Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Δεν μπορεί, κάπου θα κάτσουν. Δεν θα πετάνε αενάως. Δεν είναι πυρηνοκίνητες....
Μα δεν πετανε. Μπαινουν νυχτα , πεφτουν στα πυκνα , τρωνε και αυριο δρομο... Εκτος απο αυτες που σταματανε το ταξιδι εδω. Αυτες θα αρχισουν τα δρομολογια πρωι απογευμα!

Υπάρχει διαθεση για περασμα..
Τα δύο κατεβασματα στα Βαλκάνια εφεραν πολλα προς τα εδω..
Ενα κομματι περασε δυτικα ενα αλλο ανατολικά..
Εχει ακομα πισω ομως..
Ετσι οπως παει μέχρι τις βροχες θα περνάνε ιδικα στα βορεια..
Να δουμε το παράθυρο Δευτερα Τριτη τωρα ,ισως πιασει και Τετάρτη πρωι..

@Νικόλαος Ρεντίφης
Τι λεει αυτος ρε Νικολα??? Δεκαοχτουρια θα ηταν🤪
Ειδα και εγω ενα ζευγαρι το περασμενο Σαββατο αλλα δεν το εγραψα Ηλια γιατι δεκαοχτουρια θα μου πουν οτι ειδα!
Στον π@@@&’ τη θα πουν εγώ ξέρω τι είδα

Υπάρχει διαθεση για περασμα..
Τα δύο κατεβασματα στα Βαλκάνια εφεραν πολλα προς τα εδω..
Ενα κομματι περασε δυτικα ενα αλλο ανατολικά..
Εχει ακομα πισω ομως..
Ετσι οπως παει μέχρι τις βροχες θα περνάνε ιδικα στα βορεια..
Να δουμε το παράθυρο Δευτερα Τριτη τωρα ,ισως πιασει και Τετάρτη πρωι..
Την βδομάδα που θέλαμε καθαρούς καιρούς γ@@@@@ δεν ελπηζω σε μπασίματα πλέον ότι μπουν από βράδι τα Προινα είναι τσαμπα Κοπος από βδομάδα με δυο μέρες ανηγμα δεν κανείς τίποτα

Την βδομάδα που θέλαμε καθαρούς καιρούς γ@@@@@ δεν ελπηζω σε μπασίματα πλέον ότι μπουν από βράδι τα Προινα είναι τσαμπα Κοπος από βδομάδα με δυο μέρες ανηγμα δεν κανείς τίποτα
Ηλια ειπα και χθες..
Το θεμα είναι να μπουν στα βορεια σε εμας...
Μετα απλα θα περιμένουμε τον χειμωνα ..
Μπειτε στα περσινά ποστ εδω μεσα..

Να καταλάβετε διαφορά....

Σε βόλτα πρωινη με το σκυλί, απο τις 08.00 ειχε ξεκλάρωμα αλλα και ικανοποιητικό περασμα ως τις 09.00...ομαδες απο 3 ως 14 πουλια μέτρησα απο Β.Α εισερχόμενα όπως κ ο αερας Β.Α....4 πουλια στην τρυφιλλια μου ηρθαν βολικα σε υψος, αλλα κρατηθεικα λιγο, λογο του σκυλου....εεε, μετα δεν αντεξα αλλο κ εριξα μια με την 3* σε μια ψιλομενη 35αρα κ ηρθε στουπι στα πόδια μου με ενα 26άρι μισόταπο Νο10, ετσι να την κανουμε μεγιά.....
(Β. ΗΛΕΙΑ)

Εμείς πάλι οι σαββατοκυριακάκηδες μόνο θα τα διαβάζουμε τα περάσματα, θα έρχεται το σ/κ και απλά τζιράρουμε τους φούρνους.
Ας είναι όμως, να μπούνε πουλιά έστω και θα τα πούμε στους κάμπους και τα απογευματινά .hunter.

Last edited:
Σε βόλτα πρωινη με το σκυλί, απο τις 08.00 ειχε ξεκλάρωμα αλλα και ικανοποιητικό περασμα ως τις 09.00...ομαδες απο 3 ως 14 πουλια μέτρησα απο Β.Α εισερχόμενα όπως κ ο αερας Β.Α....4 πουλια στην τρυφιλλια μου ηρθαν βολικα σε υψος, αλλα κρατηθεικα λιγο, λογο του σκυλου....εεε, μετα δεν αντεξα αλλο κ εριξα μια με την 3* σε μια ψιλομενη 35αρα κ ηρθε στουπι στα πόδια μου με ενα 26άρι μισόταπο Νο10, ετσι να την κανουμε μεγιά.....
(Β. ΗΛΕΙΑ)
Από εδώ και πέρα και εγώ θα βγενω για νερο πουλια με το σκύλο μου βαρέθηκα να περιμένω εξάλλου και περασμα να γίνει εκει που πάω θα Πάρο λίγα πουλια …

Καλύτερα τα tordo (Lambro 30) από τα Navaro; Είχα την αντίθετη άποψη. Λάθος, ή τα πάει καλύτερα η Baikalάρα;

σ.σ. Ψάχνομαι για τα 30άρια, όχι τόσο από άγνοια (έχω δοκιμάσει κάμποσα), αλλά γιατί δεν βρίσκω πια ότι ζητήσω.
ΤΑΣΚΩΦ 30αρια 8 1/2.

Status
Not open for further replies.
Back