Που αλλου? Αλλου Φαν Παρκ μηπως?Εγώ κάθομαι και διαβάζω και δεν θα μιλήσω καθόλου. Το λέγαμε για πλάκα αλλά...τα πουλιά είν' αλλού.

Που αλλου? Αλλου Φαν Παρκ μηπως?Εγώ κάθομαι και διαβάζω και δεν θα μιλήσω καθόλου. Το λέγαμε για πλάκα αλλά...τα πουλιά είν' αλλού.
Στο Τζουμ Παρκ ίσως...Που αλλου? Αλλου Φαν Παρκ μηπως?![]()
Παραμύθια.....Στο Τζουμ Παρκ ίσως...
Ή Παραμυθιά?Παραμύθια.....![]()
παικτουρααααα!!!!!Το προγραμμα ειχε σημερα ξυπνημα 4:15 και δουλεια 5:00 με 6:30 γιατι θα παω νυχτα και σημερα και αυριο, ημουν ετοιμος με τα πρασινα μου και το οπλο στο αυτοκινητο.
6:30 φευγω για αρκετα ψηλα σημερα γιατι ημουν σιγουρος θα επαιζαν πουλια το πρωι, παιρνω καφε οπλα και παρελκομενα και ξεκιναω για το καρτερι,ακουω αυτοκινητο αλλα λεω θα ειναι αυτος με τα γελαδια...φτανω στο καρτερι αναβω ενα τσιγαρο κι ακουω ομιλιες. Σκανε μυτη δυο μπαρμπαδες 65 φευγα χρονων και λεω ωπα μας τη πεσανε. Τους χαιρεταω ειχαν ενα ενδοιασμο αλλα τους λεω δεν υπαρχει προβλημα, τελικα πιασανε καπου 50 μετρα αποσταση απο μενα χωρις να βλεπομαστε,λεω σε μια στιγμη απο μεσα μου αν σκασουν μυτη οι καριολες τωρα απο δεξια η αριστερα πως θα τουφεκισω?
Ο ενας ηταν πιο χαμηλα βεβαια αλλα ο αλλος αριστερα μου ηταν σε πολυ καλη αποσταση βολης, με την απορια εμεινα παντως γιατι δεν περασε ουτε μυγα
Φευγουν οι κυριοι φευγω κι εγω μετα απο μιση ωρα να παω πιο χαμηλα, τσεκαρω ενα μερος τιποτα παλι, παω στο δευτερο βλεπω φρεσκιες ροδιες και λεω εχε γουστο, προχωραω ηταν εκει οι φιλοι μου! Κανω κι εκει μια αναγνωριση δεν βλεπω τιποτα, καλα λεω το καλο παληκαρι ξερει κι αλλο μονοπατι...
Ξανα δρομο για αλλου φαν παρκ...φτανω εκει που ηθελα και ξεκιναω περπατημα παλι, κοιταω προσεχτικα τα δεντρα που ηθελα να παω και βλεπω μια γνωστη φιγουρα απο τα 80 90 μετρα, βγαζω το αποστασιομετρο να δω καλυτερα και ηταν μια καριολιτσα.
Εδω ειστε πουλακια μου??? Πλησιαζω με περπατημα γατας οσο μπορω καμια 50αρια μετρα περιπου και σκεφτομαι τι να κανω για να σηκωθουν τα κοριτσια, τελικα αποφασιζω να πλησιασω κι αλλο να με ακουσουν και να φυγουν.
Παταω ενα ξερο κλαδι και σηκωνονται, παλι καλα ημουν σε ανοιχτο σημειο εκεινη τη στιγμη στα δεντρα και ειχα λιγη ορατοτητα, κανουν ενα κυκλο προλαβαινω μια τουφεκια και βλεπω μια να πεφτει, σκανε κι αλλες 5 μυτη απο πισω μου και προλαβαινω αλλη μια τουφεκια σε μια προς τα πισω και αρκετα δυσκολη που δεν περιμενα να την παρω αλλα την ανατιναξε το mythos.
Παω μαζευω την δευτερη με το mythos ολο χαρα και παω για την επομενη, τελικα ηταν αρκετα πιο μακρια απο οσο υπολογιζα και φτανοντας την βλεπω, ομως 1 μετρο πιο διπλα βλεπω και κατι αλλο περιεργο στο χρωμα και λεω τους μαλακες εχουν γεμισει το τοπο βρωμιες...
Δεν ηταν σκουπιδια ομως αλλα η τριτη καριολα, με την πρωτη τουφεκια επεσαν δυο με το 6/4 προφανως γιατι θα ηταν παρα πολυ κοντα εκεινη την στιγμη γιατι εγω οπως θυμαμαι μια σημαδεψα οπως παντα.
Σας εγραψα την ιστορια μου παλι και πεφτω για υπνο γιατι εχω βραδυ μπροστα μου
![]()
ΔημήτρηΗ δικιά μου μονο χορταράκια ειχε φάει.
Η γλυκούλα μου.....![]()
Τι έγινε?thinkβαρδουσια σημερα πολλα κοπαδια..κατι εγινε!
Υπάρχει ψηλά για σεναthink Με απογοητευειςΞεχασα να γραψω πριν οτι το πρωι που καθομουν για φασσες περασαν δυο παπια αρκετα ψηλα βεβαια και μου εκανε τρομερη εντυπωση, απο δυση προς ανατολη ειχαν κατευθηνση, να ηταν τιποτα αλλο δυσκολο το βλεπω.
Για μενα οχι...για τα φυσιγγια ναι...Υπάρχει ψηλά για σεναthink Με απογοητευεις![]()
Ωχχ!!!
Αφού δε βρήκες πιασμένα πουλιά, επιβεβαιώθηκε αυτό που έδειχνε η συμπεριφορά που είχαν τα πουλιά προχτές...Εγερτήριο στις 4και κατι και επιστροφή στις 8 το βράδυ κάνοντας και 200χλμ.
Γιατί άραγε ;;;;
Μετα τα χθεσινά και αναλαμβανοντας ρίσκο ,αποφάσισα να παω προς Αν.Ζαγόρι ,που τις προηγούμενες μερες έπαιζαν καποια πουλάκια.
Σήμερα όμως ήταν εξαφανισμένα.Και πως να μην είναι αφού κατι αγοράκια απο δω μέσα,εκτόξευσαν κατά πάνω τους καρεκλάκια , μια φασσα μάζευε 7 ντουφεκιές , οι πλαγιές αντιλαλούσαν απο τα μπινελίκια και αλλα πολλά.
Το πρωί φανηκε ενα μικρο κοπαδακι και 3 με 4 ξεκομένες κι αυτες μεχρι τις 8,30.Απο κει και μετά το χαος. Το μεσημερι μετακινήθηκα για το απογευματινό αλλά και παλι τζίφος αν εξαιρέσω τις 3 περιπλανώμενες ξεμοναχιασμένες που ειδα γυρω στις 3,40. Τα πουλιά μετακινήθηκαν.Πίστευα οτι σήμερα με τοσο καλη μέρα μετα απο τος βροχές και τις ομίχλες των τελευταίων ημερών , τα πουλιά θα έπαιζαν .
Ετσι το πλάνο να μείνω εκει αποψε ώστε να κυνηγήσω κι αυριο ,ματαιώθηκε.Επιστροφή στα Τζουμέρκα και αυριο στα γνωστά.
![]()
Φίλε...έτσι θέλουν οι καρ@#$λες...ζοριλίκι και τσαμπουκά να τους κόψεις τον αέρα...ήμερα όμως ήταν εξαφανισμένα.Και πως να μην είναι αφού κατι αγοράκια απο δω μέσα,εκτόξευσαν κατά πάνω τους καρεκλάκια , μια φασσα μάζευε 7 ντουφεκιές , οι πλαγιές αντιλαλούσαν απο τα μπινελίκια και αλλα πολλά.
Σήμερα βρήκα κατι πατριώτες σου. Ηταν και χθες εκει και παρά τον σκατόκαιρο που ειχε με τις ομίχλες,ειδαν γύρω στα 150 πουλιά.Σήμερα που πήγαν οι γαμ......;;;;;Ωχχ!!!
Επεσες απο τώρα στα υποκαταστατα...
Αφού δε βρήκες πιασμένα πουλιά, επιβεβαιώθηκε αυτό που έδειχνε η συμπεριφορά που είχαν τα πουλιά προχτές...
Τα περισσότερα πουλιά που είδαμε ήταν φρέσκα γιαυτο και ψαχνόταν κιόλας...
Τώρα...ψάξιμο...
Φίλε...έτσι θέλουν οι καρ@#$λες...ζοριλίκι και τσαμπουκά να τους κόψεις τον αέρα...![]()
Σήμερα βρήκα κατι πατριώτες σου. Ηταν και χθες εκει και παρά τον σκατοκαιρο πιυ ειχε με τις ομίχλες,ειδαν γυρω στα 150 πουλιά.Σήμερα πιυ πήγαν οι γαμ......;;;;;
Α ειδα μια που δεν μπορουσε να πετάξει. Σαν να είχε ενα βάρος στο στομάχι της .....