Αν και off topic τολμώ να ρωτήσω:Η "καλη" μερα απι το πρωι φαινεται. Ή μηπως πιο νωρις; Παρασκευη μεσημερι και στην δουλεια γινεται της τρελης. Πολυ δουλεια, πολλα νευρα και μερικοι τσακωμοι, συνθετουν ενα σκηνικο εκρηκτικο. Απο τις 7:00 το πρωι μεσα στην τρελα και η ωρα εχει φτασει 18:00. Επιτελους τελειωσα. Εκει που γυρναω με τον προαστιακο μου καρφωνεται η ιδεα οτι εχω κανει λαθος μια δηλωση. Οι κωδικοι ειναι στο γραφειο και γι' αυτο ξανα πισω. Το δρομολογειο ειναι Ανω λιοσια - Κορωπι. Ξεμπλεκω στις 10:00 και κανονιζω με τον ξαδερφο μου να παμε μια βολτα στη Παλιοπαναγια. Ξυπνημα 4:30. Ο πονοκεφαλος υποφερτος. Φτανωντας εκει ειχε αρκετη παγωνια και υγρασια. Στις μαυρες και αργοτερα στο καρτερακι ειχε λιγα πουλια. 2 ντουφεκιες και μια στο χερι. Ο πονοκεφαλος δυναμωνε. Αλλαγη καρτεριου. Καθως περναω μπροστα απο τον ξαδερφο μου του λεω θα παω πανω στο πλατωματακι. Εκει ειχαν φυτρωσει χορτα ξερα και μεγαλα. Καθως αφησα πισω το οπλο γιατι μαγκωνε ακοω ενα παπ παπ παπ απο μπροστα μου και βλεπω μια βασίλισσα ν'απογειωνεται. Προλαβα να ριξω μια ντουφεκια βιαστικη και στο περιπου και φυσικα την ειδα να χανεται πισω απο ενα πουρναρι. Ο πονοκεφαλος στα κοκκινα. Αποφασιζουμε να κανουμε κανα περπατητο. Ηλιο πολυ ομως και ζεστη. Περπατησαμε κανα 2ωρο και επιστροφη στο αμαξι γιατι ο πονοκεφαλος δεν ελεγε να περασει. 3 κοτσυφακια και 3 τσιχλες εγω και 3 τσιχλες το ξαδερφακι.
Κυριακη και η ανατολη μας βρηκε καπου κοντα στην Λειβαδια. Μαυρες αρκετες. Πιο πολλες απο την προηγουμενη εβδομαδα. Αλλα μετα τιποτα. Λιακαδα, απνοια και πολυς κοσμος να μαζευει ελιες. Σειρα ειχε ο ξαδερφος σημερα με το κεφαλι καθως αυπνος. Οποτε κατα τις 10:00 παιρνω την αποφαση να παω μονος μου κανα ψευτοκαρτεροπερπατητο. Διαλεγω ενα μερος με χαμηλα βατα και ελιτσες ετσι ωστε να μπορω να δω και απο την αλλη πλευρα πουθα φευγουν. Σε μιαμιση ωρα περιπου πηρα 7 στο χερι κι εχασα 3. Τα κοτσυφια πολυ αδυνατα ακομη, ενω οι τσιχλιτσες οι πιο πολλες το εχουνε το λιπακι τους. Καλα περασαμε, γελασαμε και αν ολα πανε καλα θα δουμε και το επομενο Σ/Κ που θα μας βγαλει. Καλα να περνατε ωρε τσιχλαδες.
ΥΓ. Εαν υπηρχε περιπτωση Νικολα να βαρεσω 9 κεδροτσιχλες εγω θα καθομουν και απογευματινο. View attachment 36408
Ποιά η γνώμη σου για την outlander;