Εγώ το έχω κάνει , παλιότερα προ Κένταυρου ώστε να απευθυνθώ σε συγκεκριμένο ,βέβαια δεν ήρθε κανεις. Μου εξήγησαν ομωσ ότι οι αρμόδιοι της περιοχής βρίσκονται μακριά σε άλλο κομμάτι.
Κατάφερα όμως το επόμενο σ/κ να ελέγξουν εμένα

Εγώ το έχω κάνει , παλιότερα προ Κένταυρου ώστε να απευθυνθώ σε συγκεκριμένο ,βέβαια δεν ήρθε κανεις. Μου εξήγησαν ομωσ ότι οι αρμόδιοι της περιοχής βρίσκονται μακριά σε άλλο κομμάτι.
Κατάφερα όμως το επόμενο σ/κ να ελέγξουν εμένα
στο απέναντι λοφακι παίζανε,όχι ένα ούτε δυο αλλά τέσσερα κασετόφωνα
Δεν αλλάζει η κατάσταση δυστυχώς
ρε γαμωτο να βάζουν κασετόφωνο μέχρι κ στην τσίχλα είναι ότι πιο γελοίο υπάρχει..ρεζιλίκι μεγάλο..
ΚΛΗΣΗ στη ΘΥΡΟΦΥΛΑΚΗ (ή δασοφυλακή) ΠΑΡΑΥΤΑ!!! Έχει παραγίνει το κακό αυτό με τις ηχομιμητικές συσκευές...!!!
Σχεδόν τίποτα σήμερα...χθες το βράδυ ψιχαλισε και σήμερα δυνατό αέρα!5 στο χέρι και μια χαμένη!
ο κράχτης και συνεχίζει κανονικά όπως βλέπω. Και από ΘΡΑΣΟΣ .....περίσσιο, όπου κι αν είναι οποίος κι αν είναι δίπλα τους,το μηχάνημα στο τέρμα.
Φιλε αυτοι με τα κασετοφωνα, ειναι μονιμοι καθε μερα, ετσι μου ερχεται να παρω τηλ. το δασαρχειο!![]()
Δεν ειναι λυσεις αυτες!!!!είχα διαβάσει παλιότερα ένα φίλο εδώ ( δεν θυμάμαι ποιόν ) ο οποίος έλεγε ότι αφού του τα κάνανε τσουρέκια για μερικές ημέρες , πήγε χωρίς να μιλήσει σε κανέναν και τουφέκισε το κασετοφωνάκι.![]()
Δεν ειναι λυσεις αυτες!!!!
Δεν αργει να γινει το κακο!!
Με το νομιμο τροπο κι οτι ηθελε προκυψει!
Oντως ηθελα να ρωτησω και εγω επ' αυτου. Στη περιοχη που κυνηγαω στα μπασιματακια ειναι μια κλασσικη παρεα που βαει καθε φορα κασετοφωνο και τα μαμαει οποτε εχει και περιμεεεεεενεις εσυ να δεις πουλι.
Αμα ειδοποιησω δασαρχειο-θηροφυλακη θα ερθουν ή θα με γραψουν κατακεντρα?
Πολύ σωστός ο μαστοραςΔεν ειναι λυσεις αυτες!!!!
Δεν αργει να γινει το κακο!!
Με το νομιμο τροπο κι οτι ηθελε προκυψει!
Μην τους τη χαρίζετε,πάρτε κατευθείαν τηλέφωνο, έρθει δεν έρθει η θηροφυλακή.
Και μετα τα βαζουν και στο φατσοβιβλιο για να το παιξουν μαγκες και καρφωνονται μονη τους γιατι πολυ απλα δεν ειχε περασμακαι νααα τα like απο κατω
πολυ γελιο αυτη οι ανθρωποι
![]()
είχα διαβάσει παλιότερα ένα φίλο εδώ ( δεν θυμάμαι ποιόν ) ο οποίος έλεγε ότι αφού του τα κάνανε τσουρέκια για μερικές ημέρες , πήγε χωρίς να μιλήσει σε κανέναν και τουφέκισε το κασετοφωνάκι.![]()
Χτες Ο καλυτερος εκανε 17 πουλακια,β.αττικη σε υψομετρο 800μ, συνηθως τουφεκαμε με 5* και χτες βαλαμε 2* και 8νουμερο!!!!! Προτογνωρο για τα καρτερια μας που κυνηγαω 20χρονια!!!!!Δηλ.τα πρωτα καρτερια ποσα πηραν? Βορια,αττικη? Νοτια? Ανατολικα? Δυτικα? Που μπηκαν τοσα πουλια?
Το θέμα είναι αυτόν που θα πιάσουν να μην μπορέσει να ξανά κυνηγήσει(έστω για ένα μεγάλο χρονικό διαστημα)να είναι τέτοιες οι κυρώσεις ώστε η ζυγαριά στο μυαλό τους να αλλάξει πλευράΚάν' το εσύ, και αν αυτοί είναι σωστοί στα καθήκοντά τους ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ...!!! Κάποτε θα έλθουν, εάν επαναλαμβάνεται το "σκηνικό" αυτό, και τότε, θα τους "βγει ξινό"...!!!
Αυτό το έχει κάνει φίλος,μας το είπε τις προάλλες στου Παρδαλάκη. Είχε πάει για τσίχλες κάπου εδώ Αττική και το άκουγε το μηχανάκι και όλα τα πουλιά τράβαγαν στο συγκεκριμένο μέρος.Πάει "δίπλα τους" και άρχισε να πυροβολεί και αυτός και του λένε ρε φίλε εδώ είμαστε εμείς τι κάνεις; Τι κάνω λέει; και βλέπει το μηχανάκι κρεμασμένο,από ένα δεντρούλι και ρωτάει δικό σας είναι; όχι ο ένας,όχι ο άλλος και και και... και στο τέλος αφού δεν είναι κανενός δεν χρειάζεται τους λέει και το πυροβολεί. Σηκώνεται και φεύγει κύριος και κανείς τους δεν αντέδρασε.είχα διαβάσει παλιότερα ένα φίλο εδώ ( δεν θυμάμαι ποιόν ) ο οποίος έλεγε ότι αφού του τα κάνανε τσουρέκια για μερικές ημέρες , πήγε χωρίς να μιλήσει σε κανέναν και τουφέκισε το κασετοφωνάκι.![]()
2* στην πυκναδούρα που κυνηγάς?? άντε και εσύ έχεις σκύλο.... οι άλλοι τις βρήκαν??και χτες βαλαμε 2*!!!!