Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έι! Τι γίνεται βρε σύντροφοι...; Κανείς δεν βγήκε σήμερα...; (Εγώ πάντως όχι.)
Εγώ έλεγα από το πρωί ότι θα πάω.
Κατά τις δύο, την έπεσα για ύπνο.
Στις τέσσερις ανοίγω μάτι......Δεν γ@μιεται.....Για μια τουφεκιά που θα ρίξω στο μισοσκόταδο.....σηκώθηκα και ήπια καφέ......
Τσίχλες έχει σίγουρα στο περίπτερο.

Η άποψη μου είναι ότι για εμάς τους Αθηναίους που κυνηγάμε στο πέρασμα του Αιγαίου καλό είναι να μην χάνουμε τον χρόνο μας σε πρωινό καρτέρι. Περπατητο και απογευματινό καρτέρι πιστεύω θα μας δώσουν κάποια πουλιά για να ευχαριστηθούμε κάπως την κάκιστη φετινή χρονιά.

Πήγα στο μαγαζί σήμερα και βρήκα αυτό
MDhEKD7.jpg

Ήταν πεσμένη στο παρτέρι και υποθέτω ότι χτύπησε στο τζάμι το βράδυ. Είναι και σχετικά ψηλή η τζαμαρία
tNj9REH.jpg

Άρχισαν οι μετακινήσεις; Μήπως να ανοίξω την πόρτα να μπαίνουν κατευθείαν στο ψυγείο; :p

Πήγα στο μαγαζί σήμερα και βρήκα αυτό
MDhEKD7.jpg

Ήταν πεσμένη στο παρτέρι και υποθέτω ότι χτύπησε στο τζάμι το βράδυ. Είναι και σχετικά ψηλή η τζαμαρία
tNj9REH.jpg

Άρχισαν οι μετακινήσεις; Μήπως να ανοίξω την πόρτα να μπαίνουν κατευθείαν στο ψυγείο; :p
καλο αυτο ,για να δουμε μην γινει κανα θαυμα.

φιλε παυλος δεν γνωρίζω για τους κομποταδες μεξιατες τι εγινε , αλλα στο μοδι στο ποταμι τιθορεα την κυριακη το πρωι ηταν πραγματικα νεκρα μετα όμως που κανα δυο παρεες ειξεραν καλα τον τοπο και περπατησαν σηκωνανε συνεχεια πουλια εγω εκανα 14 στο χερι με λιγο περπατημα περισσοτερο καρτερι και εάν ειχε κι αλλους περπατητούς θα τουφεκαγαμε περισσοτερο στις βρυσες .well done..hunter.1

φιλε παυλο το καταλαβαίνω οντως μαυρες το πρωι από το βουνο δεν κατεβηκε τιποτα νεκρα και εγω ειμουν απογοητευμενος και το σκεφτόμασταν να φυγουμε όμως τα πουλια ειχαν μεινει κατω στα βατα και μονο με περπατημα σηκονωντουσαν και τα περισσοτερα πηγαιναν δεντρο δεντρο και δεν ανεμιζαν εχεις δικιο πολύ δυσκολα τα πουλια εφετος.hunter..,,,,,.

Status
Not open for further replies.
Back