Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λογικά θα έχει πασπαλά αλλά το θέμα είναι πως θα φτάσεις ορεεεε :D:D
Από πριν τα Παλαιοκουνδουρα στις ανηφορες θα είναι φουλ στον παγο ;);)
Σημερα μεσα και αυριο μεσα??Θα μου στριψει στο τελος.ψηνεσαι για ενα περπατητο
αυριο στον Βοτανικο κηπο?.sarcastic.

Το απόγευμα μίλησα τηλεφωνικός με τον Θηροφυλακα Θηβών
Από Ασωπία μέχρι Σκούρτα -Πανακτο κτλ
όλα είναι φουλ στο χιόνι άρα και απαγορευτικά
Οπότε αύριο θα πέσει ύπνος
Άρα και Μαυρομματι Βάγια θα ναι απαγορευμένο.

Καλησπέρα,
μία και δεν είχε χιόνι σήμερα εδώ, αποφασίστηκε μικρή εξόρμηση για περπατητό. Τα πουλιά ήταν πάλι ελάχιστα, διασταυρώθηκα μόνο με κάτι γουρουνάδες, χαιρετηθήκαμε και έφυγα μακριά dg.. 5 τουφεκιές σε τέσσερα πουλιά, δύο στο σακίδιο, εξαιρετική κάρπωση για φέτος! Βέβαια η μέρα ήταν υπέροχη με κρύο φρέσκο αέρα και σχετική λιακάδα με λίγα σύννεφα. Στις φωτογραφίες φαίνεται ο τόπος χωρίς χιόνι. Περιοχή παραλιακή Φωκίδα.

ΣΙΜ
Το απόγευμα μίλησα τηλεφωνικός με τον Θηροφυλακα Θηβών
Από Ασωπία μέχρι Σκούρτα -Πανακτο κτλ
όλα είναι φουλ στο χιόνι άρα και απαγορευτικά
Οπότε αύριο θα πέσει ύπνος
ΑΠΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΜΕΡΙΑ ΧΑΜΙΛΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΞΕΡΗ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΟΚΑΛΙΨΗ

Δεν πειράζει Νικόλα εσύ είσαι όλη την σεζόν από τους προνομιούχους της υπόθεσης :):).hunter.1.hunter.1
αλίμονο σε εμάς που μια Κυριακή μας έμεινε και αυτή θα λουφαξουμε σαν τα κατσουλια :(:(
Δεν βαριέσαι βρε Κώστα μου...! Καλά να 'μαστε...! Ένα χόμπυ είναι μόνο...!
Καλή Χρονιά να έχεις, με υγεία πάνω απ' όλα...!!!

Κορινθία σήμερα επιτέλους μια καλή ημέρα με αρκετές τσίχλες και 3-4 μπεκάτσες μέσα και γύρω από περιβόλια σε χαμηλό σχετικά υψόμετρο. Δυστυχώς η καραμπίνα με πρόδωσε αρκετές φορές με τη γλώσσα να μένει ανεβασμένη με το 2ο φυσίγγι και να πρέπει να τραβάω πίσω και να αφήνω το κλείστο για να ολοκληρωθεί ο κύκλος. Καμιά ιδέα για το τί μπορεί να φταίει και πώς διορθώνεται (beretta urika 2);
Μήπως είναι κάτι σαν κι αυτό εδώ...; http://oplognosia.com/?p=10712 (2η ερώτηση - απάντηση...)
Πάντως όπως και να 'χει, τράβα το σε έναν οπλουργό...! Νομίζω θα 'ναι κάτι εύκολα επισκευάσιμο...!

Χαμηλα Οινοη ξερεις τι γινεται πατριδα??
Πολλή νέκρα η οινοη φέτος... δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι τις τελευταίες μέρες.
Πριν 2 εβδομάδες νεκρα και κάποιοι έριχναν τριαρες και πεντάρες συνέχεια. Δεν ξέρω αν δοκιμαζαν όπλο ή απλά έπαιζαν αλλά είχαν σπάσει τα νεύρα ολων.

Πριν 2 εβδομάδες νεκρα και κάποιοι έριχναν τριαρες και πεντάρες συνέχεια. Δεν ξέρω αν δοκιμαζαν όπλο ή απλά έπαιζαν αλλά είχαν σπάσει τα νεύρα ολων.
Απο χαμηλα στα αρχαια τις ακουγες τις ντουφεκιες?

Κορινθία σήμερα επιτέλους μια καλή ημέρα με αρκετές τσίχλες και 3-4 μπεκάτσες μέσα και γύρω από περιβόλια σε χαμηλό σχετικά υψόμετρο. Δυστυχώς η καραμπίνα με πρόδωσε αρκετές φορές με τη γλώσσα να μένει ανεβασμένη με το 2ο φυσίγγι και να πρέπει να τραβάω πίσω και να αφήνω το κλείστο για να ολοκληρωθεί ο κύκλος. Καμιά ιδέα για το τί μπορεί να φταίει και πώς διορθώνεται (beretta urika 2);

Μήπως είναι κάτι σαν κι αυτό εδώ...; http://oplognosia.com/?p=10712 (2η ερώτηση - απάντηση...)
Πάντως όπως και να 'χει, τράβα το σε έναν οπλουργό...! Νομίζω θα 'ναι κάτι εύκολα επισκευάσιμο...!
το πρόβλημα είναι η γλώσσα και συμβαίνει στο μοντέλο αυτό της beretta
λύση βρήκαν πολλοί με αντικατάσταση της από γλώσσα 390
έχει συζητηθεί εδώ αλλά δεν θυμάμαι πότε και σε ποιό τόπικ
http://www.oplognosia.com/ea/ea198.php

Παίζει να 'ριχναν και στα τσόνια...!!! Και τα μυαλά, στα... "κάγκελα"...!!! .terror.

Last edited:
ναι πηγε ανθρωπος δικος μου να δει εαν εβαλε πουλια ενα σημειο ,να παει το πρωι να ψαξει με το κουταβι που εχουμε βγαλει φετος..και πεφτανε οι 3αρες πυροβολικο...για καρτερι μπεκατσας μιλαω ε...
Περικλή εκεί δεν έχει θυροφυλακη; μια τσάρκα να κάνουν και να μαζέψουν δυο-τρεις να δεις πως θα κλάσουν μπάμιες οι (περισσότεροι) λιγουριδες ..

Last edited:
Τώρα που λέτε για καρτέρι μπεκατσες δέχθηκα έλεγχο στο ένα απογευματινό στην Αρκαδία από τη θηροφυλακη. Μου συνέστησε να μην κάτσω μέχρι αργά λέγοντας μου ξέρεις γιατί στο λέω για την μπεκατσα. Η ώρα ήταν περίπου 5 μιση του λέω σε 10 λεπτά θα φυγω. Φεύγει προς τα κάτω με το αυτοκίνητο. Πραγματικά περίπου 5:40 μάζεψα να φύγω σηκώνω το κεφάλι μου και περνάει η μπεκατσα περί τα 50 μέτρα στο πλάι μου, την ώρα που τη χάζευα και τη χάνω απ τα μάτια μου ακούω μια 3αρα από πιο πάνω. Φτάνω στο αμάξι κι ο θηροφυλακας ξαναγύρισε με χαιρετάει και πάει και τη στήνει κρυμμενος παραδιπλα από το αμάξι του τύπου και τον περίμενε να κατέβει. Κοινώς μάλλον την π....ισε...ο τυπάκος.
Καλύτερο θα ήταν να του κόψει και τα τέσσερα λάστιχα του αληταρα.

Status
Not open for further replies.
Back