Κολλησε σε λασπη η χιονι? Αληθεια προς Καπανδριτι εριξε πραμα?Καλημέρα βγήκα ΒΑ Αττική καιρός ιδανικός πουλιά άφαντα.
Κόλλησα και με το ΙΧ με ξεκολλησε οδική μαμομερα για μένα σημερα
Κολλησε σε λασπη η χιονι? Αληθεια προς Καπανδριτι εριξε πραμα?Καλημέρα βγήκα ΒΑ Αττική καιρός ιδανικός πουλιά άφαντα.
Κόλλησα και με το ΙΧ με ξεκολλησε οδική μαμομερα για μένα σημερα
Κολλησε σε λάσπη.Κολλησε σε λασπη η χιονι? Αληθεια προς Καπανδριτι εριξε πραμα?
Τωρα στην ταλαιπωρια σ πανω καθομαι και σε ζαλιζω, αλλα παντα ειχα απορια: αμα κολλησεις σε χωραφια, πως βγαζεις ακρη με την οδικη για το που θα σε βρει? Με συντεταγμενες απο google maps?Λάσπη χιόνι είχε μόνο στη ράχη της Μαλακάσας κανονικοτατα
Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά σε όλους.Η άποψη μου είναι ότι ανεβάζοντας φωτογραφίες προκαλούμε τον κάθε είδους κομπλεξικο να μας σχολιάσει αρνητικά.Πιστευω οτι αν μέναμε στις πληροφορίες οι οποιες σίγουρα ειναι αναγκαίες μεταξύ μας θα ήταν πολύ καλύτερα.Αλωστε δεν χρειάζεται να αποδειξουμε τίποτα σε κανέναν.Προς Θεού μην παρεξηγηθεί κανείς!! Καταθέτω απλά την άποψη μου και τίποτα αλλοΤωρα που θα φαμε την απαγορευση μεχρι και στο Κορωπι που δεν ειδαν χιονι ουτε μ κυαλια, βλεπω να μιλαμε μονο για ελαιοδεντρα!!!! Ο μεγαλυτερος εχθρος του κυνηγου ειναι το φβ! Γαργαλανε το θεμα απαγόρευση μονοι τους απο την προηγουμενη εβδομαδα....απορω γινεται σκοπιμα αυτη η προβοκατσια η απλα είναι βλακες?
Σου εστειλα προσωπικο..πες με τρελο αλλα δε γραφω πλεον σε δημοσιο διαλογο γ τετοια...γιατι ακουσες κατι?
Στέφανε δε με ζαλίζεις καθόλου.Τωρα στην ταλαιπωρια σ πανω καθομαι και σε ζαλιζω, αλλα παντα ειχα απορια: αμα κολλησεις σε χωραφια, πως βγαζεις ακρη με την οδικη για το που θα σε βρει? Με συντεταγμενες απο google maps?
Περαστικα φιλε!Στέφανε δε με ζαλίζεις καθόλου.
Είχα μείνει κοντά σε άσφαλτο στρωμένο δρόμο.
Ειμασταν σε ανοιχτή γραμμή στο κινητό από όταν μπήκε σε κάποιο γνωστό κεντρικό σημείο μέχρι να φτάσει σε μένα.
Στο τέλος του έριξα και μια ντουφεκια στον αέρα για να προσανατολιστει.
Μου λέει τέτοια περίπτωση δεν μου έχει τύχει ξανά χαχαχαχχαχα βράσε και άσε.
Πρέπει να πάρω ένα Jimny το συντομότερο.πλακα είναι ότι μόλις βγήκα από ένα κρυωμα που με ταλανιζε 7-8 μέρες και βράχηκα μέχρι το κόκκαλο και με ξαναβλέπω ταβλα
Τωρα που θα φαμε την απαγορευση μεχρι και στο Κορωπι που δεν ειδαν χιονι ουτε μ κυαλια, βλεπω να μιλαμε μονο για ελαιοδεντρα!!!! Ο μεγαλυτερος εχθρος του κυνηγου ειναι το φβ! Γαργαλανε το θεμα απαγόρευση μονοι τους απο την προηγουμενη εβδομαδα....απορω γινεται σκοπιμα αυτη η προβοκατσια η απλα είναι βλακες?
Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά σε όλους.Η άποψη μου είναι ότι ανεβάζοντας φωτογραφίες προκαλούμε τον κάθε είδους κομπλεξικο να μας σχολιάσει αρνητικά.Πιστευω οτι αν μέναμε στις πληροφορίες οι οποιες σίγουρα ειναι αναγκαίες μεταξύ μας θα ήταν πολύ καλύτερα.Αλωστε δεν χρειάζεται να αποδειξουμε τίποτα σε κανέναν.Προς Θεού μην παρεξηγηθεί κανείς!! Καταθέτω απλά την άποψη μου και τίποτα αλλο
Με τετρακινηση ξεμπερδευεις απο τετοια θεματα
Το λέω και το φωνάζω συνέχεια ,μην γινεστε μελοι σε ομάδες στο fb έχει μαζευτεί πολύ βλακεια. !!Τωρα που θα φαμε την απαγορευση μεχρι και στο Κορωπι που δεν ειδαν χιονι ουτε μ κυαλια, βλεπω να μιλαμε μονο για ελαιοδεντρα!!!! Ο μεγαλυτερος εχθρος του κυνηγου ειναι το φβ! Γαργαλανε το θεμα απαγόρευση μονοι τους απο την προηγουμενη εβδομαδα....απορω γινεται σκοπιμα αυτη η προβοκατσια η απλα είναι βλακες?
Φιλε θα επρεπε απο μονος σου να μην θες να πας σε ενα μερος με χιονοστρωση ,και οχι να περιμενεις να στο απαγορευσει καποιος......Για Μοδι ελεγα το σκ αλλα με τα καραγκιοζακια και τις απαγορευσεις περαστικα μου!
Νομιζω οτι εχουμε
πιασει πατο φετος,δεν υπαρχουν χειροτερα απο αυτα.
Το εχω ξαναπει.......Η ελπιδα πεθαινει τελευταια αρκει Ελπιδα να μην λενε την πεθερα σου...Τώρα το διαπίστωσες αυτό βρε Άλεξ...;![]()