Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
εγω σημερα παντως στο πεδιο του αρεως κατα της 14¨00 ακουσα και εναν τζιτζικα να τραγουδαει...Και το κακο ειναι οτι μιλαω και σοβαρα
Χαχαχαχαχαχαχα
Εντάξει ,νομίζω αυτό ήταν το κερασάκι στα σχόλια περί καιρού

:):)
Το εκανες καλυτερο!!
Ξεκιναει απο ψηλουτσικα?

οχι ειναι και παλι Β.α ουσιαστικα απο μαυρη θαλασσα...Ο αντικυκλωνας βγαινει πολυ ανατολικα γιαυτο.....Εμεις τον θελουμε πανω στην σκανδιναβια να μας φερει καθαρο καθετο βορια περνωντας ολα τα βαλκανια...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΦΕΤΟς ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.....
αλλα αυτο εχουμε ας το δουμε τι θα δωσει...

οχι ειναι και παλι Β.α ουσιαστικα απο μαυρη θαλασσα...Ο αντικυκλωνας βγαινει πολυ ανατολικα γιαυτο.....Εμεις τον θελουμε πανω στην σκανδιναβια να μας φερει καθαρο καθετο βορια περνωντας ολα τα βαλκανια...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΦΕΤΟς ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.....
Θα τιμησω την πιθανοτητα....;)

με αυτά και με αυτά έχουμε γίνει όλοι οι μετεωρολόγοι ρε παιδια αυτος ο Αρνιακός θα χάσει τη δουλειά του

Eγω αυριο αφου δινει 30C ηλιο,θα παρω το καρεκλακι μου,AZ-20 7αρια,φραπεδακι,παγωμενο νερο
και θα παω για τρυγονια στα Δερβενοχωρια.Δεν θα μας τρελανουν οι τσιχλες φετος,ειμαι πιο τρελος!!
Χααχχαχααχαχα καλοοοοοο

Σημερα αφου εριξα εναν υπνακο το μεσημερι βαρεθηκα και λεω δεν παω για καμια τσιχλιτσα το απογευμα;..16.50 στο καρτερι και με το που καθομαι αρχιζει το πανηγυρι περνανε 2 πηρα την 1 μετα απο 5 λεπτα περνανε 4 πηρα παλι 1..γενικα εκανα πολυ επιλεκτικες τουφεκιες αν και περναγαν συνεχεια τριαδες πενταδες και επελεγα τις πιο κοντινες μιας και βαρεθηκα να αλλαξω στην καραμπινα το τσοκ και ειχα το 5αρη αν και τραβαγε καλα μεχρι τα 25-30 μετρα..να μην τα πολυλογω εριξα καμια 15αρια φυσιγγια και πηρα 7 τσιχλες στο χερι και 1 χαμενη

Σημερα αφου εριξα εναν υπνακο το μεσημερι βαρεθηκα και λεω δεν παω για καμια τσιχλιτσα το απογευμα;..16.50 στο καρτερι και με το που καθομαι αρχιζει το πανηγυρι περνανε 2 πηρα την 1 μετα απο 5 λεπτα περνανε 4 πηρα παλι 1..γενικα εκανα πολυ επιλεκτικες τουφεκιες αν και περναγαν συνεχεια τριαδες πενταδες και επελεγα τις πιο κοντινες μιας και βαρεθηκα να αλλαξω στην καραμπινα το τσοκ και ειχα το 5αρη αν και τραβαγε καλα μεχρι τα 25-30 μετρα..να μην τα πολυλογω εριξα καμια 15αρια φυσιγγια και πηρα 7 τσιχλες στο χερι και 1 χαμενη

Πρόκειται περί... "οάσεως" εις την έρημο...!!!

Status
Not open for further replies.
Back