Ασφάλεια λέγεται δεν ξερεται ότι δουλεύει αμφίπλευρα άλλες φορές για καλό δικό μας άλλες για καλό του θηράματος.Παντως είναι μεγάλο σπάσιμο κάτι ανάλογο της εμπλοκης να μη πω χειρότερο γιατί δεν έχεις που να ρίξεις την ευθύνη χαχαχαχα
Ασε φίλε.....Είχε λαδάκι το καντήλι της φασσας!!! Αυτό με την ασφάλεια πιστεύω ότι δεν υπάρχει κυνηγός που να μην του έχει συμβει!
Άριστα 10 !!Καρτερι μόνο 6:45 με 9:30. Οχι πολλά πουλιά αλλά είπαμε , καρτερι μαγνήτης λόγω τροφης. 15 στο χερι και 3 χαμένες ειχα. Πιασμενες πολλές αλλά βαρέθηκα την ζέστη και την λασπουρα καθώς έβρεχε όλη νυχτα. Φυσίγγια Ρουμελιώτης sporting και csb32, με 8 βαθμους και όλα να στάζουν το πρωι ειχα 4 ζωντανά πουλια αλλά ακίνητα στο έδαφος.View attachment 36722
Γεια σου Μιχάλη, ρε συ εκεί δεν έχει λάσπη;
Για σου φιλε Γιώργο. Έχει και παραέχει αλλά δεν πτοούμαστε χαχαΓεια σου Μιχάλη, ρε συ εκεί δεν έχει λάσπη;
To 16αρι πηρες σήμερα?
Ναι, μου είπε ο φίλος ότι επειδή δεν το χρησιμοποιεί καθόλου να το κρατήσω μέχρι το τέλος της σαιζόν αν θέλω και μάλλον κάτι τέτοιο θα γίνει. Είχε να δουλέψει καμία 15αρια χρόνια…..To 16αρι πηρες σήμερα?
Αυτά τα γαριδάκια κάνουν πολυ χρατς χρουτς κ ακουνε οι τσίχλες κ στρίβουν..![]()
Βάρα ντουμπλεδες αβέρτα να ξεσκουριασουν τα μηχανήματα.....Είχε να δουλέψει καμία 15αρια χρόνια…..
Πάρε σοκολάτα crunch κ μόλις περναει καμια τσίχλα κοβε κ μια δαγκωνιά, θα πεφτει ξερή κάτω..Λες να αλλάξω μάρκα?![]()
Δρακουλίνια να παίρνεις ... γι αυτό δεν έχεις επιτυχίες.
Καλημέρα , να ευχαριστιεσαι το κυνηγι που κανεις απλα αγορι μου καλο κανε μια αγορα σε κανα πορτοκαλι χρωμα υπαρχουν πολλοι που τουφεκανε σε σκιες και ηχους ... Και να δινεις παρων ανα καποια ωρα με καμια φωνη η κανενα σφυριγμα .
Καλημέρα!Καλημέρα , να ευχαριστιεσαι το κυνηγι που κανεις απλα αγορι μου καλο κανε μια αγορα σε κανα πορτοκαλι χρωμα υπαρχουν πολλοι που τουφεκανε σε σκιες και ηχους ... Και να δινεις παρων ανα καποια ωρα με καμια φωνη η κανενα σφυριγμα .
Και εγω νεος τα ιδια εκανα αλλα κανα δυο φορες που μου πεταχτηκαν στα 10 μετρα μεσα απο πουρναρια χεστηκα πανω μου γιατι μου λεει φιλε δεν σε ειδα αλλα ακουγα ενα θορυβο και κρυφτηκα μηπως ειναι γουρουνι.
Καταλαβαινεις πως κρυωσε το αιμα μου απο την φραση δεν σε ειδα εως το εισαι γουρουνι.
Μπαινεις να ψαξεις πουλι σε πυκνο να μιλας και να σφυρας οσο ψαχνεις ..
Η ασφαλεια μας ειναι το παν και η ασφαλεια του συνκυνηγου μας η του σκυλου μας , δεν κραταμε οπλο γεματο με την κανη στραμενη προς τον συνκυνηγο μας η το σκυλο μας , ειμαστε βεβαιοι οτι εχει ασφαλεια το οπλο και ποτε το δαχτυλο στην σκανδαλη για να ειμαστε σε ετοιμοτητα.
Αυτο που εχω μαθει εγω και δεν ξερω αν το κανει αλλος ειναι οτι το muscle memory εχει μαθει το εξης : καθως επομιζω σε ταυτοχρονο ρυθμο θα βγαλω την ασφαλεια , σε οποιαδηποτε αλλη στιγμη το οπλο εχει ασφαλεια παντα
Κανω καρτερι οσες φορες σηκωσω το οπλο μονο τοτε θα βγει η ασφαλεια , κυνηγαω μπεκατσα δεν απασφαλιζω αν δεν δω το πουλι στον αερα..
Δεν σε αποπαιρνω να ξερεις , οτι μαθαινεις ειναι καλο
και πολυ σωστα κανεις.μόνο όταν το δίκαννο είναι τσακισμένο
Και στο τέλος ηρεμιστικά για να επανέλθεις,έτσι που τις βλέπεις να έρχονται.για να παρακολουθήσεις το βίντεο θες δραμαμίνες !