Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
πριν την απαγόρευση είχα ανέβει και κυνηγήσει αγριογούρουνο φάσσα,,,με είχε φιλοξενήσει μια Αλβανίδα καθηγήτρια πελάτισα μου ( μπορείς να την πεις και καθηγήτρια του σεξ .sarcastic. )
Και θέλεις να πιστέψουμε ότι κυνήγησες αγριογούρουνο και φάσσες ... ... ???? o_O
think .bye2. .sarcastic..fool.

με είχε φιλοξενήσει μια Αλβανίδα καθηγήτρια πελάτισα μου ( μπορείς να την πεις και καθηγήτρια του σεξ.sarcastic.
Στέλιο πήγε το μο(υ)νόβολο σύννεφο.sarcastic.
Ώπα ρε Παυλάρα!!! Κατούρα και λιγάκι βρε παιδί μου...!!! Μην όλο....sex hard....!!!

(Πλάκα κάνω...)

5 χρόνια απαγόρευση στην Αλβανία,,,διανύουν τον 4ο χρόνο τώρα,,,πριν την απαγόρευση είχα ανέβει και κυνηγήσει αγριογούρουνο φάσσα,,,με είχε φιλοξενήσει μια Αλβανίδα καθηγήτρια πελάτισα μου ( μπορείς να την πεις και καθηγήτρια του σεξ .sarcastic. )
Για καμιά Φάσσα και κάνα γουρούνι πηγές ή σε έφαγε το πηγάδι?

Εγώ, δυστυχώς, δεν έχω μάθει κάτι επίσημο... Δεν έχω ρωτήσει καν δηλαδή...
Μπορεί όμως να γνωρίζει κάποιος άλλος συνάδελφος...
Όπως και να 'χει το πράμα, μ' ένα τηλεφωνάκι στους αρμόδιους κυνηγετικούς συλλόγους, θηροφύλακες ή και Δασαρχείο, θα μάθουμε εύκολα για τυχόν επίσημη απόφαση...

Last edited:
Απογευματινό σήμερα Δυτική Αττική χωρίς χιόνια είχε κάτι πουλάκια, πήρα τέσσερα στο χέρι και δύο χαμένα! Φυσίγγια τσίχλα super kill ωραία σκοτώματα αλλά με στραβώσανε αρκετές φορές όταν πέταγε τον κάλυκα μου έμπαινε μπαρούτι στα μάτια!!!

Τελικά παρότι αύριο έχω ρεπο η γρίπη θα με κρατήσει μέσα. Ούτως η άλλως οι καθημερινές είναι ολίγον τι ξενέρωτες για κυνήγι ειδικα μακριά... Οπότε καθαρισμός οπλισμού αύριο.
Οντως οι καθημερινες ειναι λιγο ξενερωτες αλλα μονο οταν ζεις στην Αθηνα! Να τους βλεπεις ολους τρελαμενους πρωι πρωι να τρεχουν να προλαβουν, κινηση στην επιστροφη, εχει και κινηση στην υπαιθρο με τους αγροτες, ειναι λιγο ξενερωμα! Στην επαρχια αλλαζει το πραμα...

Οντως οι καθημερινες ειναι λιγο ξενερωτες αλλα μονο οταν ζεις στην Αθηνα! Να τους βλεπεις ολους τρελαμενους πρωι πρωι να τρεχουν να προλαβουν, κινηση στην επιστροφη, εχει και κινηση στην υπαιθρο με τους αγροτες, ειναι λιγο ξενερωμα! Στην επαρχια αλλαζει το πραμα...
Η επαρχία και η ζωή της είναι άλλο πράγμα φιλε καλά τα λες. Το έζησα για λίγο στη Βυτινα και πραγματικά οι καθημερινές θυμίζουν Κυριακές. Χαλαρή ζωή και κυρίως κυνήγι 10 λεπτά απ το σπίτι, μηδέν έξοδα μηδέν ταλαιπωρία και περισσότερα θηράματα...

ΧΘΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΡΤΕΡΙ 3 ΑΤΟΜΑ 45 ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ 10 ΧΑΜΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΕΦΑΓΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ. ΕΙΧΑ ΣΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΥΤΙΑ NSI CLASSICA 7,5. ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΩ(ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ) ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΗΡΑΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΛΗΜΥΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΦΕΥΓΑΝ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΦΤΑΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ.....

ΧΘΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΡΤΕΡΙ 3 ΑΤΟΜΑ 45 ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ 10 ΧΑΜΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΕΦΑΓΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ. ΕΙΧΑ ΣΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΥΤΙΑ NSI CLASSICA 7,5. ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΩ(ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ) ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΗΡΑΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΛΗΜΥΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΦΕΥΓΑΝ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΦΤΑΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ.....
Τι καιρό είχε όταν κυνηγούσες Πέτρο;

Γράφε με μικρά σε παρακαλώ :)

Status
Not open for further replies.
Back