα tordo (Lambro 30) από τα Navaro; Είχα την αντίθετη άποψη. Λάθος, ή τα πάει καλύτερα η Baikalάρα;

σ.σ. Ψάχνομαι για τα 30άρια, όχι τόσο από άγνοια (έχω δοκιμάσει κάμποσα), αλλά γιατί δεν βρίσκω πια ότι ζητήσω.

Εγω μητσο δεν προκειτε να παω πουθενα,αδικως κοπος,με τη ψυχολογια να σηκωθω να παω για τσιχλες με νοτιαδες και 30 βαθμους;και το θεμα δεν αφορα 2,3 μερες,ειναι και την αλλη βδομαδα τα ιδια,παει η αδεια στον βροντο τελικα!
Κι εγω ρε Γιαννη ειναι η πρωτη φορα που μπορεσα να βαλω αδεια Οκτωβρη και κοιταω τον καιρο την επομενη εβδομαδα και ειμαι να σκασω.
Μπορει ομως βλεποντας τον καιρο, να εχει καποιο ενδιαφερον Τριτη - Τεταρτη. Τουλαχιστον ας μπαινουν τα πουλια κι ας πιανουν οπως λεει ο Δημητρης και κατι θα κανουμε απο Νοεμβρη. Κι εγω πιστευω οτι απο περσυ ειμαστε ηδη καλυτερα. Και μην ξεχναμε οτι αρχες Νοεμβριου μπορει να εχουμε και καμια εκπληξη με τα μαυρα.

Καλύτερα τα tordo (Lambro 30) από τα Navaro; Είχα την αντίθετη άποψη. Λάθος, ή τα πάει καλύτερα η Baikalάρα;

σ.σ. Ψάχνομαι για τα 30άρια, όχι τόσο από άγνοια (έχω δοκιμάσει κάμποσα), αλλά γιατί δεν βρίσκω πια ότι ζητήσω.
Αναφέρομαι στα πορτοκάλι lambro tordo ( 32γρ) . Τα 32 τα έριξα την Κυριακή με παρόμοιο καιρό, το ίδιο όπλο και εμεινα απόλυτα ευχαριστημένος..... βέβαια δεν καταδικάζω το Navarro, θα του δώσω και άλλες ευκαιρίες σίγουρα......εξάλλου έχω μια κούτα 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
* αν για ένα πράγμα είμαι 100% σίγουρος είναι ότι το μπαικαλ μου , δεν διαλέγει φυσίγγια.......

Κι εγω ρε Γιαννη ειναι η πρωτη φορα που μπορεσα να βαλω αδεια Οκτωβρη και κοιταω τον καιρο την επομενη εβδομαδα και ειμαι να σκασω.
Μπορει ομως βλεποντας τον καιρο, να εχει καποιο ενδιαφερον Τριτη - Τεταρτη. Τουλαχιστον ας μπαινουν τα πουλια κι ας πιανουν οπως λεει ο Δημητρης και κατι θα κανουμε απο Νοεμβρη. Κι εγω πιστευω οτι απο περσυ ειμαστε ηδη καλυτερα. Και μην ξεχναμε οτι αρχες Νοεμβριου μπορει να εχουμε και καμια εκπληξη με τα μαυρα.
Φιλιππε η αλλη βδομαδα με τα σημερινα δεδομενα παει στο βροντο,αλλα οπως λες τον νοεμβρη ελπιζουμε να πετυχουμε τα μαυρα με κανονικο καιρο,φετος καηκε ολος ο οκτωμβρης!

καλησπερα δοκιμασε και τα diana 30 τα εριξα τυχαια περυσι για πρωτη φορα και πηρα κουτα για φετος τα φτιαχνουνε στν αρτα νομιζω.εγω τα ριχνω με δικανο

καλησπερα δοκιμασε και τα diana 30 τα εριξα τυχαια περυσι για πρωτη φορα και πηρα κουτα για φετος τα φτιαχνουνε στν αρτα νομιζω.εγω τα ριχνω με δικανο
Σωστότατη αγορά...
Που να ρίξεις και τα 32αρια του τα πράσινα..
Ακριβούτσικο, αλλά...

Για αυτό το φυσιγγι κ μόνο τον παραδέχτηκα τον Τάτση..........

Σωστότατη αγορά...
Που να ρίξεις και τα 32αρια του τα πράσινα..
Ακριβούτσικο, αλλά...
Και αυτό με aquilla...
Δεν το εχω ρίξει αν κ θα το ήθελα αλλά δεν τα φέρνουν πλεον εδώ....
Όταν τα έφερναν (μαζί με τα 30γρ) άδειαζαν τα ράφια παρολο που ήταν τσιμπημενα...

ενα διαφωρετικο καρτερακι σημερα απο χτες,,κατα της 6ωρα μπαινανε κοτσιφια δεν σηκωσα οπλο,,καπακι μπερδαιμενα τσιχλοκοτσιφα,,και μωλις σουρουποσε με περναν το καπελο τα τσιχλονιαααα .sarcastic.παντως εκανα μετρημενες τουφεκιες αλα το ευχαριστηθηκαααα,,καθε μερα μας κρυβουν και εκπληξηςςς τα

Status
Not open for further replies.
Back