Και εγώ σημερα ένα κοπαδακι είδα μόνο και αυτό πέρασε μακρυα έχω ξενερωσει άσχημα, αύριο μάλλον θα πάω για κανά παπακι και την παρασκευή πάλι για καμία φασσα....
Και εγώ σημερα ένα κοπαδακι είδα μόνο και αυτό πέρασε μακρυα έχω ξενερωσει άσχημα, αύριο μάλλον θα πάω για κανά παπακι και την παρασκευή πάλι για καμία φασσα....
Εγω πηγα σημερα εχει χωντρα στο κομοτσινο πηγενε και εκη που εβγενα πηρα και δυο φασες στο αναχωμαΚαι εγώ σημερα ένα κοπαδακι είδα μόνο και αυτό πέρασε μακρυα έχω ξενερωσει άσχημα, αύριο μάλλον θα πάω για κανά παπακι και την παρασκευή πάλι για καμία φασσα....
Τελικά σήμερα που καθάρισα το πουλί, φάνηκε ο λόγος που ήταν καθισμένη κάτω...Όπως κατηφόριζα και μπαίνω σ' ενα ανοιγματάκι από δέντρα με βάτα στις άκρες, μου πετάγεται μία...στα 15 μέτρα...που ήταν καθισμένη σε μια άκρη, στη γή...λες και ήταν ξυλόκοτα...
Μπορει να τηγανιζαν ψαρια οι αλλες στην κουρνιαΤώρα γιατί επέλεξε να φάει φρέσκο χορταράκι
Μπορει να τηγανιζαν ψαρια οι αλλες στην κουρνια![]()
Και ειπες να καψεις το μερος να ησυχασεις?...Κουλούρι σημερα, ουτε μπαμ...Δεν ξερω και εγω ποσα πουλια ειδα, αλλα βολικα, άλλα αβολα...γύρω μου 3 παρέες γουρουνάδων, τα σκυλια τους κυνηγούσαν στα 300 μετρα κατω απ το καρτέρι μου και δεν ρίσκαρα να τουφεκίσω φάσσες γιατι θα τους χάλαγα το κυνήγι(ήταν ήδη εκει οταν πηγα).
Οπότε αρκέστηκα στο οφθαλμόλουτρο...μετα που φύγανε αυτοί περασανε κανα 2-3 απ το καρτέρι μου αλλα μόνο οταν ημουν "εκτός"...οταν πήγα να ξεκοιλιάσω ενα λαγό(θα τα πουμε στο τοπικ του λαγου), οταν ακουμπισα το οπλο για να ανάψω φωτιά και οταν ειχα σχεδόν ξαπλωσει απ τη βαρεμαρα και την ξενέρα...Ειπα θα παω το απογευμα ελπίζοντας να τις πετύχω όπως χθες...
ΦΟΛΑ τελικα...7 πουλιά παιξανε τελικά κ αυτα αρκετα δεξια απ το καρτερι...
![]()
Και ειπες να καψεις το μερος να ησυχασεις?...θα τις μπαρουτιασεις αυριο δεν σε φοβαμαι εσενα!
Καποιοι υποστηριζουν Ηλια οτι ο καπνος τις τραβαει τις φασσες γιατι και καλα ερχονται να τσεκαρουν απο περιεργια, τωρα κατα ποσο ισχυει δεν ξερω.Αρχίσανε οι ψύχρες σιγα σιγα
Βοήθαγε κ στο να βλεπουν οι γουρουνάδες τον καπνό και να εξαφανιστούν οι πιθανότητες να ερθει κανενας καταδρομικα απ τα πικνά για να με "φαει" -_-
ΥΓ: Και ναι, οι φασσες περνάνε κανονικά απ το καρτέρι ειτε εχει καπνό, ειτε φωτια...(δοκιμασμένο και πέρσι και πρόπερσι) εφαγα αρκετές παγωνιές στη μαπα πιστεύοντας οτι θα δουν τον καπνό και θα με καταλάβουν -_-
Τεό σουλισταρια είδες;αμα δεν έχω baby siting τι πρωί θα πάω μια βόλτα...Εγω πηγα σημερα εχει χωντρα στο κομοτσινο πηγενε και εκη που εβγενα πηρα και δυο φασες στο αναχωμα
Αυτα κανετε επανω στις φασσες και σε εμας στριβουν ακομα και με πορδες κατω!Καποιοι υποστηριζουν Ηλια οτι ο καπνος τις τραβαει τις φασσες γιατι και καλα ερχονται να τσεκαρουν απο περιεργια, τωρα κατα ποσο ισχυει δεν ξερω.
Καποιοι υποστηριζουν Ηλια οτι ο καπνος τις τραβαει τις φασσες γιατι και καλα ερχονται να τσεκαρουν απο περιεργια, τωρα κατα ποσο ισχυει δεν ξερω.
Αυτα κανετε επανω στις φασσες και σε εμας στριβουν ακομα και με πορδες κατω!
Κλαίω συχνά μ εσένα αλλά τώρα το τερμάτισεςΜπορει να τηγανιζαν ψαρια οι αλλες στην κουρνια![]()
Μονο τωρα?... συνεχεια τερματισμενος ειναιΚλαίω συχνά μ εσένα αλλά τώρα το τερμάτισες
![]()
Αυτό το έχω ακούσει απο πολλούς παλιότερα.Μάλιστα άναβαν φωτιές επι τούτου.Καποιοι υποστηριζουν Ηλια οτι ο καπνος τις τραβαει τις φασσες γιατι και καλα ερχονται να τσεκαρουν απο περιεργια, τωρα κατα ποσο ισχυει δεν ξερω.
Κανονιστε τωρα οι φασσαδες να μας καψετε τα βουνά![]()