Χοιρινά για κοτοπουλισα??Εγω!!! ενα περπατητο σημερα μετα απο κατι μερες στο σπιτι λογω πονου στην πλατη μου εκανε καλο, περπατητο μεχρι στον χασαπη και γυρισα με κατι σνιτσελακια μουρλια![]()
Μοσχαρισια,γαλοπουλισιαΧοιρινά για κοτοπουλισα??
Βοιωτία πρωινό καρτεράκι 2 πουλιά είδα, κανένα δεν κατάφερα! Σειρά είχε το περπάτημα με την ωραιότατη βροχή. 10 πουλάκια στο σύνολο θα γίνουν κοκκινιστά με ρύζι! Πήραμε και γιαννιώτικη φραντζόλα ζυμωτή και όλα κομπλέ! Η θερμοκρασία ήταν 8-10 βαθμούς, και τα oscar nitro δούλεψαν πολύ καλά μπορώ να πω! Οπότε για το μπαικαλάκι το κλειδώσαμε το φυσίγγι για φέτος! Ακόμα και με την βροχή είχαν καλή απόδοση. Βέβαια όλα αυτά με το μπάικαλ που μου έχει δώσει την εντύπωση ότι πάει πολλά φυσίγγια που στην καραμπινα δεν μου αρέσουν!Καλημερα,πηγε κανενας τρελος για περπατητο σημερα?
Εξαιρετικά είναι Στέφανε,είναι πολύ δύσκολο το μοναδικό περπατητο,σε δουλεύουν κανονικά τα πουλιά!Και εμένα ρε φίλε το όσκαρ το μαύρο στο 682 πάει πολύ καλά στην καραμπίνα δεν. ...Βοιωτία πρωινό καρτεράκι 2 πουλιά είδα, κανένα δεν κατάφερα! Σειρά είχε το περπάτημα με την ωραιότατη βροχή. 10 πουλάκια στο σύνολο θα γίνουν κοκκινιστά με ρύζι! Πήραμε και γιαννιώτικη φραντζόλα ζυμωτή και όλα κομπλέ! Η θερμοκρασία ήταν 8-10 βαθμούς, και τα oscar nitro δούλεψαν πολύ καλά μπορώ να πω! Οπότε για το μπαικαλάκι το κλειδώσαμε το φυσίγγι για φέτος! Ακόμα και με την βροχή είχαν καλή απόδοση. Βέβαια όλα αυτά με το μπάικαλ που μου έχει δώσει την εντύπωση ότι πάει πολλά φυσίγγια που στην καραμπινα δεν μου αρέσουν!
*Σημειωτέον μέχρι τις 10 κράτησε το κυνήγι γιατί είχαμε και δουλειές σπίτι!Για μοναχικό περπατητό εγώ το θεωρώ καλή εικόνα απο πλευρας θηραμάτων!
Κοιτα στην τιμη που τα χει τα νιτρο αξιζουν τον κοπο..τα μαυρα ετσι κ ετσι! Μακαρι να αποδειχθει σταθερος και οχι ρεμπεσκες σαν αλλους!..για μενα εννοω, γιατι γενικοτερα ειναι αρκετα χρόνια στον χωρο και θα χει αποδειξει σαν κατασκευαστης αμα ειναι σταθερός ή οχι (απλα εγω δεν εχω εμπειρια με τα οσκαρ)Εξαιρετικά είναι Στέφανε,είναι πολύ δύσκολο το μοναδικό περπατητο,σε δουλεύουν κανονικά τα πουλιά!Και εμένα ρε φίλε το όσκαρ το μαύρο στο 682 πάει πολύ καλά στην καραμπίνα δεν. ...
Αναμενουμε εντυπωσεις απο kicks. Παυλο ειδες καποια διαφορα σε συγκριση με τα εργοστασιακα τσοκς;Ούτε μια τζούρα καφέ να μη με αφήσουν
![]()
Στεφανε εβρεχε συνεχεια? Η εκοβε κι ολας?Βοιωτία πρωινό καρτεράκι 2 πουλιά είδα, κανένα δεν κατάφερα! Σειρά είχε το περπάτημα με την ωραιότατη βροχή. 10 πουλάκια στο σύνολο θα γίνουν κοκκινιστά με ρύζι! Πήραμε και γιαννιώτικη φραντζόλα ζυμωτή και όλα κομπλέ! Η θερμοκρασία ήταν 8-10 βαθμούς, και τα oscar nitro δούλεψαν πολύ καλά μπορώ να πω! Οπότε για το μπαικαλάκι το κλειδώσαμε το φυσίγγι για φέτος! Ακόμα και με την βροχή είχαν καλή απόδοση. Βέβαια όλα αυτά με το μπάικαλ που μου έχει δώσει την εντύπωση ότι πάει πολλά φυσίγγια που στην καραμπινα δεν μου αρέσουν!
*Σημειωτέον μέχρι τις 10 κράτησε το κυνήγι γιατί είχαμε και δουλειές σπίτι!Για μοναχικό περπατητό εγώ το θεωρώ καλή εικόνα απο πλευρας θηραμάτων!
Τσοκ 1-3 σταθερο αν θυμαμε σωστά κ φυσιγγι υποτίθεται αρκετά συγκεντρωτικό..η καλύτερη προπόνηση..αυτός εισαι .Βοιωτία πρωινό καρτεράκι 2 πουλιά είδα, κανένα δεν κατάφερα! Σειρά είχε το περπάτημα με την ωραιότατη βροχή. 10 πουλάκια στο σύνολο θα γίνουν κοκκινιστά με ρύζι! Πήραμε και γιαννιώτικη φραντζόλα ζυμωτή και όλα κομπλέ! Η θερμοκρασία ήταν 8-10 βαθμούς, και τα oscar nitro δούλεψαν πολύ καλά μπορώ να πω! Οπότε για το μπαικαλάκι το κλειδώσαμε το φυσίγγι για φέτος! Ακόμα και με την βροχή είχαν καλή απόδοση. Βέβαια όλα αυτά με το μπάικαλ που μου έχει δώσει την εντύπωση ότι πάει πολλά φυσίγγια που στην καραμπινα δεν μου αρέσουν!
Τελικα πως της ειδες της τρυπες στο εργαλειο?Ούτε μια τζούρα καφέ να μη με αφήσουν
![]()
Σταθερη χαλαρη βροχουλα μεχρι τις 9, και μετα ψιχαλα κ εκοβε.. Αθήνα οταν γύρισα ειχε χαρα Θεου!Στεφανε εβρεχε συνεχεια? Η εκοβε κι ολας?
Κοιτα επειδή και η καραμπινα μου ειναι ελατηριου, στο θεμα ανακρουση ποτε δεν ειδα την τρελη διαφορα σαν οπλα! Απο φυσιγγι σε φυσιγγι τωρα...πες με αναισθητο αλλα δεν καταλαβαινω διαφορες στο κλωτσημα! Καποια φυσιγγια απλα βροντανε λογω πυριτιδας και με ενοχλουν στον ηχο! Οποτε αποψη για το κλωτσημα δυστυχως απο μενα δε θα βγαλεις σοβαρο....Τσοκ 1-3 σταθερο αν θυμαμε σωστά κ φυσιγγι υποτίθεται αρκετά συγκεντρωτικό..η καλύτερη προπόνηση..αυτός εισαι .
Πως τα είδες απο ανακρουση στο δικαννο?Δεν πρέπει να είναι κ απο τα πιο μαλακά φυσιγγια..