Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγώ τα φυσίγγια τα βάζω δίπλα στο καλοριφέρ το χειμώνα πριν το κυνήγι, για να έρχονται στα ίσια τους.
Και περιμένω να πεταχτεί κάποιος έξυπνος να μου πει ότι λέω ψέματα και που βρίσκω τα λεφτά να καίω καλοριφέρ .yel.

Εγώ τα φυσίγγια τα βάζω δίπλα στο καλοριφέρ το χειμώνα πριν το κυνήγι, για να έρχονται στα ίσια τους.
Και περιμένω να πεταχτεί κάποιος έξυπνος να μου πει ότι λέω ψέματα και που βρίσκω τα λεφτά να καίω καλοριφέρ .yel.
Και εγώ γι αυτό τα βάζω στο ταμπλό του αυτοκινητου το χειμώνα για να τα έχω έτοιμα για βολη.
Άσε που μπορείς να τα ρίξεις και με τα γάντια αν καινε πολύ.
Όσο να πεις μέχρι 25-30 μέτρα έχω δυναμη ναβτα πεταξω...:cool:

Και εγώ γι αυτό τα βάζω στο ταμπλό του αυτοκινητου το χειμώνα για να τα έχω έτοιμα για βολη.
Άσε που μπορείς να τα ρίξεις και με τα γάντια αν καινε πολύ.
Όσο να πεις μέχρι 25-30 μέτρα έχω δυναμη ναβτα πεταξω...:cool:
Το τερματισες!!! Χαχαχαχαχαχα .sarcastic.

''Ακρα του ταφου σιωπη στους καμπους βασιλευει"....μαλλον στα φασσοκαρτερια...το απολυτο τιποτα σημερα....δε πεταξε τιποτε,ουτε φασσες ουτε τσιχλες...τιποτε....μαλλον γιαυτο κι η παραπανω κουβεντα για τα σκαγια,το βεληνεκες,εαν ειναι ζεστα κρυα κλπ...περαστικα μας...:)

ο μυθος τον ζεστων σκαγιων προερχεται απο πολυ παλια..
ο συγχωρεμενος ο Δημητρης Παπαδεας που αρθογραφουσε στο περιοδικο Αρτεμις ειχε πει κατι παρα πολυ απλο:
Βουτηξτε ενα στουπι στην βενζινη η γεμιστε ενα σακουλακι με μαυρη πυριτιδα κ κρεμαστε τα απο καπου,τουφεκιστε τα σε πολυ κοντινη αποσταση κ δειτε τι θα γινει...αν πραγματι εβγεναν ζεστα-πυρωμενα τα σκαγια τοτε θα αρπαζαν αμεσως φωτια μιας κ η βενζινη η η μαυρη πυριτιδα ειναι λιαν ευφλεκτα υλικα...
και εγω με την σειρα μου θα πω οτι τα τουφεκισμενα βαρελια με καυσιμα που φλεγονται κ εκρυγνυνται μολις τα χτυπησουν σφαιρες συμβαινουν μονο στις ταινιες...

Το ποτηράκι είναι από υλικό που δεν καίγεται
Παναγιώτη μην επιμένεις....άλλο το να έχουν μια Α θερμοκρασία (ίσως απλά ζεστά θα έλεγα) και άλλο το να έχουν θερμοκρασία που να καίνε το θήραμα!!! Δεν γίνεται απλά!!!!!

Παναγιώτη μην επιμένεις....άλλο το να έχουν μια Α θερμοκρασία (ίσως απλά ζεστά θα έλεγα) και άλλο το να έχουν θερμοκρασία που να καίνε το θήραμα!!! Δεν γίνεται απλά!!!!!
Εγώ πάντως, όταν τις πετύχω.. Τις καιω.hunter.

οριστεεεεε????πες να με παρει τηλ εμενα να μου το πει....
ολη κι ολη μια "μονόφασσα" εχω δει..κοπαδακι ουτε ενα φετος..ειλικρινα....εδω δεν εχει ουτε τσιχλες,φασσες θα εχει?? κ χιλιαδες κιολας...
κ στα υψωματα προς τον Αινο λιγα κοπαδια εχουν περασει..ουτε κ ειμαστε φασσοτοπος...οτι δουμε μονο τωρα στα μπασιματα μετα αντε γεια...δεν στεκονται....
Αυτη η παραπληροφορηση(γενικα)δεν ξερω κ δεν μπορω να καταλαβω απο που πηγαζει κ για πιο σκοπο λεγεται....

Πριν λιγο μιλησα με κάποιον του οποίου του είπε κάποιος αλλος ,πως χιλιάδες φασσες βρίσκονται στην Κεφαλονιά !
Εγω γέλασα βέβαια .....

Αυτη η παραπληροφορηση(γενικα)δεν ξερω κ δεν μπορω να καταλαβω απο που πηγαζει κ για πιο σκοπο λεγεται....
Μήπως ο κάποιος άλλος έχει καμία ταβέρνα εκεί κοντά που είναι οι χιλιάδες φασσες ;
Λέω εγώ μήπως;

Status
Not open for further replies.
Back