Πατριώτη τραβά καλύτερα για παπιά!!! Δε σε πάνε τα καριολοπουλα!!!Κι εγω εχω πυρώσει και θέλω να τις κάψω αλλα περνάνε! στα σύννεφα.
Για να δουμε αύριο τι θα πεχτεί σε πιο μακρινά και ψηλοτερα μερη .
Πατριώτη τραβά καλύτερα για παπιά!!! Δε σε πάνε τα καριολοπουλα!!!Κι εγω εχω πυρώσει και θέλω να τις κάψω αλλα περνάνε! στα σύννεφα.
οχι δεν νομιζω...κ αυτο γιατι ποτε το νησι δεν "φιλοξενουσε" φασσοκυνηγους απο αλλα μερη της Ελλαδας κ αυτο γιατι οπως προειπα δεν ειμαστε φασσοτοπος οπως πχ η Ηπειρος...Μήπως ο κάποιος άλλος έχει καμία ταβέρνα εκεί κοντά που είναι οι χιλιάδες φασσες ;
Λέω εγώ μήπως;
Και εγώ έλεγα να τραβηχτω τις προηγούμενες μέρες, αλλά το αφήνω για αργότερα... Covid επιτρέποντας.. Αν τις πετύχω στον αγαπημένο μου αεροδιαδρομο για το βελανι, έχει καλώς, προς το παρόν σε εκείνα τα μέρη στο Καρπενήσι, δεν έχουν φανεί.Κι εγω εχω πυρώσει και θέλω να τις κάψω αλλα περνάνε! στα σύννεφα.
Τους αθώους κυνηγάνε Τάσοοχι δεν νομιζω...κ αυτο γιατι ποτε το νησι δεν "φιλοξενουσε" φασσοκυνηγους απο αλλα μερη της Ελλαδας κ αυτο γιατι οπως προειπα δεν ειμαστε φασσοτοπος οπως πχ η Ηπειρος...
προφανως καποιος ειπε την μαλακια του γιατι κατι ηθελε να πει και αυτο μεταφερθηκε απο στομα σε στομα....
Καλύτερα να περιμενεις οπως λες.Και εγώ έλεγα να τραβηχτω τις προηγούμενες μέρες, αλλά το αφήνω για αργότερα... Covid επιτρέποντας.. Αν τις πετύχω στον αγαπημένο μου αεροδιαδρομο για το βελανι, έχει καλώς, προς το παρόν σε εκείνα τα μέρη στο Καρπενήσι, δεν έχουν φανεί.
τι να πω...παντως πρεπει να ειναι καποιος εντελως ασχετος ωστε να πιστεψει κατι τετοιο....Τους αθώους κυνηγάνε Τάσο
Ξέρω περίπτωση σε χάνι που είχαν πάει δεν ξέρω πώς κάτι άτομα λαγαδες
Έλεγε ο ιδιοκτήτης εδώ οι λαγοί πεθαίνουν από γεράματα δεν τους κυνηγάει κάνεις σε περιοχή που γίνεται λαϊκό προσκύνημα εντωμεταξύ
Πήγαν και αυτοί οι καημένοι μετά από καιρό να βαρεσουν τους λαγούς που πεθαίνουν από γεράματα και έψαχναν μια βδομάδα τα σκυλιά κοντά στα ζαρκάδια![]()
Πάντως αυτό που είπες Τάσο ότι πέταξε κάποιος μια πονηρία έτσι για να φανεί μάγκας είναι το πιθανότερο αλλά δυστυχώς χωρίς να θέλω να το παίξω μεγάλος κυνηγός έχω πετύχει κατά καιρούς άτομα που απόρησα πραγματικά πως είναι δυνατόν να κρατάνε όπλο ότι και να τους έλεγες θα το πίστευαντι να πω...παντως πρεπει να ειναι καποιος εντελως ασχετος ωστε να πιστεψει κατι τετοιο....
εγω πχ αν ηθελα να βγω για πρωτη φορα εκτος νησιου κ να κυνηγησω παπιες,φασσες κλπ ξερω πολυ καλα σε ποιους νομούς να παω.....ολα αυτα ειναι πασιγνωστα εδω κ πολλα χρονια μεσα απο περιοδικα,dvd,ιντερνετ κλπ...
Ευκολοπιστα ατομα υπαρχουν παντου κ οχι μονο στο κυνηγι.....ο ευκολος στοχος για καθε ειδους επιτηδειο...έχω πετύχει κατά καιρούς άτομα που απόρησα πραγματικά πως είναι δυνατόν να κρατάνε όπλο ότι και να τους έλεγες θα το πίστευαν
Μήπως υπάρχει στην Κεφαλονιά καμιά παραλία (ή παραλιακή ταβέρνα) με τ' όνομα "Χιλιάδες φάσσες" ή "Χιλιάδες φάρσες"; όπως λέμε "Χιλιαδού" ένα πράμα;Πριν λιγο μιλησα με κάποιον του οποίου του είπε κάποιος αλλος ,πως χιλιάδες φασσες βρίσκονται στην Κεφαλονιά !
Εγω γέλασα βέβαια .....
Περιμενοντας της καριολες
Δημητρη αυτο για να γινει πρεπει να ναι οι φασσες στην ηπειρωτικη ελλαδα περισσοτερες απ τις μυγες..ουτε 1 στο εκατομυριο θα μου το σφυραγαν πολλα παιδια που ειναι ολη μερα στο βουνο..ακομα και εδω Ιθακη 2 νεα κοπαδακια εμφανιστηκαν απο καμια 20αρια πουλια αλλα δεν τα βλεπω να καθοντε..φασσα εχει φετος παρα πολυ οριο νομων Κιλκις Σερρες..μιλαγα με τον πατερα μου και μου λεγε οτι εβλεπε το πρωι που εκοβε για γουρουνια κοπαδια πολυ μεγαλα μεχρι και ενα κοπαδακι καμια 10αρια χηνες ειδεΠριν λιγο μιλησα με κάποιον του οποίου του είπε κάποιος αλλος ,πως χιλιάδες φασσες βρίσκονται στην Κεφαλονιά !
Εγω γέλασα βέβαια .....
Τασο θυμασαι το 17 που εκανε τον χιονια και εριξε και σε μας λιγο;μονο τοτε ειδα κοπαδια να περνανε απο δω και μαλιστα πολυ βορεια απο το νησι στα ορια με λευκαδα..1 μερα εκατσαν και δεν τις πηρε κανεις γραμμη μονο οι τσοπανηδεςοριστεεεεε????πες να με παρει τηλ εμενα να μου το πει....
ολη κι ολη μια "μονόφασσα" εχω δει..κοπαδακι ουτε ενα φετος..ειλικρινα....εδω δεν εχει ουτε τσιχλες,φασσες θα εχει?? κ χιλιαδες κιολας...
κ στα υψωματα προς τον Αινο λιγα κοπαδια εχουν περασει..ουτε κ ειμαστε φασσοτοπος...οτι δουμε μονο τωρα στα μπασιματα μετα αντε γεια...δεν στεκονται....
Αυτη η παραπληροφορηση(γενικα)δεν ξερω κ δεν μπορω να καταλαβω απο που πηγαζει κ για πιο σκοπο λεγεται....