Τα τσιχλακια ειναι φοβερο κυνηγι και αν εχει χορταινεις τουφεκιες, τα μπλε πουλακια ειναι καλα αν εχεις ηρεμιστκα μαζι...ασχολησου εσυ με τα μπλε πουλακιακαι ασε εμας τα μικρα τα παιδακια να παιζουμε με τα τσιχλακια
![]()
Ωραία η .....Γιουβέντους* σουΕιπα να βγαλω προχθες την Γρια ....
η granny ειναι τις γυναικας κληροδοτιμα απο τον παππου τις εγω απλα τι γυαλιζωΩραία η .....Γιουβέντους* σουΝικόλα.
76 πόντους ειναι η κάνη (?) και με τι τσοκ;
* Vecchia Signora - Γηραιά Κυρία επι το ...καθωςπρεπότερο![]()
δεν ετυχε να δω τι κανει σε θυραμα ακομα Νικο αλλα το καλοκαιρι στο σκοπευτηριο που ειχα ριζει 2 πουλες ειχα γουσταρα πολυ κατι μακρυνες τραβερσεςΤο θέμα είναι σε αποδοση κανης γλεντανε πολλά νεαρά κοριτσακια
Έχεις πολύ ωραία γρια Κώστα.
ΝικολαςΚώστα.
Μια χαρά σκάνε και με 10αρακια, αρκεί να τον πετυχουμε γεματα.
Νικόλα το καλό σημάδι για να γίνει θα πρέπει τα πουλιά να έρχονται στρωτα κατ' αρχήν κι επίσης να έχεις περιθώριο να τουφεκισεις. Δεν το έγραψα παραπάνω αλλά πρόκειται για κλειστό καρτέρι που το απόγευμα τα πουλιά εμφανίζονται απότομα και δεν έχεις πολύ χρόνο να τραβήξεις το όπλο σωστα, γιατί μετά μπαίνουν στο πυκνό. Να μου πεις κάτσε σε πιο καθαρό μέρος... Έλα που έκατσα όμως και δεν περνούσαν από κει...Οσες τουφεκιές όμως ήταν σε σωστές αποστάσεις κι όχι μες στα μούτρα μου έβλεπα ότι δεν τα έκοβε εύκολα. Το ίδιο πρόβλημα είχε και συνάδελφος πιο κάτω που έλεγε στον φίλο του ότι τα φυσίγγια δεν έκοβαν. Η θερμοκρασία ήταν χαμηλή είναι αλήθεια. Από -2 έως 2 η μέγιστη. Το θέμα σκοπεύσης των τσιχλοκοτσυφων το έχω ξεπεράσει διότι τα κυνηγώ ανελλιπώς 25+ χρόνια τώρα...Αυτό ακριβώς ισχυρίστηκα κι εγώ Bill λίγο πιο πάνω...! Οπότε ας επικεντρωθούμε πρωτίστως στο... καλό σημάδι...!!! Και τότε... οι επιτυχίες δεν θ' αργήσουν, είτε πρόκειται για κότσυφες, είτε για οτιδήποτες άλλο...!!!
Νικόλα το καλό σημάδι για να γίνει θα πρέπει τα πουλιά να έρχονται στρωτα κατ' αρχήν κι επίσης να έχεις περιθώριο να τουφεκισεις. Δεν το έγραψα παραπάνω αλλά πρόκειται για κλειστό καρτέρι που το απόγευμα τα πουλιά εμφανίζονται απότομα και δεν έχεις πολύ χρόνο να τραβήξεις το όπλο σωστα, γιατί μετά μπαίνουν στο πυκνό. Να μου πεις κάτσε σε πιο καθαρό μέρος... Έλα που έκατσα όμως και δεν περνούσαν από κει...Οσες τουφεκιές όμως ήταν σε σωστές αποστάσεις κι όχι μες στα μούτρα μου έβλεπα ότι δεν τα έκοβε εύκολα. Το ίδιο πρόβλημα είχε και συνάδελφος πιο κάτω που έλεγε στον φίλο του ότι τα φυσίγγια δεν έκοβαν. Η θερμοκρασία ήταν χαμηλή είναι αλήθεια. Από -2 έως 2 η μέγιστη. Το θέμα σκοπεύσης των τσιχλοκοτσυφων το έχω ξεπεράσει διότι τα κυνηγώ ανελλιπώς 25+ χρόνια τώρα...
2 πρέπει να είναι.. γιατι εμενα γράφει ** και ειναι σαν 3.... Έτσι λέει η μαμά μπραουνινγκ.. δεν το έχω μετρησει αλλά μου φαίνεται στενή για 3.
Το θέμα είναι σε αποδοση κανης γλεντανε πολλά νεαρά κοριτσακια![]()
Xaxaxaxaxaxa σορρυΝικολας![]()
Δεν λεω ποια ειναι καλυτερη ή χειροτερη απλα η καινουρια A5 δεν εχει καμια μα καμια σχεση με την παλια.Θρυλικό μοντέλο αυτογεμούς...!!! Έχει πουλήσει πάααααααααρα πολλά κομμάτια σε ολόκληρον τον κόσμο και έχει αποδείξει περίτρανα την αντοχή και αξιοπιστία της...!!! Σήμερα δε, θεωρείται συλλεκτικό...!!!
Πρόσφατα την αναβίωσε ο βέλγικος κολοσσός, με αισθητά βελτιωμένη εργονομία και χωρίς, φυσικά, μηχανισμό ελατηρίου, μα αδρανείας (πολύ καλύτερα έτσι: ακόμη πιότερο απλή και άρα πιο αξιόπιστη και λειτουργική)...!!! Κατασκευάζεται, όπως όλα τα Browning εδώ και πάρα πολλά χρόνια (εκτός απ' τα χειροποίητα Browning: αυτά γίνονται στο Βέλγιο, στην FN), στην Ιαπωνία, στο εργοστάσιο της Miroku (επίσης σημαντικό όνομα στα όπλα)...!!! Και το "made in Japan" κρύβει κι αυτό τη δική του σημασία...!!!![]()
Τα μαρκαρισμα της ειναι2 πρέπει να είναι.. γιατι εμενα γράφει ** και ειναι σαν 3.... Έτσι λέει η μαμά μπραουνινγκ.. δεν το έχω μετρησει αλλά μου φαίνεται στενή για 3.
Το θέμα είναι σε αποδοση κανης γλεντανε πολλά νεαρά κοριτσακια![]()
Ακριβώς αυτο.Τα μαρκαρισμα της ειναι
* = Full
** = Demi
*** = Cylinder
Δεν λεω ποια ειναι καλυτερη ή χειροτερη απλα η καινουρια A5 δεν εχει καμια μα καμια σχεση με την παλια.