Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και με βροχές και με χιονοθύελλες το ξημερωμα θα μας βρει στα ποστα μας! Τα ποντσο ειναι φτηνα και πολύ καλά! Το ιδιο και οι γαλοτσες! Οποτε οτι βρεξει ας κατεβασει! Και για να μην ξεφυγω απο το θεμα...με σαλιο και υπομονη ο κω@@ος γινεται μ@υνι!

Μεσημέρι έφτασα χωριό και στις 5 ήμουν σε ένα απογευματινό καρτέρι στα βουνά της Ζαχάρως.
Μέχρι τις 5:45 που έφυγα ούτε ένα πουλί δεν είδα και έφυγα ατουφέκιστος. Που και που έπεφτε καμιά ψιχάλα. Σε όλα τα βουνά ακούστηκαν 3 τουφεκιές μαζεμένες δεν ξέρω σε τι, υποθέτω σε κότσυφα.
Η χρονιά είναι πολύ κακή.

έχουμε ακόμα νωρίς είναι,,δειλά δειλά δουλεύουν τα απογευματινά Αττική,Έυβοια έχει μπόλικα πιασμένα στα πουρνάρια ,με τα πρώτα καλά κρύα Μαλιακό Μπράλο θα δούμε ωραία πράματα,το έχω σαν σημάδι και με έχει ανταμείψει κάθε χρόνο σε αυτά τα μέρη

έχουμε ακόμα νωρίς είναι,,δειλά δειλά δουλεύουν τα απογευματινά Αττική,Έυβοια έχει μπόλικα πιασμένα στα πουρνάρια ,με τα πρώτα καλά κρύα Μαλιακό Μπράλο θα δούμε ωραία πράματα,το έχω σαν σημάδι και με έχει ανταμείψει κάθε χρόνο σε αυτά τα μέρη

από το στόμα σου ...... και στης τσίχλας το αυτί.
μακάρι ... .pray to God. .pray to God. .pray to God.

Σε σημερινή έξοδο Μέγαρα μεριά τα γνωστά δηλαδή τίποτα με μπολικο καθόλου , συνάντησα ένα συνκυνηγό μεγάλης ηλικίας και μιας και δεν είχεκαι τίποτα πιάσαμε την κουβέντα σε μια φάση του λέω , ε μπορεί να γίνει κάποιο θαύμα και να εμφανιστουν μερκά πουλακια και μου απαντάει εκείνος παιδι μου κλάνει ο πεθαμένος ? έπεσα κάτω απο τα γέλια.sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Πήγαμε με φίλο σημερα για τσιχλες, με πολύ χαμηλωμένο τον πήχη, με αυτά που διαβάζουμε. Περιοχή Βοιωτία.
Κάψαμε απο 30-40 φυσίγγια ο καθένας.
Σύνολο στην τσάντα και οι δυο : 16. Οι 3 μαύρες, οι υπόλοιπες σε 4+ ώρεςπερπατητό.
Αριθμός βημάτων (εφαρμογή στο Samsung μου) 16.600 βήματα (ο ένας :)).
Πρέπει να έκανα ...Όριο στα βήματα .sarcastic.
Είδαμε τσίχλες (οι περισσότερες έφευγαν μπροστά μέσα στα ρέματα), μόλις 1 κότσυφα!!! :eek: αλλα περπατήσαμε πολύ..., ευτυχώς με τόσο καλή διάθεση που δεν μας φάνηκε στο τέλος (μόλις ξύπνησα απο τον μεσημεριανό ύπνο).
Καθάρισμα στην εξοχή, απο τις 8 δικές μου οι 5 με αρκετό λίπος.
Πουλιά υπάρχουν (Ένα ανα 2.000 βήματα?.hunter.1 ) αλλά πάνω απο όλα ειναι η ευχαρίστηση της απόδρασης απο την ...σκατούπολ που λένε και οι πατριώτες μου οι 7νήσιοι, και η καλη παρέα.
Και τα σχεδόν 14 χιλιόμετρα καβάτζα για την καρδιά .big smile..
Παιδιά, παρέα καλη χρειαζόμαστε, αγχολυτική και ...ξεχαστική.
Οι τσιχλες είναι η αφορμή μας.
Ας εχει στην επιστροφή η τσάντα μας τυρί ή 1-2 φρατζόλες χωριάτικο, μανιτάρια ή κρέας "χοντρό" απο τον τοπικό χασάπη ή έστω την ευχαρίστηση της ...σχολικής εκδρομής και ας μην κάνουμε "όριο".
Μακάρι να είχε πολλά ή να φτιάξουν πολύ τα πράγματα με νέες αφίξεις (που είναι τα κοτσύφια ????? ΟΕΟ!!!;) )
Αρκούν ομως και λιγότερα για να μας βγάλουν απο το ..θαλάμι μας (οι ..βουνίσιοι το λένε "καναπέ":))

Last edited:
Καρτεριτζηδες παρτε ανατομικα αδιαβροχα αρβυλα! Ηλια εσυ ψωνισες περσι κατι Lytos οποτε εισαι καλυμμενος!
Από παπούτσια είμαι κομπλέ....από υπομονή γαιδουρινη....όλο και κάμποσες θα βαρεσουμε:D:D:D:D

Καλησπέρα σε όλους. Χτες αποφάσισα και πήγα Βενιζα από νωρίς για να περπατήσω λίγο. Να δω τι παίζει με τα μάτια μου. Πουλιά είχε αρκετά μπορώ να πω πιασμένα όμως μέσα στα ρεματα. Δύσκολο περπάτημα εκεί για όσους ξέρουν το μέρος, ειδικά αν είσαι μόνος. Δύο τουφεκιες, δύο πουλιά, που δυστυχώς δεν τα βρήκα ποτέ.
Μετα έκατσα καρτέρι. Ένα καρτέρι που σε καλές σχετικά χρονιές, δεν προλάβαινες να γεμίζεις. Και μιλάω για απογευματινό. Μπροστά μου λίγες ελιτσες, αριστερά μου το ρέμα, και πίσω μου μια λάκα, που στο τελείωμα της άρχιζαν τα πεύκα. Το πρώτο πουλί πέρασε στις 5.20 και το δεύτερο στις 5.30 φυσικά σαν σαίτες. Δεν είδα τίποτα άλλο. Τα πουλιά έμειναν στα ρεματα δυστυχώς. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Μακάρι να αλλάξει το σκηνικό γιατί θα κλάψουμε στο τέλος....

Περικλή ωραία παροιμία! Μου θύμισε μία αντίστοιχη που έχει εφαρμογή και στο κυνήγι: "Το μ..νί και το πριόνι, όποιος δεν το ξέρει ιδρώνει"!
Να κάνουμε μια συλλογή παροιμιών για τα δυο ... θέματα, ελλειψει θηραμάτων .my man.
Παρακαλετό μ...νί, ξινό γ.....σι!

Last edited:
Παιδιά, παρέα καλη χρειαζόμαστε, αγχολυτική και ...ξεχαστική.
Οι τσιχλες είναι η αφορμή μας.
Ας εχει στην επιστροφή η τσάντα μας τυρί ή 1-2 φρατζόλες χωριάτικο, μανιτάρια ή κρέας "χοντρό" απο τον τοπικό χασάπη ή έστω την ευχαρίστηση της ...σχολικής εκδρομής και ας μην κάνουμε "όριο".

.congrats..shake hands..well done.

Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι για τους τσιχλάδες, αλλά σήμερα πήγα για μπεκάτσα χαμηλά πρώτη φορά για φέτος σ΄αυτό το μέρος, το οποίο σφύζει πάντα από κοτσύφια και σήμερα δεν είδα κυριολεκτικά, ούτε ένα κότσυφα...

Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι για τους τσιχλάδες, αλλά σήμερα πήγα για μπεκάτσα χαμηλά πρώτη φορά για φέτος σ΄αυτό το μέρος, το οποίο σφύζει πάντα από κοτσύφια και σήμερα δεν είδα κυριολεκτικά, ούτε ένα κότσυφα...
Ε ... κάτι σημαίνει αλλά προσπαθούμε να μην το σκεφτόμαστε!

Καλημερα,πηγε κανενας τρελος για περπατητο σημερα?
Εγω!!! ενα περπατητο σημερα μετα απο κατι μερες στο σπιτι λογω πονου στην πλατη μου εκανε καλο, περπατητο μεχρι στον χασαπη και γυρισα με κατι σνιτσελακια μουρλια.my man.

Status
Not open for further replies.
Back