Καλώς ήρθες Μάριε, τι τσοκ έχει το όπλο σου και τι κυνήγι κάνεις στις τσίχλες ; (καρτέρι ή περπατητό)pedia kalispera exw ena oplo baikal IJ27 mpori kapios na me voithusi ligo me ta fisikia gia tsixla
tora ton agwrasa k den exw idia ti na tou vazw
efxaristw
Εχει γινει αυτο πολλες φορες ,απλως ο τοπος τροφης τους ειναι πολυ κοντα με την κουρνια .Πράγματι παράξενο όλα τα περιστερια θέλουν αρκετο φως για να κυκλοφορούν... Αλλά μπορεί κατι να τα σήκωσε ανθρωπινος παραγοντας και να αλλάξανε κουρνια
Καλησπέρα φίλε, με γειά το κανόνι! Καλύτερα να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες για να είναι ευανάγνωστες οι δημοσιεύσεις σου. Πρώτα από όλα προσπάθησε να εξοικειωθείς λίγο με το νέο όπλο σου, να το επωμίζεις σωστά και να σου κάθεται γενικώς καλά. Αν όλα αυτά πάνε καλά, τότε μπορείς σε γενικές γραμμές να χρησιμοποιήσεις στην τσίχλα είτε κάποιο σκοπευτικό φυσίγγι sporting 28 γρ πχ lambro sporting, είτε κάποιο άλλο κυνηγετικό φυσίγγι 30-32 γραμμάρια πχ lambro tordo σε νούμερο 8 ή 9. Στην πορεία μπορεί να δείς κ εσύ κάποιο φυσίγγι που μπορεί να σου πηγαίνει καλύτερα.pedia kalispera exw ena oplo baikal IJ27 mpori kapios na me voithusi ligo me ta fisikia gia tsixla
tora ton agwrasa k den exw idia ti na tou vazw
efxaristw
Καλησπέρα φίλε, λίγο άσχετο αλλα παλιά με αυτό το φυσίγγι που έχεις φωτογραφία στο προφίλ, το maionchi tordo, και το πλαγιόκανο του παππού μου, αχρωμίωτο 71 εκ τσοκ 1 κ 3 άστρα, έχω κάνει απίστευτες τουφεκιές σε τσίχλα. Είχα δοκιμάσει πάρα πολλά φυσίγγια τότε, αλλά το συγκεκριμένο ήταν τρομερό.5 (4 τσίχλες+1 κότσυφα) πουλάκια στο χέρι και 1 χαμένο κότσυφα το πρωί ο πατέρας μου σε περπατητό, άλλαξε 2 μέρη για να τα μαζέψει...
Φυσίγγι με τεράστια ιστορία στα ελληνικά (και όχι μόνο) κυνηγοτόπια και αμέτρητα θηράματα στο παλμαρέ του!Καλησπέρα φίλε, λίγο άσχετο αλλα παλιά με αυτό το φυσίγγι που έχεις φωτογραφία στο προφίλ, το maionchi tordo, και το πλαγιόκανο του παππού μου, αχρωμίωτο 71 εκ τσοκ 1 κ 3 άστρα, έχω κάνει απίστευτες τουφεκιές σε τσίχλα. Είχα δοκιμάσει πάρα πολλά φυσίγγια τότε, αλλά το συγκεκριμένο ήταν τρομερό.
Εχω κρατήσει νομιζω καποια φυσιγγια απο τότε. Εχω κρατήσει κ AZ-20 . Και σε τσίχλα με άλλο πλαγιόκανο πάλι τσοκ 1-3 είχα κάνει τρομερές τουφεκιές με πυρκάλ ideal το κόκκινο αλλα και το μαύρο. Και γι αυτά νομίζω κρίμα.Φυσίγγι με τεράστια ιστορία στα ελληνικά (και όχι μόνο) κυνηγοτόπια και αμέτρητα θηράματα στο παλμαρέ του!
Τεράστιο κρίμα που χάθηκε!