Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πελοπόννησο σήμερα στα ψηλά τίποτα...Ένα ζευγάρι και μια τριάδα εμφανίστηκαν και ο θείος μου κατάφερε μία... Ένα πουλάκι μια σταλιά χωρίς σκουλαρίκια με ξεθωριασμένα χρώματα.. Ντόπια πουλιά... Μπάσιμο ακόμα μηδέν
φετιναρακι..υπομονη,μεχρι τα χριστουγεννα θα μπουν,,,εχει φαι στην πελοποννησο εμαθα ,και στους δεντριαδες και στα ημεραδια...

φετιναρακι..υπομονη,μεχρι τα χριστουγεννα θα μπουν,,,εχει φαι στην πελοποννησο εμαθα ,και στους δεντριαδες και στα ημεραδια...
Φίλε μακάρι να μπουν να ευχαριστηθεί ο κόσμος...Εγώ δεν την κυνηγάω θα πάω 1-2 φορές στα μπασίματα για να ψήσουμε και να γελάσουμε με την παρέα και τέλος! Μακάρι να γεμίσουν τα ρέματα πουλιά να κάνει ο κοσμάκης το κέφι του

6 κοπαδακια σήμερα μέχρι τις 11 και 13 πουλιά στα χέρια της παρέας, όλες οριακές βολές με χοντρά νούμερα 1 καλό ντουμπλε από εμένα. Απίστευτα θεαματα
μαρκο που ησουν? νομο? αρα ειχε μπασιμο,φερτες η ντοπιαρες?

Πριν τέσσερις μέρες έκανες ένα κοπάδι τεράστιο ( 2.000? ) την εμφάνιση του. Από τότε μην τον είδατε μην τον απαντήσατε. Που πήγαν τα πουλιά δεν ξέρω . Μπορεί καί δυτικά Ήπειρο; Πάντως τα ψάχνω εδώ και τρεις μέρες και δεν τα βλέπω... Μιλάμε για ορεινά Γρεβενά

Έβγαλε βαρδαρακο και είχα ένα κενό καμιά ώρα κ είπα να κάτσω για καμία ξεμπαρκη αν κ αργά. Τελικά δεν πέρασε τίποτα και έγραψα το προηγούμενο σχόλιο πριν φύγω.....χαχαχα και φεύγοντας με χαιρέτησαν 5 ........ Άντε γεια....

ετοιμαζομαι να φυγω το βραδυ,στις 11 να προλαβω να εχω βγει απο αττικοβοιωτια στις 12.30..προβλεπω το 4ο κουλουρι για φετος,αλλα μια που μου αρεσουν τα κουλουρια...φασοκουλουρα,ανυπομονω να φυγω...τι αρρωστια μας βαραει αναρωτιεμαι πολλες φορες,πλανευτρα γαλαζια τι μας κανεις...ορεινα φθιωτιδας θα παρω τον αερα μου παιδες,νεωτερα απο τεταρτη!!!
Ούτε ραντεβού να είχαμε.. Ξεκινάμε και εμείς 11 για την απαγόρευση και κατευθυνομαστε για το σημείο που ανέφερες. Αν πετύχεις μαύρο duster με μπαγκαζιερα από πάνω πουθενά φώναξε beretakiaaaaaaaa χαχαχα

Ούτε ραντεβού να είχαμε.. Ξεκινάμε και εμείς 11 για την απαγόρευση και κατευθυνομαστε για το σημείο που ανέφερες. Αν πετύχεις μαύρο duster με μπαγκαζιερα από πάνω πουθενά φώναξε beretakiaaaaaaaa χαχαχα
ενα κοκκινο ranger..εχε τον νου σου....κορναρε αναψε φωτα πετα βεγγαλικα...11 απο χαιδαρι...αλλιως θα ειμαι λειριο αυριο το βραδυ...

Σπύρο καλύτερα το κινητό σου να το στέλνεις σε όποιον θες με προσωπικό μήνυμα για ευνόητους λόγους
Φιλικά στο λέω δεν το παίζω έξυπνος απλά το φόρουμ είναι ελεύθερο μην το έχει και ο οποιοσδήποτε

Status
Not open for further replies.
Back