Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και εγώ σημερα ένα κοπαδακι είδα μόνο και αυτό πέρασε μακρυα έχω ξενερωσει άσχημα, αύριο μάλλον θα πάω για κανά παπακι και την παρασκευή πάλι για καμία φασσα....

Αύριο που θα είσαι στα παπάκια, τότε θα περάσουν οι κ@ριόλες απ' το καρτέρι σου, και την Παρασκευή που θα τις περιμένεις πάλι, τίποτα ξανά...!!! Εεεε, άμα πια...!!! Τις έχουμε μάθει τις άτιμες...!!!

Last edited:
Και εγώ σημερα ένα κοπαδακι είδα μόνο και αυτό πέρασε μακρυα έχω ξενερωσει άσχημα, αύριο μάλλον θα πάω για κανά παπακι και την παρασκευή πάλι για καμία φασσα....
Εγω πηγα σημερα εχει χωντρα στο κομοτσινο πηγενε και εκη που εβγενα πηρα και δυο φασες στο αναχωμα

Όπως κατηφόριζα και μπαίνω σ' ενα ανοιγματάκι από δέντρα με βάτα στις άκρες, μου πετάγεται μία...στα 15 μέτρα...που ήταν καθισμένη σε μια άκρη, στη γή...λες και ήταν ξυλόκοτα...
Τελικά σήμερα που καθάρισα το πουλί, φάνηκε ο λόγος που ήταν καθισμένη κάτω...
Βόσκαγε...η γούσα της ήταν γεμάτη πράσινο χορταράκι...
Τώρα γιατί επέλεξε να φάει φρέσκο χορταράκι και όχι βελανίδια από τα γύρω φορτωμένα δέντρα ή από αυτά που έχουν στρώσει χαλί στη γή...μόνο αυτή ήξερε...

Κουλούρι σημερα, ουτε μπαμ...Δεν ξερω και εγω ποσα πουλια ειδα, αλλα βολικα, άλλα αβολα...γύρω μου 3 παρέες γουρουνάδων, τα σκυλια τους κυνηγούσαν στα 300 μετρα κατω απ το καρτέρι μου και δεν ρίσκαρα να τουφεκίσω φάσσες γιατι θα τους χάλαγα το κυνήγι(ήταν ήδη εκει οταν πηγα).

Οπότε αρκέστηκα στο οφθαλμόλουτρο...μετα που φύγανε αυτοί περασανε κανα 2-3 απ το καρτέρι μου αλλα μόνο οταν ημουν "εκτός"...οταν πήγα να ξεκοιλιάσω ενα λαγό(θα τα πουμε στο τοπικ του λαγου), οταν ακουμπισα το οπλο για να ανάψω φωτιά και οταν ειχα σχεδόν ξαπλωσει απ τη βαρεμαρα και την ξενέρα...Ειπα θα παω το απογευμα ελπίζοντας να τις πετύχω όπως χθες...
ΦΟΛΑ τελικα...7 πουλιά παιξανε τελικά κ αυτα αρκετα δεξια απ το καρτερι...

Κουλούρι σημερα, ουτε μπαμ...Δεν ξερω και εγω ποσα πουλια ειδα, αλλα βολικα, άλλα αβολα...γύρω μου 3 παρέες γουρουνάδων, τα σκυλια τους κυνηγούσαν στα 300 μετρα κατω απ το καρτέρι μου και δεν ρίσκαρα να τουφεκίσω φάσσες γιατι θα τους χάλαγα το κυνήγι(ήταν ήδη εκει οταν πηγα).

Οπότε αρκέστηκα στο οφθαλμόλουτρο...μετα που φύγανε αυτοί περασανε κανα 2-3 απ το καρτέρι μου αλλα μόνο οταν ημουν "εκτός"...οταν πήγα να ξεκοιλιάσω ενα λαγό(θα τα πουμε στο τοπικ του λαγου), οταν ακουμπισα το οπλο για να ανάψω φωτιά και οταν ειχα σχεδόν ξαπλωσει απ τη βαρεμαρα και την ξενέρα...Ειπα θα παω το απογευμα ελπίζοντας να τις πετύχω όπως χθες...
ΦΟΛΑ τελικα...7 πουλιά παιξανε τελικά κ αυτα αρκετα δεξια απ το καρτερι...

Και ειπες να καψεις το μερος να ησυχασεις?....sarcastic. θα τις μπαρουτιασεις αυριο δεν σε φοβαμαι εσενα!

Και ειπες να καψεις το μερος να ησυχασεις?....sarcastic. θα τις μπαρουτιασεις αυριο δεν σε φοβαμαι εσενα!

Αρχίσανε οι ψύχρες σιγα σιγα :P
Βοήθαγε κ στο να βλεπουν οι γουρουνάδες τον καπνό και να εξαφανιστούν οι πιθανότητες να ερθει κανενας καταδρομικα απ τα πικνά για να με "φαει" -_-

ΥΓ: Και ναι, οι φασσες περνάνε κανονικά απ το καρτέρι ειτε εχει καπνό, ειτε φωτια...(δοκιμασμένο και πέρσι και πρόπερσι) εφαγα αρκετές παγωνιές στη μαπα πιστεύοντας οτι θα δουν τον καπνό και θα με καταλάβουν -_-

Αρχίσανε οι ψύχρες σιγα σιγα :p
Βοήθαγε κ στο να βλεπουν οι γουρουνάδες τον καπνό και να εξαφανιστούν οι πιθανότητες να ερθει κανενας καταδρομικα απ τα πικνά για να με "φαει" -_-

ΥΓ: Και ναι, οι φασσες περνάνε κανονικά απ το καρτέρι ειτε εχει καπνό, ειτε φωτια...(δοκιμασμένο και πέρσι και πρόπερσι) εφαγα αρκετές παγωνιές στη μαπα πιστεύοντας οτι θα δουν τον καπνό και θα με καταλάβουν -_-
Καποιοι υποστηριζουν Ηλια οτι ο καπνος τις τραβαει τις φασσες γιατι και καλα ερχονται να τσεκαρουν απο περιεργια, τωρα κατα ποσο ισχυει δεν ξερω.

ΥΓ: Και ναι, οι φασσες περνάνε κανονικά απ το καρτέρι ειτε εχει καπνό, ειτε φωτια...(δοκιμασμένο και πέρσι και πρόπερσι) εφαγα αρκετές παγωνιές στη μαπα πιστεύοντας οτι θα δουν τον καπνό και θα με καταλάβουν -_-[/QUOTE]
Καποιοι υποστηριζουν Ηλια οτι ο καπνος τις τραβαει τις φασσες γιατι και καλα ερχονται να τσεκαρουν απο περιεργια, τωρα κατα ποσο ισχυει δεν ξερω.
Αυτα κανετε επανω στις φασσες και σε εμας στριβουν ακομα και με πορδες κατω!

Δεν ξερω φιλε, πέρσι συγκεκριμένα ειχα φωτιά σε καρτέρια που περνάγαν φάσσες, και ετυχε να κάτσουν και πουλιά στα διπλανα δεντρα 4 μέτρα διπλα απ τη φωτιά,
Αλλα ηταν σε δρομολόγια που ούτως η αλλως περνάγαν..δεν ξέρω αν τις τράβηξε η φωτιά, σημασία για εμενα ειχε οτι η φωτιά και ο καπνος δεν τις ενοχλούσε(τουλάχιστον οπτικά).Τωρα αν περασουν πανω απ τη φωτια και τους ερθει ο καπνός στη μουρη λογικό ειναι να "σπαστούν"...

Αυτα κανετε επανω στις φασσες και σε εμας στριβουν ακομα και με πορδες κατω!

Εμείς τις εκπαιδεύουμε να ειναι πιο φιλικές προς τα καρτέρια, μέχρι και το να τις λιγοστέψουμε βαλαμε στόχο, για να μην σας ξαφνιάζουν οταν έρχονται :P :P :P

Αυτό το έχω ακούσει απο πολλούς παλιότερα.Μάλιστα άναβαν φωτιές επι τούτου.

Status
Not open for further replies.
Back