Το φερτο στα μετρα σου πιστευω οτι για μενα (1.97υψος)ειναι πλεον σταθερη αναγκη......
Ετσι πριν τρια χρονια το πρωτο μου οπλο ηταν ενα citori s.pose browning.Που αναγκαστικά μετα απο 3-4 μηνες απο την αποκτηση του πηγε για κοντακι....
Στον Κ. Γιωργο Αντριανοπουλο στην θεσσαλονικης
πολυ ευχαριστιμενος απο την τιμη και την δουλεια του.
Βεβαια στην πορεια καθοτι και καινουριος με το αθλημα,η επωμιση μου αρχισε να αλαζει ως προς το πανω-κατω....
Μπηκα ετσι στο τρυπακι να το σκαλισω και να το φερω εκει που πηγα....
Ελα ομως που μετα την επωμιση, αρχισε να ερχεται και η κλιση προς το ειδος κυνηγιου και θυραματος " ΤΑ ΥΔΡΟΒΙΑ "
Το browning το λυπηθήκα στην βροχη και την λασπη
οποτε ετσι ηρθε και η αγορα τις sx3 winchesrer.
Το κοντακι της παιδικο... ο χρονος αποκτησης δυο οπλων και ενος κοντακιου στα μετρα μου πολυ λιγος.xm.
Γρηγορη και φθηνη λυση λοιπον ηταν να κανω κατι απο μονος μου...
Η πρωτη σκεψη απο την αγαπημενη μου σημύδα
θα βγει πολυ βαρυ λεω....!!! και αλλαγη πλευσης για κατι πιο ελαφρυ. ΚΑΒΑΚΙ (πιο ελαφρυ πεθαινεις)
Ηθελα κατι πολυ ελαφρυ και μαλακο στο δουλεμα μιας και η τελικη μου σκεψη ηταν να το ντύσω με πολυεστερα (αλλη μια γνωριμη μου αγαπη)
Δεν μπορεσα να βρω της φωτογραφιες της κατεργασιας
αλλα εχω το αποτελεσμα διπλα μου . . . .
Η διαφορα με το μαμα....
δεν μου βγηκε οσο μεγαλο θα το ηθελα ,αλλα θα τελειωνε το κυνηγι και εστι παρέμεινε ως εχει
Το κοντακι αδιαβροχοποιηθηκε και βλεποντας μικρα δειγματα σκουριας στα μεταλλα, ειπα να τα κανω και αυτα υδροβια μετα το τελος της περσυνης περιοδου.
Πηγε λοιπον για βαφη ceracote στον Κωστα Μιχαηλιδη(Θεσσαλονικη)