Κώστα, εγώ πηγαίνω πιο ψηλά, προς Αγία Άννα, αν έχεις υπόψη σου. Δυστυχώς σε κάποια σημεία είναι λίγο δύσβατος ο τόπος αλλά έχει αρκετά πυκνά και κάποια συγκεκριμένα σημεία μαζεύουν πουλιά. Εγώ "ψάχνω" αρχικά μία περιοχή από google maps με το γεωφυσικό χάρτη και μετά πηγαίνω ψάχνοντας. Συνήθως πέφτω μέσα ως προς το αν κάνει το μέρος για πουλιά.Πευκενεα Μεγαρων σημερα, παρπατητο 2 ατομα 2 πουλια το ενα στον σακο. Χαλια μαυρα. Ευκαιριες για τουφεκια 3 σε 2μιση ωρες. Επι την ευκαιρια, ξερει κανεις αλλο μερος για περπατητο στα μεγαρα? ή και αλλου που μπορει να με ψευτοκαθοδηγησει για να μην παω τελειως στα τυφλα? Πχ θηβα αυλωνα ορχομενο λειβαδια
Καλημερα και απο εμενα, και καλη χρονια να εχουμε με υγεια πρωτα απο ολα...
Σημερινο περπατητο με τον φιλο μου, κανα 2ωρο, με αποτελεσμα 7 στο χερι εγω + 2 χαμενα, και αλλα 7 στο χερι ο φιλος μου, με 3-4 χαμενα...
καλα ηταν καναμε το κεφι μας...
![]()
και το πρωην Simson μου... χαρηκα που το πηρε ο φιλος μου, και εμεινε σε καλα χερια![]()
πολύ ωραία τα όπλα σας! Και ειδικά το πλάγιο... όλα τα λεφτά! Να χαίρεσαι να κυνηγάς!Καλημερα και απο εμενα, και καλη χρονια να εχουμε με υγεια πρωτα απο ολα...
Σημερινο περπατητο με τον φιλο μου, κανα 2ωρο, με αποτελεσμα 7 στο χερι εγω + 2 χαμενα, και αλλα 7 στο χερι ο φιλος μου, με 3-4 χαμενα...
καλα ηταν καναμε το κεφι μας...
![]()
και το πρωην Simson μου... χαρηκα που το πηρε ο φιλος μου, και εμεινε σε καλα χερια![]()
πολύ ωραία τα όπλα σας! Και ειδικά το πλάγιο... όλα τα λεφτά! Να χαίρεσαι να κυνηγάς!
Ρε παλικάρια μια ερωτηση εκτος θεματος αλλα επειδη εγραφε σε αυτο το θεμα ο Ευριπίδης απο κρητη γι αυτο γραφω εδω.
Εχει καιρο να γραψει ή μου φαινεται;
Αν ειναι θεμα επιλογης οκ.
Να μην επαθε τιποτα ο ανθρωπος.
Πρώτα απ' όλα σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία κι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.μια χαρά είναι όλα απλά δεν πολυγραφω για προσωπικούς λόγους οι οποίοι δεν είναι του παρόντος ν αναλυθούν.το σίγουρο είναι φέτος ότι τα καρτερια παρουσιάζουν πολύ φτώχεια και πάμε για 6-7 πουλάκια και αν.το θετικό είναι ότι μπορούμε και βγαίνουμε και απολαμβάνουμε όσοι έχουμε τη συντροφιά του σκύλου μαςΑυτην την απορια την εχω και εγωthink,αν ξερει καποιος κατι απο κρητη και θελει ας μας ενημερωσει
Εκλαψα!!!! Εχουν πόδια αυτοι! Εμεις ειμαστε κουτσοι! Ρε παιδι μου το πως κτλ τα ξερουμε οκ...ποιος ο λογος να γραφεις οποιος περπαταει βρισκει!κατι καουμπηδες που ανεβαζουν φωτο με πολλαα πουλια.
Έτσι τις βαράμε φίλε....οι καουμπόηδεςΚαλησπερα και καλη χρονια!
Ξηρονομη βοιωτιας σημερα δυο ατομα δυο τσιχλες. Μερος δυσκολο με πυκνες ελιες και οι τσιχλες f16. Ευκαιριες για εστω και μπηχτη τουφεκια 4. Δεν ξερω που βαρανε τσιχλες στην αττικοβοιωτια κατι καουμπηδες που ανεβαζουν φωτο με πολλαα πουλια.
Ωραια στιγμιοτυπα...!!! Ετσι παιρνεις πουλια...οταν τα βλεπεις για δυο μετρα απο ελια σε ελια δεν τουφεκιζονται.Έτσι τις βαράμε φίλε....οι καουμπόηδες
Και έτσι....
Και έτσι....!