Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μετά τον Αλίαρτο θα επισκεφτώ κάτι ρέματα αύριο -6 δίνει στις 6 το πρωί και αφού καρτερεψω θα αρχίσει το περπάτημα για ότι προκύψει αφού υπάρχουν σκυλιά αυτός είναι κυνηγοκαιρος απόλαυση .Στο ίδιο μέρος έχω τύχει -11 και ντουφεκουσα με ρούμε 32 αλλά είναι κάνα 6αρι χρόνια πίσω μέχρι 15/20 μέτρα σκότωναν μετά φεξε Μάι μου να φας τρυφιλι.Ειχα όμως κάτι αλλά και έγινε παιχνίδι γιατί με ένα συγκεκριμένο φυσίγγι δεν πας με αυτό το καιρό εκτός αν είναι δοκιμασμένο στη πράξη πάντα .Ελπίζω να ανταποκρίνονται τα τα nsi s4 αύριο γιατί τα silver και τα σεβρο του Καλδάρα θα τα αφήσω για μετά τις 9 .Εν υπόψη πήρε το αυτί μου για πουλιά αλλά είναι πολλά τα χιλιόμετρα και δε ρισκάρω και αφού δεν έκανε τον καιρό που περίμενα να έχω φύγει για Λάρισα θα βολευτουμε στις σιγουραντζες.

Το σκεφτομαι για πρωινο στο Μαυρομματι αυριο. Πολυ το κρυο και αερα ρε γμτ θα θεριζει το πρωι... Εσεις θα βγειτε ρε λεβεντες;
Τάσο και την Δευτέρα το πρωί στις 06.30 την ίδια θερμοκρασία θα έχει που θα πάμε για μεροκάματο
οπότε χίλιες φορές να περονιαζει και να είμαστε στο καρτέρι
παρά στην δουλειά κατά ανάγκη
και να ακούμε τους Σουλεϊμάν να σκουζουν

Ρε που θα πάμε αυριο???? Κατέβηκα να βάλω το αμάξι στο γκαράζ και έριξα νερό στα τζάμια και έγινε πάγος στιγμιαία μόλις το μάζεψαν οι υαλοκαθαριστηρες!!! -2 εγραφε! Το πρωί στα πέντε μέτρα από την κανη τα σκάγια θα πιάνουν παγοκρυσταλλους!!!! Δεν μαμιεται, 7 ακριβώς θα πιάσω μεσα στις μυρτιες!!!
Δημήτρη ξεκινά πιο αργά. Αν όμως βγεί η πρόγνωση ......

Είχα πει θα κάτσω σπίτι το απόγευμα, δεν έχει καρτέρια με τέτοιο ψόφο, στις 17:00 ακριβώς ήμουν στο πόστο ντυμένος εσκιμώος :)
Από κρύο καλά πήγα, από πουλιά 1 κλαμπάνισα, 2 εκτός βεληνεκούς και ένα είδα στο γυρισμό για το αμάξι. Επιβεβαίωση ότι στην ακινησία με παγωνιά και άπνοια, το πρώτο που παγώνει είναι τα πόδια!

Πρωινή εξόρμηση, 2 άτομα, την Πέμπτη, στη Δήμαινα. Μείον 3 βαθμοί η θερμοκρασία μέχρι να βγει ο ήλιος. 4-5 παρέες στην περιοχή. Μηδέν τουφεκιές οι δυο μας. Τουφεκιές, 15 περίπου έπεσαν σε ένα σημείο και άλλες 15 το πολύ, σε όλη την περιοχή. Μετά από 1 ώρα καρτέρι, περπάτησα περίπου 1 ΚΜ στον χωματόδρομο μέσα στις ελιές και είδα 1 τσίχλα ψηλά και 1 μέσα στις ελιές. Στις 4-5 εξορμήσεις μου φέτος στη Λακωνία και Κορινθία το συμπέρασμα ήταν το ίδιο. Κακή κυνηγετική χρονιά. Καλή χρονιά σε όλους.

Καλημερα μας
Τα μποφορια ξεκινησαν πολυ πιο νωρις και ορεξατα
Εις αναμονη γιατι με τετοιο αερα δεν υπαρχει λογος να βγω
Δεν μπορεις να σταθεις λέπτο
Η μαλακια ειναι οτι ουτε να κλαδεψεις μπορεις ουτε γενικα να κανεις τις εξωτερικες σου δουλειες

Καλημερα μας
Τα μποφορια ξεκινησαν πολυ πιο νωρις και ορεξατα
Εις αναμονη γιατι με τετοιο αερα δεν υπαρχει λογος να βγω
Δεν μπορεις να σταθεις λέπτο
Η μαλακια ειναι οτι ουτε να κλαδεψεις μπορεις ουτε γενικα να κανεις τις εξωτερικες σου δουλειες
Εκτος και αν εχεις ζωντανα. Ουτε καυσωνας, ουτε βροχες, ουτε μποφορια, ουτε χιονια. Με καθε καιρο πρεπει να πας, να ταΐσεις, να ποτισεις, να ξεγεννησεις, να αρμεξεις. Τι τραβανε αυτοι οι ανθρωποι!!!!!

Εκτος και αν εχεις ζωντανα. Ουτε καυσωνας, ουτε βροχες, ουτε μποφορια, ουτε χιονια. Με καθε καιρο πρεπει να πας, να ταΐσεις, να ποτισεις, να ξεγεννησεις, να αρμεξεις. Τι τραβανε αυτοι οι ανθρωποι!!!!!
Όσο σκέφτομαι ότι θα πάω ποδαρατο πρωί απόγευμα 3 χιλιόμετρα πηγαινε-έλα με 50-60 πόντους χιόνι από αύριο με πιάνει μια απελπισία.

Εμενα μου λες!!!!

Status
Not open for further replies.
Back