Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για μενα μια δυο φασσες στα 50-60 μετρα και σκισμενο παντελονι να τις βρω ειναι σαν 100 με ομιωματα ετσι alex76 ????
Τολη ειναι καλυτερο δυο σκοτωμενες κ 10 τραυματισμενες στα 50 μετρα η 10 σκοτωμενες στα 25 μετρα με χρηση ομοιωματων ; ποιο ειναι το πιο ηθικο ;

Ηθικό είναι να σηκώνεις το όπλο σου μέχρι εκεί που φθάνει το βεληνεκές του όπλου ώστε να καταβάλει αμμεσα το θήραμα όλα τα υπόλοιπα είναι προεκτάσεις του μυαλού και του παντελονιού. Ειλικρινά λυπάμαι που η παιδεία της πλειοψηφίας των κυνηγών είναι προέκταση του οργάνου τους.Χωρις να θέλω να θίξω κάποιον συνομιλητή αλλά έχω δει τα πάντα στους κυνηγοτοπους

Τολη ειναι καλυτερο δυο σκοτωμενες κ 10 τραυματισμενες στα 50 μετρα η 10 σκοτωμενες στα 25 μετρα με χρηση ομοιωματων ; ποιο ειναι το πιο ηθικο ;
Δε θελω ομοιοματα φιλε απο τη στηγμη που η καταληξη ειναι να σκωτωθουν οι ηθικοι τα τρωνε εγω τα τροω και δε τουφεκαω πανω απο δυο τρις και δεν ειναι ολες στα 50 μετρα κουβεντα κανουμε

Ηθικό είναι να σηκώνεις το όπλο σου μέχρι εκεί που φθάνει το βεληνεκές του όπλου ώστε να καταβάλει αμμεσα το θήραμα όλα τα υπόλοιπα είναι προεκτάσεις του μυαλού και του παντελονιού. Ειλικρινά λυπάμαι που η παιδεία της πλειοψηφίας των κυνηγών είναι προέκταση του οργάνου τους.Χωρις να θέλω να θίξω κάποιον συνομιλητή αλλά έχω δει τα πάντα στους κυνηγοτοπους
Αυτοι που ριχνουν μαγκνουμ 7αρι στο κοπαδι τι ειναι δλδ εγω ριχνω φιλε σε μερος που με περνει να τα βρω και σκιζω το παντελονι φιλε και δεν εχω αναγκη να κανω ζημια παω καθε μερα μια δυο τουφεκιες μου φτανουν οπως εχω ξαναπει

Όλα είναι σχετικά παίδες.....κ αυτός που του αρκούν 1-2 τουφεκιές και 2 πουλάκια καλός είναι κ αυτός που θέλει 30-40 πουλιά καλός είναι. Αρκεί να μην ενοχλείς κάποιον και να μην παρανομείς. Τώρα αν θα έπρεπε να γίνεται χρήση από πλανουρια......εγώ είμαι υπέρ.

Όλα είναι σχετικά παίδες.....κ αυτός που του αρκούν 1-2 τουφεκιές και 2 πουλάκια καλός είναι κ αυτός που θέλει 30-40 πουλιά καλός είναι. Αρκεί να μην ενοχλείς κάποιον και να μην παρανομείς. Τώρα αν θα έπρεπε να γίνεται χρήση από πλανουρια......εγώ είμαι υπέρ.
Πρωσοπικα για εμενα ειναι υπερβολη τα 40 πουλια

Τόλη όταν ζεις δίπλα στον κυνηγότοπο ναι μπορεί να είναι υπερβολικά, όταν όμως πρέπει να κάνεις 100-200χλμ ....τότε δεν είναι υπερβολή.
Ε και καθε μερα δε γινετε να το κανεις ομως για εκοινους αναφερομε οχι σε ενα δυο φορες που εχουν καποιοι τη ευκερια εχει κατι κοπριτες μεχρι να καει το μερος δε φευγουν ρε φιλε τι να πω

Οπιος παει φασσα ξερει πολυ καλα οτι τραυματισμους δε μπωρουμε να αποφυγουμε οποτε οσο πιο συνετά τουφεκας τοσο πιο λιγο ζημια κανεις
Τόλη επίτρεψέ μου την αντικατάσταση της λέξης "λίγο", με τη λέξη "συνετά" και προσυπογράφω...!

-χαχαχαχαχαχαχαχαχα
-αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Μη γελάς νεανία. .yel.
Καθε χρονο εκει πάνω για λίγες μέρες γίνεται χαμός απο πουλια . Μολις ομως τις παρουν χαμπαρι και μαζευτουν τα μισα Γιαννενα ξαι ντουφεκιστουν ,αντε να τις βρεις. Πολύ δύσκολο μέρος να κυνηγήσεις με πανύψηλες οξιές και με πολύ μεγάλες πλαγιές με απότομες κλισεις

Στην επιστροφή απο την θάλασσα εχθες το απόγευμα, στο τελειωμα ενος χειμαρρου που εχει στεγνωσει τωρα , ειδα μια πανέμορφη φασσα και τρια τριγωνακια
Το εντυπωσιακό ηταν τα χρώματα της αλλα και το μεγεθος της σε σχεση με τα τρυγωνια
Και γενικα στα καλώδια ειδα αρκετα τρυγωνια 2 και 3 μαζι

Status
Not open for further replies.
Back