Ωραίος ο ντουφεκος, να το χαίρεσαι Μιχάλη. Χθες πήγα μια βόλτα και εγώ, πέντε πουλάκια πήρα τα τέσσερα σε μακρινές βολές. Τα πουλιά ή φεύγουν εκατό μέτρα μπροστά ή πρέπει να μπεις στο πυκνό με ματσετα. Βρε να πετάω πέτρα στο σχοινο να καταλαβαίνω ότι ο κοτσυφας είναι μέσα και να μην πετάγεται! Μπόνους της χθεσινής ημέρας μια αλεπουδιαρα που μου βγήκε στα 30 μέτρα περίπου και την εκοψαν δύο τουφεκιές με supertordo n 9 (με φουλ τσοκ), θα βαραγα κ άλλη που την είδα μακρυά αλλά με έφαγε η απληστία να βαλω και δεύτερο 8 Βόλο στην αποθήκη για να έχω και δεύτερη βολή. Πολύ αλεπού ρε παιδιά.Μεγάλη επιτυχία. 1 καρτέρι 2 ποδαράτες. Μοναχόντας τελικά. Οι τσίχλες είναι πιασμένες μέσα στους ελαιώνες και δεν κουνάνε ρούπι. Τουλάχιστον δεν είχε πολύ αέρα. Με 2 βαθμούς έφυγα
![]()
Πολύ ωραίο το βιντεάκι Τάσο!Κυνήγι στα τσιχλοκότσυφα του Γενάρη
Εμ γραφτο λίγο νωρίτερα.....φολάρα παγωμένη σήμερα!Πρωινή εξόρμηση, 2 άτομα, την Πέμπτη, στη Δήμαινα. Μείον 3 βαθμοί η θερμοκρασία μέχρι να βγει ο ήλιος. 4-5 παρέες στην περιοχή. Μηδέν τουφεκιές οι δυο μας. Τουφεκιές, 15 περίπου έπεσαν σε ένα σημείο και άλλες 15 το πολύ, σε όλη την περιοχή. Μετά από 1 ώρα καρτέρι, περπάτησα περίπου 1 ΚΜ στον χωματόδρομο μέσα στις ελιές και είδα 1 τσίχλα ψηλά και 1 μέσα στις ελιές. Στις 4-5 εξορμήσεις μου φέτος στη Λακωνία και Κορινθία το συμπέρασμα ήταν το ίδιο. Κακή κυνηγετική χρονιά. Καλή χρονιά σε όλους.
Μπραβο κυρ Τασο σε χαιρομαιΑπόγευμα εχθές προς Άγιο Θωμά. Πάω σε ένα καρτέρι που βρήκα προ πολλών ετών και είναι από τα καλύτερα που έχω βρει στα 37 χρόνια κυνήγι. Περνάω στα ακριανά σπίτια διπλανού χωριού 15.40. Μιά κοτσωνάτη αλεπού βγαίνει 25 μέτρα δεξιά από τον δρόμο δίπλα στα σπίτια χαλαρή. Περνάει 10 μέτρα μπροστά από το αυτοκίνητο και κάθετα αριστερά στον δρόμο και με κοιτάει... Ανοίγω την πόρτα να πάω να πάρω το όπλο και την κάνει με ελαφρά. Πίσω στο κυνήγι μου. Κάνω ένα μικρό περπατητό 45 λεπτών υπό χιονόπτωση. Πέρνω 5 πουλιά. Το ένα χάθηκε από προσώπου γης. Πάω στο καρτέρι. Όση ώρα περίμενα να ξεκινήσουν τα πουλιά ξεπουπούλιασα τις τέσσερις χαζεύοντας το χιόνι που πύκνωσε αλλά όπως άνοιγε ο καιρός στα μάτησε στις 5.20 ακριβώς. Όταν εμφανίστηκε και η 1η από τις πάνω από 100 που πρόλαβα να μετρήσω στο πέρασμα. Αποτέλεσμα άλλα 15 πουλιά. Τα 2 κοτσύφια. Δυστυχώς άλλα 4 χαμένα. Η μία αφού έφαγε 2 φυσίγγια την ώρα που ήταν να σκάσει κάτω πλανάρισε και χάθηκε στα ντυμένα πάνω απο 300 μέτρα μακρυά. Με 15 πουλιά στο χέρι η 1 ώρα οδήγησης στην επιστροφή ήταν μία ευχάριστη παρένθεση. Εις άλλα με υγεία λεβεντιές. Καλό υπόλοιπο Κυριακής και καλά βόλια σε όσους βγουν το απόγευμα.
Εγώ σήμερα έριξα nsi 206formula νο8!Σήμερα όλοι Σίλβερ. Εντάξει ότι και να λέμε δεν παίζεται το φυσίγγι. Με -2 ξεκινήσαμε, με 3 τελειώσαμε. Δεν κατάλαβα διαφορά στην απόδοση...
Αμ αυτο ειναι το ζητουμενο....με τον κωλονοτιά είναι τα ζόρια!!!
Φίλε μου μια ερώτηση το κλουβί από που το πήρες και τι διαστάσεων είναι με ενδιαφέρει πολύ.3ωρο περπατητό στα Μεσόγεια με τον αδερφό.Είχε αρκετά πουλάκια και το ευχαριστηθήκαμε. Στο 90' πετάχτηκε και η αλεπού. Είχαμε ξαναχαιρετηθεί τα Χριστούγεννα από μακριά.
beautiful unique boy names
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, έρχονται κι άλλα..Πολύ ωραίο το βιντεάκι Τάσο!
Να έχουμε να βλέπουμε!!!![]()
Μπα μην το λες, εγω εχω δει αρκετα ξεπουπουλιασματα οταν η θερμοκρασια ειναι κατω απο 4-5....Εγώ σήμερα έριξα nsi 206formula νο8!
Όπλο benelli 4* μαμά και οι τουφεκιές από τα 20 μέχρι τα 30 μέτρα όλα τα πουλιά σέκος!!!
Θερμοκρασία -1 με +2!!!
Πιστεύω όλα τα φυσίγγια σήμερα πήγαιναν...με τον κωλονοτιά είναι τα ζόρια!!!