Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ιερόσυλε!! Τα άσπρα λάμπρο (export) ;; Αυτά είναι κειμήλια!!! 32,5 γραμμάρια είχα ακούσει οτι είναι,32 τα αναφέρει εδώ: http://old.kynigesia.gr/article.asp?AID=988 Μια χαρά η κάρπωση σου για απογευματινό!!
32,5γρ ηταν το λευκο, και τοσο το αφησε κ ο Ναυπλιωτης(για οσο το κρατησε...).
Δες εδω μια αλλη παλαιοτερη παρουσιαση του tordo που αναφερει prima v...
http://old.kynigesia.gr/article.asp?AID=174
Τοτε κ το λευκο με prima v γεμιζοταν..
Και τα δυο φυσιγγια γεμιστηκαν με gm3 λιγο πριν παρει την εταιρια ο Ναυπλιωτης..
Αστον τον Σακη,μια χρονια εριχνε κ τα πρασινα 30γρ..Δεν καταλαβενει τον καημο μας...sarcastic..sarcastic.

Last edited:
Άρχισαν να εμφανίζονται κοτσύφια ή είναι η ιδέα μου; Νομίζω ότι συνάντησα περισσότερα από προηγούμενες φορές.

20181230-102120.jpg
Μακαρι στεφανε,σε ποιο νομο πηγες?

Δες εδω μια αλλη παλαιοτερη παρουσιαση του tordo που αναφερει prima...
Τοτε κ το λευκο με prima γεμιζοταν..
Και τα δυο φυσιγγια γεμιστηκαν με gm3 λιγο πριν παρει την εταιρια ο Ναυπλιωτης..
Αστον τον Σακη,μια χρονια εριχνε κ τα πρασινα 30γρ..Δεν καταλαβενει τον καημο μας...sarcastic..sarcastic.
αυτα λες φιλε τασο;; ειχα καμια 10αρια κουτια που μου τα ειχε δωση ο νουνοσμου τα ειχε κερδιση σε μια κληρωση του κυνηγιτηκουτους συλογου πριν καμια 30αρια χρονια και τα ειχα καψη σε κυνηγι ορτυκιου και τρυγονιου,,και τωρα μου λεη πως το παταρι βρηκε καμια 2 3 κουτια ακωμη να μου δωση.well done. μαλλων θα καουνε κιαυτα στην τσιχλα.terror. αυτ πρεπη να λες εε;; τασο russian photo sharing photo upload website

Δες εδω μια αλλη παλαιοτερη παρουσιαση του tordo που αναφερει prima v...
Τοτε κ το λευκο με prima v γεμιζοταν..
Πράσινα τέτοια έχω..έχει κ το Αρτεμις εδώ κάμποσα κουτιά..τα άλλα έχω να τα δώ σε μαγαζί απ όταν πήγαινα ..γυμνάσιο!!

αυτα λες φιλε τασο;; ειχα καμια 10αρια κουτια που μου τα ειχε δωση ο νουνοσμου τα ειχε κερδιση σε μια κληρωση του κυνηγιτηκουτους συλογου πριν καμια 30αρια χρονια και τα ειχα καψη σε κυνηγι ορτυκιου και τρυγονιου,,και τωρα μου λεη πως το παταρι βρηκε καμια 2 3 κουτια ακωμη να μου δωση.well done. μαλλων θα καουνε κιαυτα στην τσιχλα.terror. αυτ πρεπη να λες εε;; τασο russian photo sharing photo upload website
Αυτα ειναι τα lambro πράσινα classic 30γρ. Ο φίλος μιλάει για τα lambro άσπρα export 32 γρ.

Nαι αυτα λεω..ειδες που θυμαμε...sarcastic.
Εισαι κ μακρια αλλιως θα επερνες τσιχλοφυσιγγα εις διπλουν...my man..sarcastic..sarcastic.
Αυτα ειναι τα lambro πράσινα classic 30γρ. Ο φίλος μιλάει για τα lambro άσπρα export 32 γρ.
Ναι αλλα το εφερε κ η κουβεντα για τα πρασινα...sarcastic.

Last edited:
Μακαρι στεφανε,σε ποιο νομο πηγες?
Όρια αττικοβοιωτιας ήμουν. Βασικά έχασα κάτι γουρούνια πρωί πρωί και ξενέρωσα και πήγα σε ένα μέρος που περνάνε κορακοειδη να ηρεμήσω. Εκεί μου πέρασαν τα κοτσύφια...

Όρια αττικοβοιωτιας ήμουν. Βασικά έχασα κάτι γουρούνια πρωί πρωί και ξενέρωσα και πήγα σε ένα μέρος που περνάνε κορακοειδη να ηρεμήσω. Εκεί μου πέρασαν τα κοτσύφια...
Αυτα στεφανε θελει να μαζευτουμε καμμια 10 καρια και να παμε για αυτο το σκοπο και εγω τα ιδια εχω παθει εκει πανω.sarcastic.

φυλαξε τουλαχηστο το ενα κουτι για ενθυμιο , η για συλογγη , γιατι δεν ξαναβρησκοντε πουθενα

αλο ενα καρτερακι απογευματινοο τα τσιχλονια παιξανε καλουτσικα αλα σχεδων βραδακι να μας παρουνε το σκουφιιιι,,,τελος 6 στο χερι και ενα χαμενω στην σχεδων σκοτιδα,στην φωτο εχω 5 αλλα με ψαξιμο μετα βρηκα και το αλο,,παντως της τουφεκιεσμαςςςς της καναμεεε και μαλιστα σημερα γουσταρα πωληηηη στα δυσκολα.well done. fallout fun facts

αλο ενα καρτερακι απογευματινοο τα τσιχλονια παιξανε καλουτσικα αλα σχεδων βραδακι να μας παρουνε το σκουφιιιι,,,τελος 6 στο χερι και ενα χαμενω στην σχεδων σκοτιδα,στην φωτο εχω 5 αλλα με ψαξιμο μετα βρηκα και το αλο,,παντως της τουφεκιεσμαςςςς της καναμεεε και μαλιστα σημερα γουσταρα πωληηηη στα δυσκολα.well done. fallout fun facts
Φιλε πραγματικα σημερα με τοσο αερα οι τουφεκιες ηταν απολαυστικες,βγηκα κ εγω για απογευματινο κ το ευχαριστηθηκα.Καλη χρονια

Εδώ κ 5 μέρες στο χωριό...(Άρτα).... είπα το Σάββατο μετά το φαγητό να φέρω μια γύρα στα χωράφια ανάμεσα στις πορτοκαλιές κ στα βάτα μπας κ ξεπεταχτεί κανα κοτσύφι...δςν ήλπιζα σε τίποτα βεβαια δεδομένης της κατάστασης.....ευτυχώς έπεσα εξω!!! Μάγκες τα κοτσύφια που είδα κ που βλέπω σχεδόν καθε μέρα.....δεν τα ειδα σχεδόν σε όλη την αττικο βοιωτία!!!!

Status
Not open for further replies.
Back