Δεν ξέρω από τέτοιες θερμοκρασίες..Με -2 πέρσι τα πράσινα και κλαναν μεντες.
Το σίγουρο είναι πως ολα δεν κάνουν για όλα......
Δεν ξέρω από τέτοιες θερμοκρασίες..Με -2 πέρσι τα πράσινα και κλαναν μεντες.
Φίλε ισχύει ακούγοντουσαν τσίχλες το βράδυ στα καρτερια... Όμως την μέρα τίποτα καμία 20 πουλιά είδαμε Και αυτά Στα 200 μέτρα και ανάποδα.... Για δύο πουλιά ήταν και από αυτά Τα πιασμένα που κάναν βόλτες.Σήμερα πρέπει να έχει πέρασμα Καπανδρίτι... Είμαι στη δουλειά Άγιο Στέφανο και έχω δει μέχρι στιγμής 6 τσίχλες με μπασιματιάρικη ρότα!!!
Όποτε βλέπω εδώ τσίχλες περνάνε αρκετά από Καπανδρίτι!!!
Ετσι θα ειναι τωρα. Νυχτα θα μπαινουν και θα παιζουν ελαχιστες πρωι. Ας μπαινουν και ετσι...Φίλε ισχύει ακούγοντουσαν τσίχλες το βράδυ στα καρτερια... Όμως την μέρα τίποτα καμία 20 πουλιά είδαμε Και αυτά Στα 200 μέτρα και ανάποδα.... Για δύο πουλιά ήταν και από αυτά Τα πιασμένα που κάναν βόλτες.
Τίποτα το ιδιαίτερο όσο έχει Νότια μην το ψάχνετε...
Ναι ρε Ηλία με τον κωλοκαιρο νότιας του χαμού και εδώ κάτω . Τίποτα το απόλυτο μηδέν . Μόνο σε μεμονωμένα κομμάτια πέρναγαν .Κουλουράκι και εδώ από ότι έμαθα….εγώ πήγα για υδρόβια εκει είδα καμία 50 άρια κυχλες την φαγαμε από τον κολοκαιρο
Δεν μπορεί, κάπου θα κάτσουν. Δεν θα πετάνε αενάως. Δεν είναι πυρηνοκίνητες....Ετσι θα ειναι τωρα. Νυχτα θα μπαινουν και θα παιζουν ελαχιστες πρωι. Ας μπαινουν και ετσι...
@Νικόλαος ΡεντίφηςΞέχασα να γραψω ότι είδα και τρυγονια 4 μικρά!!!!