Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Αντε μιας και ανοιξατε το θεμα
Τα 30ρια του Ρουμελιώτη ακομα μια χρονιά πανε μια χαρα..
Εριξα και μερικα 28ρια του 9,5 νουμερο
Παρα πολυ καλα και αυτα..
Δεν εχει να ζηλεψει απο καμια μεγαλη εταιρια , μπραβο του...

Είδα αρκετά πουλιά χθες το πρωί φεύγοντας για τη δουλειά και αποφάσισα να πάω για απογευματινό καρτέρι. Έφτασα κατά τις 5:30. Εμφανίστηκαν 5-6 πουλιά μετά τις 7. Το χειρότερο είναι ότι πάλευα με τα κουνούπια από τη στιγμή που πήγα. Ανυπόφορη κατάσταση. Αν δε γυρίσει Βοριάς δε με βλέπω πάλι για έξοδο

Καλημέρα σε όλους. Χθεσινή έξοδος για τσίχλες και για μανιτάρια. Το πρωί στις μαύρες πέρασαν 15 πουλιά, τουφέκησα τα 14, κράτησα 11, βρήκα 9. Το ένα κοτσύφι. Μετά ανέβηκα στο βουνό, πήρα ένα ακόμα κότσυφα και έκανα μία επική συγκομιδή σε άγρια αγαρικά. Βρήκα και το μεγαλύτερο καρπόσωμα agaricus crocodilinus, από όσα χρόνια μαζεύω. Καλές εξορμήσεις σε όλους.

Attachments

• 20231019_094553.jpg
    20231019_094553.jpg
    486,5 KB · Προβολές: 92
  • 20231019_095907.jpg
    20231019_095907.jpg
    435 KB · Προβολές: 92
Και σήμερα μια από τα ίδια...
Ουτε μικροπουλο δεν φανηκε..
Νέκρα μεγάλη....

Ένα ορτυκι το ξημέρωμα(που προφανως βγήκε απο θάλασσα) ήρθε κ έκατσε λίγο πιο περα, το πλησιασε ένας πιτσιρικας που ήταν με τον πατερα του κ του έριξε μια χωρίς επιτυχία αλλά για κάποιο λόγο "μαγκωσε" κ δίστασε να του ρίξει κ δεύτερη.....

Σήμερα πρέπει να έχει πέρασμα Καπανδρίτι... Είμαι στη δουλειά Άγιο Στέφανο και έχω δει μέχρι στιγμής 6 τσίχλες με μπασιματιάρικη ρότα!!!
Όποτε βλέπω εδώ τσίχλες περνάνε αρκετά από Καπανδρίτι!!!
Φίλε ισχύει ακούγοντουσαν τσίχλες το βράδυ στα καρτερια... Όμως την μέρα τίποτα καμία 20 πουλιά είδαμε Και αυτά Στα 200 μέτρα και ανάποδα.... Για δύο πουλιά ήταν και από αυτά Τα πιασμένα που κάναν βόλτες.
Τίποτα το ιδιαίτερο όσο έχει Νότια μην το ψάχνετε...

Πολύ νοτια και υγρασία σήμερα ήμουν έτοιμος να φύγω για μια ακόμα φορά ατουφεκιστος.τελικα είδα καμμία 10αρια πουλιά ψηλωνενα όλα 5 τουφεκισα πήρα 3 και βρήκα 2.εγινε λοιπόν ο σεφτες και επίσης το gt 28 με άφησε πολύ ικανοποιημένο
IMG_20231020_083449.jpg

Φίλε ισχύει ακούγοντουσαν τσίχλες το βράδυ στα καρτερια... Όμως την μέρα τίποτα καμία 20 πουλιά είδαμε Και αυτά Στα 200 μέτρα και ανάποδα.... Για δύο πουλιά ήταν και από αυτά Τα πιασμένα που κάναν βόλτες.
Τίποτα το ιδιαίτερο όσο έχει Νότια μην το ψάχνετε...
Ετσι θα ειναι τωρα. Νυχτα θα μπαινουν και θα παιζουν ελαχιστες πρωι. Ας μπαινουν και ετσι...

Κουλουράκι και εδώ από ότι έμαθα….εγώ πήγα για υδρόβια εκει είδα καμία 50 άρια κυχλες την φαγαμε από τον κολοκαιρο
Ναι ρε Ηλία με τον κωλοκαιρο νότιας του χαμού και εδώ κάτω . Τίποτα το απόλυτο μηδέν . Μόνο σε μεμονωμένα κομμάτια πέρναγαν .

Πάλι είχε καλό μπασιμο μέχρι της 9:30 και φασσες αν 30-40 πουλιά το θέμα ήταν ότι είχε άπνοια και πετούσαν σε απαγορευτικά ύψη κατέβασα 3 και δεν βρήκα καμία οπότε και σταμάτησα δεν είχε νόημα. Μπόρεσα και κατέβασα μία φάσσα από ένα κοπάδι που πέρασε σχετικά καλά. Ώρα για επιστροφή
20231020_102430.jpg

Ξέχασα να γραψω ότι είδα και τρυγονια 4 μικρά!!!!
@Νικόλαος Ρεντίφης
Τι λεει αυτος ρε Νικολα??? Δεκαοχτουρια θα ηταν🤪
Ειδα και εγω ενα ζευγαρι το περασμενο Σαββατο αλλα δεν το εγραψα Ηλια γιατι δεκαοχτουρια θα μου πουν οτι ειδα!

Status
Not open for further replies.
Back