Αλέξανδρε NSI classica n9.5 για μένα το καλύτερο 32αρι ειδικά όταν χρησιμοποιείται με ανοιχτά τσοκ .Στα αρνητικά η τιμή του και η ανάκρουση του ειδικά σε δίκαννα χαμηλού βάρους.Φωτη ωραια σκοτωματα,τι φυσιγγια εριξες?
Αλέξανδρε NSI classica n9.5 για μένα το καλύτερο 32αρι ειδικά όταν χρησιμοποιείται με ανοιχτά τσοκ .Στα αρνητικά η τιμή του και η ανάκρουση του ειδικά σε δίκαννα χαμηλού βάρους.Φωτη ωραια σκοτωματα,τι φυσιγγια εριξες?
Aυτα παθενει οποιος ασχολειται με ιδιογομωση..Φωτη ωραια σκοτωματα,τι φυσιγγια εριξες?
Περικλή κάνεις λάθος εδώ, ήταν από τις καλύτερες για την ελιαη χειροτερη χρονια της ελιας για μια δεκαετια τουλαχιστον ηταν το 2016-2017 φιλε νικο........................
7 Ιανουαρίου του 17 χιόνισε δίπλα απτή θάλασσα, το καλοκαίρι του 17 δεν υπήρχε δακος, κυκλοκονια κ γλοιοσπορια, κι όλα αυτά επειδή τα καθάρισε το χιόνι εν τη γεννεσει... Χρονιές με κρύο έχουμε καρπό στις ελιές κ μαζί κ τσίχλες. Η ελιά θέλει κρύο, η τσίχλα θέλει κρύο, η τσίχλα δεν θέλει απαραίτητα ελιάΠερικλή κάνεις λάθος εδώ, ήταν από τις καλύτερες για την ελια
η χειροτερη χρονια της ελιας για μια δεκαετια τουλαχιστον ηταν το 2016-2017 φιλε νικο........................
Περικλή κάνεις λάθος εδώ, ήταν από τις καλύτερες για την ελια
7 Ιανουαρίου του 17 χιόνισε δίπλα απτή θάλασσα, το καλοκαίρι του 17 δεν υπήρχε δακος, κυκλοκονια κ γλοιοσπορια, κι όλα αυτά επειδή τα καθάρισε το χιόνι εν τη γεννεσει... Χρονιές με κρύο έχουμε καρπό στις ελιές κ μαζί κ τσίχλες. Η ελιά θέλει κρύο, η τσίχλα θέλει κρύο, η τσίχλα δεν θέλει απαραίτητα ελιά
εμας παιδια ολος ο καμπος ειχε 1 κιλο λαδι εκεινη την χρονιαΠερικλή, το '16 - '17 εδώ "χεστήκαμε" στις ελιές και στα λάδια πάντως...!!! (Και στα τσιχλοκότσυφα και στις τσαρτσάρες...!!!) Μερικά λιόδεντρα ήταν τόσο φορτωμένα με καρπό, που ήτανε "για σπάσιμο", όπως λέμε χαρακτηριστικά...!!! Όπως τα λέει και ο Ηλίας ήτανε, με τον οποίο είμαστε και γειτονάκια (νοτιοκεντρική Ρούμελη)...!!!
Τις τσαρτσαρες ο καιρός τις κράτησε στη Ρούμελη, τις καθήλωσε ο χιονιάς, δεν πέρασαν κορινθιακο και τουφεκαγανε μέχρι και τσοπάνη δες, γέμιζαν σακούλες με 80 τσαρτσαρες-κυργιαρινεςΠερικλή, το '16 - '17 εδώ "χεστήκαμε" στις ελιές και στα λάδια πάντως...!!! (Και στα τσιχλοκότσυφα και στις τσαρτσάρες...!!!) Μερικά λιόδεντρα ήταν τόσο φορτωμένα με καρπό, που ήτανε "για σπάσιμο", όπως λέμε χαρακτηριστικά...!!! Όπως τα λέει και ο Ηλίας ήτανε, με τον οποίο είμαστε και γειτονάκια (νοτιοκεντρική Ρούμελη)...!!!
ΠΤις τσαρτσαρες ο καιρός τις κράτησε στη Ρούμελη, τις καθήλωσε ο χιονιάς, δεν πέρασαν κορινθιακο και τουφεκαγανε μέχρι και τσοπάνη δες, γέμιζαν σακούλες με 80 τσαρτσαρες-κυργιαρινες
Περικλή θέλουμε πρόβλεψη για πρώτο 10ημερο Γενάρηεμας παιδια ολος ο καμπος ειχε 1 κιλο λαδι εκεινη την χρονια
ηταν η δευτερη χρονια τα τελευταια 30 χρονια που δεν μαζεψαμε καθολου....και οχι εμεις ολη η περιοχη
Π
Περικλή θέλουμε πρόβλεψη για πρώτο 10ημερο Γενάρη
θα τα πουμε στο αλλο θεμα αυτα...θα μας δειρουν σε αυτοΠ
Περικλή θέλουμε πρόβλεψη για πρώτο 10ημερο Γενάρη
Εγιναν πολλα ασχημα εκεινον τον γεναρη....απο παρα πολλους ...Τις τσαρτσαρες ο καιρός τις κράτησε στη Ρούμελη, τις καθήλωσε ο χιονιάς, δεν πέρασαν κορινθιακο και τουφεκαγανε μέχρι και τσοπάνη δες, γέμιζαν σακούλες με 80 τσαρτσαρες-κυργιαρινες
Ολα τα ευρω το.σκυλακι σου στην φωτο που σε κοιταει στα ματια.Απογευματινο καρτερακι για τσιχλιτσες με τον σπρινγκερακο μου και τα πουλια που πέρασαν ήταν αρκετά πολλά και περάσαμε ωραία...
![]()
11 στο χέρι και καμία χαμένη κλαμπανισα και 4.
![]()
Μπράβο Χρηστάρα,με το εργαλείο σου!!!Στον σπρινγκερακο αναφερομαιΑπογευματινο καρτερακι για τσιχλιτσες με τον σπρινγκερακο μου και τα πουλια που πέρασαν ήταν αρκετά πολλά και περάσαμε ωραία...
![]()
![]()
Ειπα και εγω!!!!μηπως εφαγες πολλες παπουλες!!!!Μπράβο Χρηστάρα,με το εργαλείο σου!!!Στον σπρινγκερακο αναφερομαι![]()
Γιάννη δεν τις τρώω εγώ τις παπουλες....άσε τους συντεκνους να τις τρωνεΕιπα και εγω!!!!μηπως εφαγες πολλες παπουλες!!!!![]()
Μπράβο Χρήστο...Θα τα πούμε μετά τις γιορτέςΑπογευματινο καρτερακι για τσιχλιτσες με τον σπρινγκερακο μου και τα πουλια που πέρασαν ήταν αρκετά πολλά και περάσαμε ωραία...
![]()
![]()
Δεν ξερω την τιμη του Φωτη αλλα τα αξιζει,τα πουλια απλα εσβησαν στον αερα.Κανενα ιχνος απο ντουφεκιαΑλέξανδρε NSI classica n9.5 για μένα το καλύτερο 32αρι ειδικά όταν χρησιμοποιείται με ανοιχτά τσοκ .Στα αρνητικά η τιμή του και η ανάκρουση του ειδικά σε δίκαννα χαμηλού βάρους.
Τασο αυτα για εσενα ειναι πρωινο,θελω να μου πεις τι νουμερο παπουτσιAυτα παθενει οποιος ασχολειται με ιδιογομωση..
Δεν γνωριζει τα εμπορικα φυσιγγια....![]()
Θα συμφωνήσω , εξαιρετικό. Συγκεντρωτικό γιαυτο θελει ανοιχτα τσοκ οπως λες , αλλα και παλι κλειστο ειναι. Γι αυτο με κέρδισε το BP classic n9 με τη μικρότερη ανάκρουση και τις 550 πιέσεις του .Αλέξανδρε NSI classica n9.5 για μένα το καλύτερο 32αρι ειδικά όταν χρησιμοποιείται με ανοιχτά τσοκ .Στα αρνητικά η τιμή του και η ανάκρουση του ειδικά σε δίκαννα χαμηλού βάρους.