Περιοχή Ραμνούντας στον Μαραθώνα 2 ""ιεροκιχλιδες """ από ένα κοπαδακι 8-9 ατόμων συν 2 μικρές μας έκαναν παρέα στην επιστροφή μας
Τι βλέπω μάστορα...extreme τσοκάκια, φουλ πιστολέ κοντάκι...
Απολογουμαι!Τι βλέπω μάστορα...extreme τσοκάκια, φουλ πιστολέ κοντάκι...
Χάλασες μάστορα...χάλασες...
Με τις παλιοπαρέες που έχεις μπλέξει...στο τέλος...θα σε δω και με καμιά μαύρη πλαστικούρα για κοντάκι...να χάσω πάσα ιδέα...![]()
τουλάχιστο...Απολογουμαι!
Με πλαστικο,δεν υπαρχει περιπτωση να με δεις!!!
Καρτέρι Βασίλη..Μπράβο Αργύρη! Περπατητό ή καρτέρι?
Ηταν φωτια ο κουμπαρος!!!!!!!!!! μπαμ και κατω δευτερη δεν ειχε
Γεια σου ρε GregΜετά από αρκετή πίεση και δουλειά, επιτέλους από σήμερα και για 15 μέρες χωρίο, δουλειά στα χωράφια, κυνήγι και κάποια ξεγνοιασια!
Αναχώρηση για χωριό (Ορεινή Τριφυλία) πρωί πρωί και βρήκαμε τη φύση στα καλύτερά της.
image upload without registration
Μετά από κάποιες αγροτικές εργασίες στο κτήμα, ήρθε η ώρα για απογευματινό τσιχλοκάρτερο. Στη θέα του όπλου, ο μικρός (7 μηνών) εκστασιάστηκε, ο μεγάλος (11 χρονών) μάλλον φοβήθηκε πως θα τον έπαιρνα μαζί, καθώς είναι πολύ αδύναμος πια και αποφεύγει ακόμα και να βγαίνει από το κτήμα των 5 στρεμμάτων...
Παρά τις χαμηλές προσδοκίες πέρασαν κάποια πουλάκια στρωτά και ωραία από τις 4:45 έως και τις 5:30. Χωρίς αστοχίες και με το μικρό να τα βρίσκει όλα βγήκε ένα καλό για τα δεδομένα της χρονιάς αποτέλεσμα. Το highlight της ημέρας ένα κοπάδι αγριοπερίστερα που μου πέρασε ενώ ακόμα σχεδόν γέμιζα και με το μισό μου σώμα μέσα στο αμάξι... Με μια τριάρα έπεσαν 4 και ο σκύλος πέρασε από πάνω μου καθώς τον είχα στο πίσω κάθισμα από τη μανία του να απορτάρει!
Winchester Super X3 Field edition το όπλο, Carlsons LM choke, φυσίγγια ανάμικτα Lambro skeet και Lambro Sporting.
Αύριο πάλι... Προς το παρόν ύπνο δίπλα στη φωτιά...
![]()
Φίλε να τα χαιρεσαι απιστευτες φατσουλες .....Μετά από αρκετή πίεση και δουλειά, επιτέλους από σήμερα και για 15 μέρες χωρίο, δουλειά στα χωράφια, κυνήγι και κάποια ξεγνοιασια!
Αναχώρηση για χωριό (Ορεινή Τριφυλία) πρωί πρωί και βρήκαμε τη φύση στα καλύτερά της.
image upload without registration
Μετά από κάποιες αγροτικές εργασίες στο κτήμα, ήρθε η ώρα για απογευματινό τσιχλοκάρτερο. Στη θέα του όπλου, ο μικρός (7 μηνών) εκστασιάστηκε, ο μεγάλος (11 χρονών) μάλλον φοβήθηκε πως θα τον έπαιρνα μαζί, καθώς είναι πολύ αδύναμος πια και αποφεύγει ακόμα και να βγαίνει από το κτήμα των 5 στρεμμάτων...
Παρά τις χαμηλές προσδοκίες πέρασαν κάποια πουλάκια στρωτά και ωραία από τις 4:45 έως και τις 5:30. Χωρίς αστοχίες και με το μικρό να τα βρίσκει όλα βγήκε ένα καλό για τα δεδομένα της χρονιάς αποτέλεσμα. Το highlight της ημέρας ένα κοπάδι αγριοπερίστερα που μου πέρασε ενώ ακόμα σχεδόν γέμιζα και με το μισό μου σώμα μέσα στο αμάξι... Με μια τριάρα έπεσαν 4 και ο σκύλος πέρασε από πάνω μου καθώς τον είχα στο πίσω κάθισμα από τη μανία του να απορτάρει!
Winchester Super X3 Field edition το όπλο, Carlsons LM choke, φυσίγγια ανάμικτα Lambro skeet και Lambro Sporting.
Αύριο πάλι... Προς το παρόν ύπνο δίπλα στη φωτιά...
![]()
ΟΛΑ ΚΑΛΑ -Τζαμάτα!!!!...Μάλλον αυτό είναι και το πιο ωφέλιμο από ένα περπατητό κυνήγι στην τελική...! Πάνω απ' όλα η υγεία και η φυσική μας κατάσταση...!